تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 1137 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336386786 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه kazemif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام منم امسال نور دارم اینپا رو دیدم پالب بود...فتم +ند تا تاب ه از قلم افتاده و واسه من خوب بوده رو بم بشنساین
    .ریاضی پایه ده استاد
    .دفرانسیل ده استاد و گاج
    .زبان مبتکران پیش و سوم
    راستی تحلیلی رمزینه رو ندیدم خوبه...تو مشهدم هست؟
    ممنون میشم از کسی که پواب رو برام خصوصی بزاره اخه م میام نت....
    فعلا

2. این کاربر از kazemif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

خوبی کتاب سبز اینه که : به قول خودشون تست درسای قبل رو هم توی هر درس اوردن اما بدیش اینه که اونقدر تست واژگان میزنی که اصلا حالت از تست به هم میخوره بعد یه مدت!! من اینجور شده بودم، البته پارسال یجای کارم گیر داشت : یهویی تو ی یه هفته مثلا 3 درس رو با هم میزدم بعد میرفت تا 1 ماه دیگه
    ولی دوست عزیز من یه قسمت از کتاب سبز دانلود کردم اصلا باهاش حال نکردم

4. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه ها هندسه تحلیلی گاج سبز عنایت کشاورز خوبه؟

6. این کاربر از petrose.kabir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

بچه ها هندسه تحلیلی گاج سبز عنایت کشاورز خوبه؟

چیزه جمع و جور میخوای = هندسه تحلیلی انتشارات مدرسه . آره گاج هم خوبه . اکثر کتابهای گاج خوبه

8. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دوستان من پارسال که سال سوم بودم از نمونه سوالات فرزانگان تهران استفاده میکردم
    همه درسها رو داره . سوالات شهریور و دی ماه و خرداد رو داره از 81 تا 87 .

یه چیز برای دوستان سال دوم و سوم و یه خورده هم پیش دانشگاهی
    اگه میخواهین بر ریاضیات پایه خوب مسلط بشین کتاب زیر رو بگیرین . البته واسه پیش دانشگاهیها زیاد توصیه نمیکنم . چون حجم کتاب بالایه . وخوندنش در این زمان کمی غیر معقوله
    کتاب مباحثی در ریاضیات پیشرفته دبیرستانی / جلد 2 / انتشارات مبتکران / مولف : آقای محمود نصیری

10. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه azimzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد-تهران

پيش فرض

دوستان من پارسال که سال سوم بودم از نمونه سوالات فرزانگان تهران استفاده میکردم
    همه درسها رو داره . سوالات شهریور و دی ماه و خرداد رو داره از 81 تا 87 .

یه چیز برای دوستان سال دوم و سوم و یه خورده هم پیش دانشگاهی
    اگه میخواهین بر ریاضیات پایه خوب مسلط بشین کتاب زیر رو بگیرین . البته واسه پیش دانشگاهیها زیاد توصیه نمیکنم . چون حجم کتاب بالایه . وخوندنش در این زمان کمی غیر معقوله
    کتاب مباحثی در ریاضیات پیشرفته دبیرستانی / جلد 2 / انتشارات مبتکران / مولف : آقای محمود نصیری
    میشه یکم دربارش بیشتر توضیح بدی؟سطحشو تعداد صفحاتشو اینا

12. این کاربر از azimzade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها تست واسه عربی گاج سفید خوبه؟ من با سیستم گاچ سبز و تستای داخلش آشنام و خوشم میاد گاج سفید مثل همونه یا فرق داره؟
    اصلا شما چی پیشنهاد میکنین واسه تست عربی؟

14. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

میشه یکم دربارش بیشتر توضیح بدی؟سطحشو تعداد صفحاتشو اینا

این کتاب بعد از تغییر نظام اموزشی ویژه دانش آموزان نظام جدید تدوین شده .
    این کتاب شامل مباحث دستگاه اعداد / قدر مطلق / نامساوی ها و بحث اصلی کتاب فصل تابع است . تابع و انواع تابع بررسی شده . اگه حمل بر تعریف نباشه این کتاب یکی از کاملترین کتابها در بحث تابعه که این فصل 300 صفحه از کتاب رو به خودش اختصاص داده و دارای 193 مثال حل شده 100 مساله با حل و بیشتر از 300 تا تسته
    کتاب کلا شامله 600 صفحه با 5 فصله که 350 تا مثال و بیشتر از 320 مساله با حل و 660 تسته
    معادلات و نامعادلات و همچنین توابع نمایی و لگاریتمی از بحث های دیگره کتابه .
    کتاب طوری تنظیم شده که قابل استفاده دانش آموزان سال 2 به بعد باشه .
    و با توجه به به مطالب و آزمونهای تستیش نیاز بچه های پیش رو هم برای کنکور سراسری بر طرف میکنه . از همه مهمتر در فصل تابع این کتاب مبحث مثلثات از پایه شروع شده و تمام موضوعاتش به کلی تو ضیح داده شده .
    اگه سال 2 یا 3 هستی این کتاب رو بگیر بخون کامل . اما نه الان چون وقت نیست . اگه پیش هستی اصلا نخون اما میتونی از مباحثش یه سری نکات جمع آوری کنی به خصوص مثلثات . اگه سومی تابستون بزار بخون

یکبار اسم کتاب رو میگم برای کسانی که این پست رو تازه میخونن. با این کتاب تقریبا ریاضیات پایه شون کامله.

کتاب مباحثی در ریاضیات دبیرستانی / جلد 2 / انتشارات مبتکران / مولف = محمود نصیری

سطح کتاب اونقدر هم بالا نیست که متوجه نشی . اما آدم باید به اون انبار معلوماتش ( مغز رو میگم ) فشار بیاره برای گنجاندن مطالب پیچیده اما شیرین ریاضیات

در پست بعدی من قصد دارم کتابای موضوعی ریاضیات معرفی کنم .ویژه ی کنکوری ها که وقت اندک است .
    هر دو کتاب ریاضی تقریبا 1 تا 1/5 ماه و شایدم کمتر

16. 4 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

montazerim

18. این کاربر از petrose.kabir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دوستان سلام . معرفی کتابهای موضوعی ریاضیات :
    کتابهایی که میخوام بگم حجمشون کمه اما خیلی خیلی خیلی مفید و خوب . من بیشترشو دارم و نکات ظریف کنکور ی وتستهای سطح کنکور ی داره . نویسندگانش هم از استادان مجرب هستند . مطمئنا شما این انتشارات رو میشناسید . خب شروع :

اول یه چیز رو بگم که ریاضیات رو فقط برای رد کردن کنکور نخونید . همین

1) بخش پذیری از جمله مباحث مهم در جبر هست که مطمئن باشید در دوران دبیرستان حتما با قضایای مهم بخش پذیری آشنای دارین
    بخش پذیری در جبر / مولف = پرویز شهریاری / انتشارات : انتشارات مدرسه

2) خب اکثر دانش آموزها با مثلثات مشکل دارن . میخواهین اگه مثلثات رو خوب بفهمین و هی با این نکته ها ذهنتون رو مشغول نکنید کتاب زیر رو بگیرید . این کتاب همه فرمولها و قضایا رو با اثبات توضیح داده و فکر نکنم معادلات مثلثاتی سطح دبیرستان رو با این کتاب نتونید حل کنید .

