سلام.
مشکل شما هیچ ربطی به ISP نداره.
ماجرا اینه که سرور پیلترینگ، در حال آپدیت شدنه.
از امروز چند بار شده که چت جیمیل و اسکایپ بلوکه شدن.
و بسیاری از وبلاگها و سایتهایی قبلا فیلتر نشده بودند، الان فیلتر شدند.
موفق باشید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام.
مشکل شما هیچ ربطی به ISP نداره.
ماجرا اینه که سرور پیلترینگ، در حال آپدیت شدنه.
از امروز چند بار شده که چت جیمیل و اسکایپ بلوکه شدن.
و بسیاری از وبلاگها و سایتهایی قبلا فیلتر نشده بودند، الان فیلتر شدند.
موفق باشید![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بله، همچینمشکل برای ما هم هست / ولی مشکل از ISP نیست
چون برای دیگر شهرهای کشور هم برای برخی اینگونه می شود
خوب آپدیت شدن سرور فیلترینگ چه ربطی به این سایت ها داره ؟؟!!
یعنی منظورم اینه اونا میخوان یه سایت دیگه رو فیلتر کن چرا این سایتها به مشکل برمیخورن ؟؟
دوست من نرم افزار فیلترینگ لایه های مختلفی داره فقط این نیست که مثلآ دومین یک سایت رو فیل تر کنن و تموم.
بعضی وقتها یه لغت بخصوص اگه تو آدرس باشه موجب فیل تر شدن میشه.یا وجود یه مطلبی که در لیست سیاه قرار گرفتند, حالا ممکنه یه چیزی رو به اشتاه تو لیست سیاه قرار بدن و ...
یادمه یکی دوسال پیش بود سایت گوگل هم فیل تر شده بود!
Last edited by Bh_hellboy; 09-09-2009 at 23:04.
سرویس ۲۵۶ کیلو بیت ماکس نت همین الان گرفتم :
![]()
مگه شما سرویس 600 Kb/s نداشتین؟
راستی از کی تا حالا اسم ماکس نت (شرکت فناوری اطلاعات) شده " بزرگ نت آریا " ؟![]()
من ۲ تا اینترنت دارم یه دونه پهنای باند یه دونه adsl که فکر میکنم اولی رو با اون نام یعنی شرکت فناوری اطلاعات و دومی هم اه نام خود ماکس نت میاندازه![]()
قصد بازجویی ندارمولی اولی رو گفتین 600 ماکسه.دومیم گفتین 256 ماکسه!
یعنی شما سرویس ددیکیتد گرفتین؟؟
اگه هر دوش از یه ISP باشه فکر کنم ای پی هایی که بهتون میدن باید رجیستر شده توسط یک شرکت باشنا![]()
اتفاقا" برای پهنای باند من ای پی ولید دارم ولی نمیدونم چرا موقع تست اونو مینویسه ولی برای ADSL مینویسه بزرگ نت آریا . به هر حال هر 2 تاش مالیه یه شرکت هستند . من فعلا یه چند ماهی میشه دارم استفاده مینم و راضی هستم . البته مشکلاتی که گاها از مخابرات پیش میاد رو کنار میذارم که ماله ما عمدتا همینه یعنی مخابرات ایراد نداشته باشه همه شرکتها فکر کنم بتوننند کم و بیش سرویس خوب بدند
جالبه ! شما سرویس ددیکیتد 600Kb/s (که اتفاقآ ماکس با این سرعت ADSL میده) برای شرکتتون گرفتین؟؟!
سرویس اختصاصی که شیر نمیشه بایدم مشکلی نداشته باشه دوست من.به خاطر اطلاع دوستان سازمان تنظیم مقررات ضریب اشتراک 10 رو حداکثر ضریب شیر قرار داده!!! یعنی شرکتا حق دارن تا این مقدار شیر کنن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)