سلام
پیشنهاد بنده :
Xilisoft Video Converter Ultimate 6.5.5.0426
http://hotfile.com/dl/116009876/e487cf1/Xilisoft_Video_Converter_Ultimate_6.5.5_Build_0426 .rar
سلام
پیشنهاد بنده :
Xilisoft Video Converter Ultimate 6.5.5.0426
http://hotfile.com/dl/116009876/e487cf1/Xilisoft_Video_Converter_Ultimate_6.5.5_Build_0426 .rar
دوستان گرافیکم ati radeon hd5450 1GIG دسکتاپ هست ولی تو خود برنامه amd video convertor که داخل پنل تنظیمات کارت گرافیک هست کار میده و با gpu کانورت میکنه که سرعت خیلی بالایی داره وتو برنامه AVCWare Video Converter Ultimate یا Xilisoft Video Converter Ultimate 6 که یه موتر با دو نام هستن گرافیک رو نمیشناسه.
دوستا ن اگه برنامه دیگه ای میشناسن که با gpu کانورت میکنه لطفا بمن معرفی کنید
برنامه amd video covert خوبه ولی نمیشه گروهی فایل انتخاب کرد و بعضی وقتا ویدیو های avi که کمپرس هستن رو درست کار نمیکنه یعنی میگه حجمش میشه 1.5 گیگ ولی بعد کانورت 15گیگی میشه .
ممنون میشم کمک کنید
موفق باشید
دوستان گرافیکم ati radeon hd5450 1GIG دسکتاپ هست ولی تو خود برنامه amd video convertor که داخل پنل تنظیمات کارت گرافیک هست کار میده و با gpu کانورت میکنه که سرعت خیلی بالایی داره وتو برنامه AVCWare Video Converter Ultimate یا Xilisoft Video Converter Ultimate 6 که یه موتر با دو نام هستن گرافیک رو نمیشناسه.
دوستا ن اگه برنامه دیگه ای میشناسن که با gpu کانورت میکنه لطفا بمن معرفی کنید
برنامه amd video covert خوبه ولی نمیشه گروهی فایل انتخاب کرد و بعضی وقتا ویدیو های avi که کمپرس هستن رو درست کار نمیکنه یعنی میگه حجمش میشه 1.5 گیگ ولی بعد کانورت 15گیگی میشه .
ممنون میشم کمک کنید
موفق باشید
---------- Post added at 02:09 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------
در ضمن Xilisoft Video Converter Ultimate 6.5.5.0426 رو دارم ولی کجای این برنامه مکیفیت نگه میداره ؟
حجم رو هم 3 برابر میکنه! شایدم من بلد نیستم باهاش کار کنم .من یه سری فیلم دارم میخوام تبدیل کنم به divx برای سینما خانگی سونی میخوام
میخوام از رو هار رپید کنم
راهنمایی شما دوستان نیاز من هست
سلام
دوستان من یه Dvd سریال دارم که چهار قسمت سریال رو داره ولی یکی از این قسمت ها خرابه یه نرم افزار میخوام که بشه بدون تغییر منو و ... این قسمت خراب رو با سالمش عوض بکنم و یه dvd جدید بسازم این کار ممکنه؟
خیر ، منظورم نرم افزار هایی بود که برای دانلود وجود دارند ( در سایت ماکروسافت Movie Maker برای ویندوز 7 برای دانلود گذاشته شده ! )
من نرم افزاری می خوام برای ویرایش دی وی دی (vob) که کیفیت رو پایین نیاره چندتا برنامه مثل DVD Cuter و ... دانلود کردم ولی کیفیت رو پایین می اوردن. برنامه ساده و کم حجم فقط می خوام بعضی از قسمتهای فیلم رو حذف کنم
دوستان کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟
ای.وی.آی (avi) یک کانتینر/بارگیره هست. بستگی به اینکه چه کدکی (رمزگذاری) بکار رود، حجم/گنجایش تغییر میکنه. یک کدک اولیه برای کانتینر ای.وی.آی هست که فایل حجیم/پرگُنج میکنه ولی الان حضور ذهن ندارم نامش چیه.
هنگام تبدیل فرمتی به فرمت ای.وی.آی بهتره کدکهای مثل xvid,divx را بکاربرید. بیتریت و آشکاری (resolution) را هم بیشتر از فایل ورودی نگیرید.
Last edited by dusti55; 14-05-2011 at 05:33.
یک رشته نظر و درخواست در مورد زیرنویس پیش آمد و دوستان موارد خوبی را اشاره کردند. برای هر چه کاملتر شدن مبحث نرمافزار دیگهیی را هست که زیرنویس فارسی را خوب پشتیبانی میکنه.
XviD4PSP 5.0
code.google.com/p/xvid4psp/downloads/list
videohelp.com/tools/XviD4PSP
![]()
Last edited by dusti55; 14-05-2011 at 14:29.
دوستــــ عزیز شمــا برای اینکــه ویرایشــتون همــراه با افتـــ کیفیتــ نداشته باشه ، بایــد از نرمـ افـــزار های جامع تری مثـــل Premier یا Ulead و Corel استـــفاده کنید . البتــه افتـــ کیفیتــ داره ولی امکــان تنظیمـ کیفیتـ این افتـــ رو کمتـــر کرده .
لینکـــ دانلودتــو بده ؟ منمـ دانلــود کنمـ ببینمـ مشکل کجاستــ ؟!!
نرم افــــزار بازســازی فایلــ های ویدئـــویی All Media Fixer
http://dl.----------.com/Reza/1389.07.17/All%20Media%20Fixer%202010%209.11(ww*w.Down*loadha.com).zip
* را بـــرداریدـ .
پســـووردـ و منبــع : ----------.com
Last edited by Traceur; 14-05-2011 at 11:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)