تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 1081 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336386786 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

ببينيد وقتی شما از محصولات کسپرسکی استفاده ميکنيد، چه خريداری شده چه کرک، محصول شما از يک سرور آپديت ميشه (منظور سرور های مشخص که چندين دسته هستن)، پس فايل آپديت شما با فايل آپديت محصولات کرک شده فرقی نداره، تنها مزيت شما اين هست که ديگه نگران غير فعال شدن کد به اين راحتی نيستين، و از پشتيبانی شرکت برخوردرين...درضمن چون شما از لايسنس مدت دار خريداری شده استفاده ميکنيد، ميتونيد اگه ورژن محصول شما نسبت به ورژن نهايی درحال حاضر سايت کسپر پايين تر هست، ورژن جديد رو بگیرید و با لايسنس خودتون استفاده کنيد، اين يکی از خدمات پشتيبانی محصولات خريداری شده هست

ولی بعضی از محصولات امنيتی اينگونه نيستن، مثلاً محصولات شرکت Eset خريداری شده از سرور رجيستر شده آپديت ميگيرن و محصولات کرک شده (البته کرک های زمانی) از سرور آزمايشی آپديت ميگيرن...البته اين آپديت ها از نظر کمی و کيفی با هم فرق ندارن، ولی از دو تيپ مختلف هستند که با هم همخوانی ندارند
    تشکر از راهنماییتون. من می تونم که از آپ دیتهای کسپر 7 که دارم واسه دوستام که ورژن 6 رو دارن مورد استفاده قرار بدم؟ اگه نمی شه راهی داره که کرک همین ورژن باشه یا اینکه آپ دیتش رو به صورت دستی راه انداخت؟من به صورت دستی کسپر اسکای 6 رو آپ دیت کردم ولی اصلا پیغامی مبنی بر تاریخ آپ دیت شده اش رو ندیدم.
    حالا تصمیم دارم که به طریقی اگه امکان داشته باشه، از آپ دیت هام به دوستانم که اکثرا ورژن 6 رو دراند، بدم.لطفا راهنمایی بفرمایید.
    باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

تشکر از راهنماییتون. من می تونم که از آپ دیتهای کسپر 7 که دارم واسه دوستام که ورژن 6 رو دارن مورد استفاده قرار بدم؟ اگه نمی شه راهی داره که کرک همین ورژن باشه یا اینکه آپ دیتش رو به صورت دستی راه انداخت؟من به صورت دستی کسپر اسکای 6 رو آپ دیت کردم ولی اصلا پیغامی مبنی بر تاریخ آپ دیت شده اش رو ندیدم.
    حالا تصمیم دارم که به طریقی اگه امکان داشته باشه، از آپ دیت هام به دوستانم که اکثرا ورژن 6 رو دراند، بدم.لطفا راهنمایی بفرمایید.
    باتشکر

شما با توجه به آموزشی که در پايين برای شما قرار ميدم ميتونويد از آپديت های کسپر سکی 7.0 برای نسخه 6.0 هم استفاده کنيد، البته بر عکس اين عمل هم در بيشتر مواقع جواب ميده، ولی در کل اين کار امکان پذير هست، (البته طبق آموزش زير)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

تشکر از راهنمایی ها ی شما. امشب کسپر اسکای رو نصب می کنم و اگر مشکلی بود بهتون خبر می دم.
    با تشکر.

دوستان با کلاس - 100000 دفغه.......کاسپر اسکای غلط است تلفظ درست کاسپرسکی است . (ناسلامتی این آنتی ویروس روسی است )

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

دوستان با کلاس - 100000 دفغه.......کاسپر اسکای غلط است تلفظ درست کاسپرسکی است . (ناسلامتی این آنتی ویروس روسی است )
    دوست عزیز اگر حرف شما هم درست باشه این لغت روسی Касперский, تلفظ کسپر رو می ده Евгений Валентинович Касперский خوب فکر کنم که مشکلی دیگه در تلفظش وجود نداشته باشه. من یکی از دوستام 15 سال در روسیه زندگی کرده و حرف منو تایید کرد!!!
    تازه تلفظ آمریکایی و بریتیش اون هم کسپر اسکای هستش. به هر حال...

شما با توجه به آموزشی که در پايين برای شما قرار ميدم ميتونويد از آپديت های کسپر سکی 7.0 برای نسخه 6.0 هم استفاده کنيد، البته بر عکس اين عمل هم در بيشتر مواقع جواب ميده، ولی در کل اين کار امکان پذير هست، (البته طبق آموزش زير)
    من همین الان واسه تست، از طریق اینترنت یه فایل آپ دیت از هفته پیش با به حال رو گرفتم ولی تمام کار هایی ور که گفته بودید انجام دادم ولی کسپر اسکای 6 من این گزینه رو نداره:

نمی دونم الان کسپر اسکای من آپ دیت شده یا نه؟ چون اگه حتی فایل آپ دیتی هم نگیره وقتی به سرور لب وصل می شه تاریخش رو می زنه!!!
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

دوست عزیز اگر حرف شما هم درست باشه این لغت روسی Касперский, تلفظ کسپر رو می ده Евгений Валентинович Касперский خوب فکر کنم که مشکلی دیگه در تلفظش وجود نداشته باشه. من یکی از دوستام 15 سال در روسیه زندگی کرده و حرف منو تایید کرد!!!
    تازه تلفظ آمریکایی و بریتیش اون هم کسپر اسکای هستش. به هر حال...

من همین الان واسه تست، از طریق اینترنت یه فایل آپ دیت از هفته پیش با به حال رو گرفتم ولی تمام کار هایی ور که گفته بودید انجام دادم ولی کسپر اسکای 6 من این گزینه رو نداره:

نمی دونم الان کسپر اسکای من آپ دیت شده یا نه؟ چون اگه حتی فایل آپ دیتی هم نگیره وقتی به سرور لب وصل می شه تاریخش رو می زنه!!!
    منظور من از گفتن اين که به گزينه مربوط کليک کنيد اين بود که بروی آپديت کسپرسکی کليک کنيد، حال در ورژن 6.0 امکان داره به اسمی ديگر باشه منظور کليک کردن بروی گزينه آپديت هست تا شروع به عمليات آپديت کنه،شما هم وارد صفحه آپديت محصول خودتون بشين و بر روی گزينه آپديت اون صفحه کليک کنيد،

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

منظور من از گفتن اين که به گزينه مربوط کليک کنيد اين بود که بروی آپديت کسپرسکی کليک کنيد، حال در ورژن 6.0 امکان داره به اسمی ديگر باشه منظور کليک کردن بروی گزينه آپديت هست تا شروع به عمليات آپديت کنه،شما هم وارد صفحه آپديت محصول خودتون بشين و بر روی گزينه آپديت اون صفحه کليک کنيد،
    باز هم تشکر از راهنماییتون. من جاش رو پیدا کردم و Update now کردمش یه صورت Manual ولی این ارور رو داد:
    به نظر شما چون بلک لیست شدم این اتفاق افتاد؟(آف لاین آپ دیت کردما!)

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

باز هم تشکر از راهنماییتون. من جاش رو پیدا کردم و Update now کردمش یه صورت Manual ولی این ارور رو داد:
    به نظر شما چون بلک لیست شدم این اتفاق افتاد؟(آف لاین آپ دیت کردما!)
    [IMG][/IMG]

خوب اين طور که از عکس شما مشخص هست، شما کسپر 6.0 رو نصب کردين، در صورتی که از آپديت 1 هفته اي کسپر استفاده کردين شما بايد از آپديت کامل کسپر استفاده کنيد، چون کسپر 6.0 آخرين آپديتش کم و کم برای چند ماه پيش هست...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان آنتي ويروس كاسپرسكي ميخواستم بدونم نسخه سرور هم داره يا نه؟

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

چرا وقت مراجعه به اين سايت اين براي من ظاهر ميشه و من براي اومدن به سايت مجبورم اينترنت سكيوريتي را غير فعال كنم را سايت پي سي ورلد باز بشه؟؟ چيكار بايد بكنم؟

البته اين پيغام در مورد URL پي سي ورلد هم داده ميشه

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چرا وقت مراجعه به اين سايت اين براي من ظاهر ميشه و من براي اومدن به سايت مجبورم اينترنت سكيوريتي را غير فعال كنم را سايت پي سي ورلد باز بشه؟؟ چيكار بايد بكنم؟

البته اين پيغام در مورد URL پي سي ورلد هم داده ميشه
    این مربوط به تنظیمات امنیت خانواده هست! می تونی غیرفعال کنی. یا اینکه تبدیل کنی دسترسی رو به پدر و مادر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •