با سلام
داداشی چرا تعجب میکنی بعضی هامثل ... هنوز هم تو عهد بوق هستند
![]()
سلام به همه دوستان
سوال من در مورد سرصفحه و پاصفحه مختلف در فصلهای مختلف است .
تا اونجایی که من می دونم برای ایجاد فصل در ورد 2007 باید در تب page layout گزینه break و در اون باید گزینه next page رو در بخش section break انتخاب کرد. بعد وقت میری سرصفحه و پاصفحه میبینی که بخش اول نوشته شده سرصفحه section 1 یا در بخش دوم نوشته شده سرصفحه بخش دوم.
تا اینجا من هیچ مشکلی ندارم اما من هر متنی رو برای سرصفحه بخش اول می نویسم برای بخشهای دیگر هم هست بعد رفتم سرصفحه رو برای بخش دوم بنویسم سرصفحه بخش اول را هم عوض کرد
هیچ گزینه ای هم پیدا نکردم که بگه این تغییرات رو فقط در این section اعمال کنه
لطفا من ر و راهنمایی کنید
سلام
توي ورد 2003 يه گزينه اي بود تحت عنوان same as previous section كه اگه فعال بود باعث ميشد هر بخش مثل بخش قبلي باشه
الان يادم نيست كه در 2007 هم همين گزينه هست يا عنوانش عوض شده
بايد مشابه اين باشه
ضمن تشکر از راهنمائی ارزشمندتون مشکلم اینه که برچسب هنگام چاپ در چاپگر گیر میکنه نمیدونم شاید کاغذش روغنی باشه یا علت چیر دیگه ای هستش نوع چاپگرم hp2015
سلام به همه دوستان
من دوباره گشتم چیزی پیدا نکردم ، ممنون میشم شما به هم بگید کدوم گزینه است؟سلام
توي ورد 2003 يه گزينه اي بود تحت عنوان same as previous section كه اگه فعال بود باعث ميشد هر بخش مثل بخش قبلي باشه
الان يادم نيست كه در 2007 هم همين گزينه هست يا عنوانش عوض شده
بايد مشابه اين باشه
احتمالا مشكل از همينه كه كاغذ روغني هست
ديگه اين مشكلات رو بايد خودتون حل كنيد
مشكلات وردش رو در اينجا مطرح كنيد![]()
سلام دوست عزيز
در بخش دوم و در قسمت هدر يا فوتر مورد نظر كليك كنيد و از سربرگ Design دكمه Linkto previous رو بزنيد
موفق باشد
چگونه درwordبرروی تصویر میتوان نوشت؟
با سلام
ایا میشه در ورد موقع جدول کشیدن طول و عرض سلولها رو با وارد کردن عدد مورد نظر ( بر حسب in یا cm) مشخص کرد ؟
با سپاس
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)