مثلثات / مولف = احمد فیروزنیا / انتشارات : انتشارات مدرسه

3) اگه میخواهین بهتر مفهوم تابع و یک به یک بودن و پوشا بودن اون رو بفهمین کتاب زیر رو بگیرین . حتما حتما حتما بخرین
    پشیمون نمیشید . این کتاب روشهای تعیین برد و دامنه تو ابع رو خیلی خیلی خوب گفته . و همچنین بیش از 10 تابع مختلف از جمله درجه 2 و 3 و تابعهای مثلثاتی و هموگرافیک رو بررسی کرده . از جمله برد و دامنه شون / پیوستگی و مشتق پذیری شون / یک به یک بودن و پوشا بودن و معکوس پذیری شون / و ... رو بررسی کرده . در ضمن حالتهای انتقال نمودارها رو هم گفته
    برین این کتاب رو بگیرید اگه پشیمون شدید هرچی میخواهین به من بگید :

تابع / مولف = احمد قندهاری و حمیدرضا امیری / انتشارات : انتشارات مدرسه ( شک نکنید )

4) بعد از کتاب بالا کتاب زیر دیگه تعیین دامه و برد هیچ تابعی اعم از جزء صحیح / قدر مطلق / مثلثاتی / رادیکالی و کسری و زوج مرتب و fog و معکوس توابع مثلثاتی رو برا تون بی پاسخ نمیزاره . اونقدر در این کتاب مثال حل شده و تمرین میکنید و تست میزنید که برد و دامنه توابع تعیینشون براتون آبه خوردن میشه . شاید دبیراتون بگن که دیگه زیاد برد و دامنه تو کنکور نمیاد اما میدونید برای رسم توابع تعیین دامنه و برد در بعضیهاشون الزامی :

تعیین دامنه وبرد توابع به روش حل مساله / مولف = سید محمد رضا هاشمی موسوی / انتشارات : انتشارات مدرسه

5 ) اما برای رسم توابع هم یه کتاب خیلی خیلی خیلی ...... خوب داریم . این نویسنده گرامی رسم انواع تابع رو همراه نکات مهمش برای شما علاقه مندان آورده . واز همه مهمتر مجانبها و تعیین آونها رو هم کامل تو ضیح داده . واز همه بهتر تعیین علامت توابع جبری رو هم از هر درجه که باشه گفته . بچه ها میدونن که رسم توابع کار هر کسی نیست . کمتر کسی از دانش آموزان تو رسم تبحر دارن . این هم مثل تابع داری تست هست که باز هم خیــــــــــــــــــــلی خوبه . نکات مربوط به تستها در نمودار رو گفته .
    واز همه مهمتر مثل کتاب تابع چندین تابع رو مفصل بحث کرده . به خدا قسم شک نمیکنید

مجانبها و رسم منحنی / مولف = احمد قندهاری ( کتابهای این نویسنده توپه ) / انتشارات : انتشارات مدرسه

5) خب رسیدیم به حد . دیگه نیاز به تو ضیح نیست . ببینید و قضاوت کنید . بیشتر با تعریف کار کرده

حد و مفهوم حد / مولف = سید محمد رضا هاشمی موسوی / انتشارات : انتشارات مدرسه

6 ) دو تا کتاب معرفی میکنم در مورد پیوستگی و مشتق پذری و یک هم کاربر مشتق . در اولی نکات جالب پیوستگی و مشتق پذیری و فرمولهای مشتق و دومی دیگه نگو و نپرس . نمیدونم چه جوری توضیح بدم . جون هر کسی دوست دارید برید لا اقل این کتابها رو ببینید و بعد قضاوت کنید . درست مناسبه کنکوری هاست

پیوستگی و مشتق پذیری / مولف = احمد قندهاری / انتشارات : انتشارات مدرسه
    کاربرد مشتق / مولف = احمد قندهاری / انتشارات : انتشارات مدرسه

کتابهای زیر رو هم معرفی میکنم و حتما بگیرید

تصاعدهای حسابی و هندسی / مولف = سید محمد رضا هاشمی موسوی / انتشارات : انتشارات مدرسه
    دنباله ها وسری / مولف = احمد قندهاری / انتشارات : انتشارات مدرسه
    لگاریتم / مولف = احمد قندهاری و هوشنگ شریفی / انتشارت :انتشارات مدرسه

کتابهایی که با رنگ قرمز مشخص شده منتخب هستند
    در پناه حق باشید و سبز
    Last edited by nits; 14-12-2009 at 19:23.

20. 4 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •