تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 737 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اساتید لطف کنید و جواب من رو هم بدید
    ممنون
    گیر که میاد اما مسلما کمتر از پراید و 405 و امثالهم ، قیمت یدکی اش هم گرونتره اما نه اونقدر ها که آدمو پشیمون کنه ، و کلا چون ماشینیه که زود به خرج نمی افته ، به نظرم در این مورد جای نگرانی نیست و اگه تنها مسئلتون همینه ، من که میگم مشکلی نیست و بخرین.

داره خودمونی میشه mmshn_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یه 206 تیپ 6 هست رنگ قمز گوجه ای فنی و گیربگس سالم مدل 85 کارکرد واقعی 47000 هستش و تو دوزی چرم سفارشی رنگ دوپوششه فقط یه مسئله است گلیگر ا و کاپوت رنگ شده البته تصادف نداشته بخاطر آتیش گرفتن رنگ شده طرف میگه 13.200 این قیمت ارزش داره بخرم یا نه تا چه قیمت بخرم خوبه؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام اساتید

با 13-13.5 میلیون کدوم یک ازین 3ماشین برای یه انسانه 21 ساله که سیستم باز هم باشه خوب هست:

از نظر ایمنی . مصرف سوخت . قطعات و کلا خوبی :

پژو 206 تیپ 2
    ال 90 تیپ e2
    ریو

ممنون از لطف و تشکر از شما

4. این کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooyaabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام اساتید

با 13-13.5 میلیون کدوم یک ازین 3ماشین برای یه انسانه 21 ساله که سیستم باز هم باشه خوب هست:

پژو 206 تیپ 2
    ال 90 تیپ e2
    ریو

جنبه هایی که گفتی ال 90 خوبه
    ولی واسه سن شما 206 کلاس دیگه ای داره

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام اساتید

پژو 206 تیپ 2
    ال 90 تیپ e2
    ریو

سیستم باز منظورتون صوتی هست دیگه؟؟
    قیمت قطعات تندر گرونه
    ولی ماشین صفر که الکی به خرج نمیفته (به جز پراید!!!)
    ولی از نظر ایمنی و شتاب راضیت میکنه مصرفشم کمه
    ریو هم از نظر شتاب راضیت میکنه و مصرف ریو هم کمه
    ایمنی خوبی هم داره
    تیپ 2 هم که خیلی کلاس داره
    من بودم تندر رو انتخاب میکردم ولی ظاهرش با خودته!

7. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseinist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام اساتید

پژو 206 تیپ 2
    ال 90 تیپ e2
    ریو

سیستم باز منظورتون صوتی هست دیگه؟؟
    قیمت قطعات تندر گرونه
    ولی ماشین صفر که الکی به خرج نمیفته (به جز پراید!!!)
    ولی از نظر ایمنی و شتاب راضیت میکنه مصرفشم کمه
    ریو هم از نظر شتاب راضیت میکنه و مصرف ریو هم کمه
    ایمنی خوبی هم داره
    تیپ 2 هم که خیلی کلاس داره
    من بودم تندر رو انتخاب میکردم ولی ظاهرش با خودته!
    چه جالب ! دقیقا این سوالو منم میخواستم بپرسم !!
    امیر جان یادته قبلا هم لطف کرده بودی در مورد ال 90 یه توضیحی داده بودی ولی میشه یکم واضحتر در مقایسه ال 90 و ریو توضیح جامع تری بدی چون منم واقعا الان حیرون موندم که برم از سایپا ریو بگیرم یا از ایران خودرو ال 90!! یا اصلا تیپ2 206 بخرم !
    میشه در مورد مصرف بنزین کامل توضیح بدین؟

میدونم که 206 جوان پسند تره و دوتای دیگه بیشتر خانوادگی ولی به هر حال هم راحت رانندگی کردن واسم مهمه هم اینکه خدمات کدومشون بهتره ؟ اصلا اگه بخوام یه سال بعد بفروشمش کدوم راحت تر فروخته میشه ؟

لطفا هرکسی میتونه کمکم کنه زودتر بتونم یه تصمیم خوب بگیرم !
    Last edited by hoseinist; 22-06-2009 at 07:44.

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چه جالب ! دقیقا این سوالو منم میخواستم بپرسم !!
    امیر جان یادته قبلا هم لطف کرده بودی در مورد ال 90 یه توضیحی داده بودی ولی میشه یکم واضحتر در مقایسه ال 90 و ریو توضیح جامع تری بدی چون منم واقعا الان حیرون موندم که برم از سایپا ریو بگیرم یا از ایران خودرو ال 90!! یا اصلا تیپ2 206 بخرم !
    میشه در مورد مصرف بنزین کامل توضیح بدین؟

میدونم که 206 جوان پسند تره و دوتای دیگه بیشتر خانوادگی ولی به هر حال هم راحت رانندگی کردن واسم مهمه هم اینکه خدمات کدومشون بهتره ؟ اصلا اگه بخوام یه سال بعد بفروشمش کدوم راحت تر فروخته میشه ؟

لطفا هرکسی میتونه کمکم کنه زودتر بتونم یه تصمیم خوب بگیرم !
    سلام ...
    دوست عزیز اگر بین ریو و L90 مردد مانده اید باید به چند نکته توجه کنید .

استهلاک : هزینه ی استهلاک L90 بدلیل قطعات فرانسوی که داره بالاتر از ریو هست اما ماندگاری و دوامش به نسبت ریو کمتره در عوض استهلاک ریو کمتر و کم هزینه تره ریو ماشینی هست که تو خرج با دلتون راه میاد ولی L90 رو به عنوان یک خودروی کم خرج نمیشه روش حساب کرد !

شتاب - قدرت - موتور : مطمئنا اینجا لوگان برنده هست چون موتور فوق العاده قدرتمند و تر و تمیزی داره که در رنج قیمت یک سر و گردن از رقبا بالاتره موتور k4m با 110 اسب بخار و 16 سوپاپ که در نمونه ی 1600 سی سی مگان هم از این موتور استفاده میشود . شتاب لوگان کلا عالیه و اصلا به استیل خودرو نمیخوره که همچین شتاب خوبی داشته باشه در طرف مقابل ریو با موتور 1500 سی سی و 16 سوپاپ و حدود 100 اسب بخار ولی مشخصه ی مثبت ریو هم شتاب عالی هست که داره البته به نسبت حجم موتور خودش وگرنه با اختلاف نچندان محسوسی مغلوب لوگان میشه .

نرمی : ریو واقعا خودروی نرمیه مخصوصا اگر لاستیکهای مرغوب داشته باشن . کمک فنرهای ریو خشک نیستند و خب این مشخصه تو چاله چوله ها ( منظورم کل خیابونای ایرانه !! ) میتونه خیلی کمکتون کنه
    لوگان هم واقعا خودروی نرمی و کلاج نرمی هم داره ولی تکونهای زیادی گاهی توی دست اندازها میخوره مثل سمند تقریبا

سایر : کولر لوگان قویتره و کشش بیشتری داره با اینکه ریو هم کولر خوبی داره انصافا ___ ریو نمد کاپوت نداره
    که این باعث میشه صدای موتور داخل اتاق بپیچه که البته شما میتونید با قیمتی حدود 200000 تومان این نمد رو تهیه کنید ___ ترمز لوگان واقعا قویتر از ریو هست بدلیل سیستم ABS __ هیدرولیک فرمان ریو بهتره هم فرمان خوش دستی داره و هم خیلی نرم که این به لذت رانندگی کمک خوبی میکنه __ مصرف ریو کمتره .

اما در مورد 206 : اگر خانواده کم جمعیت دارید و میخواهید از رانندگی لذت زیادی ببرید میتونید 206 رو انتخاب کنید چون مطمئنم پشیمون نخواهید شد در ضمن 206 مصرف عالی هم داره .
    کلا 206 ماشینی هست که کمتر کسی ازش گله میکنه بدلیل طراحی و آیرودینامیک فوق العاده خوبی که داره .

خدمات : خدمات جفتشون در نسبتا خوبه چون تو کارخونه ی خصوصی تولید نمیشن که بعد مشکل خدمات رسانی داشته باشن .

اگر سوالی بود در خدمتم .... یا علی
    Last edited by Ssarshar; 23-06-2009 at 21:58.

10. 3 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

با سلام جناب سرشار . ممنون از توضیحتون در بالا

من هم چند تا سوال داشتم :

1. قیمت l90 e2 lp الان چند هست ؟

و اینکه من سوالم رو در بالا پرسیدم . با همین حدوده 14 میلیون برای یه انسانه 20-21 ساله کدوم ماشین بهتره ؟
    206 تیپ 2 و یا ال 90 ای که بخوام بعد 5-6 ماه اسپرتش کنم ؟ و کلا لذت رانندگی کدوم بهتره و چه رنگی

یه چیز رو هم عرض کنم که تا حالا ماشین نداشتم .

ممنون از الطاف و توجه شما جناب سرشار بزرگوار

یا حق
    Last edited by brad pitt; 24-06-2009 at 10:31.

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام جناب سرشار . ممنون از توضیحتون در بالا

من هم چند تا سوال داشتم :

1. قیمت l90 e2 lp الان چند هست ؟

و اینکه من سوالم رو در بالا پرسیدم . با همین حدوده 14 میلیون برای یه انسانه 20-21 ساله کدوم ماشین بهتره ؟
    206 تیپ 2 و یا ال 90 ای که بخوام بعد 5-6 ماه اسپرتش کنم ؟ و کلا لذت رانندگی کدوم بهتره و چه رنگی

یه چیز رو هم عرض کنم که تا حالا ماشین نداشتم .

ممنون از الطاف و توجه شما جناب سرشار بزرگوار

یا حق
    خواهش میکنم دوست من

اگر اشتباه نکنم باید بین 15 تا 500/15 باشه

با توجه به اینکه شما اولین تجربه رانندگیتون هست باید خودرویی انتخاب کنید که دید مناسبی داشته باشه و حس کنید خودرو تحت تسلط کامل شماست در ضمن وقتی هم که خدایی نکرده ( اتفاقه دیگه ) تصادف رخ داد که در این دوره ی اول رانندگی به وفور و کم و بیش مشاهده میشه بشه با هزینه ی کمتری بشه جمش کرد .

این دو خودرویی که شما انتخاب کردید هر جفتشون ماشینای کم خرجی نیستند ولی 206 هم فراوونی قطعاتش بیشتره و هم قیمت قطعات مختلفش کمتر از لوگانه .

نظر بنده رو میخواید 206 میتونه با توجه به نیازهاتون پاسخگوی شما باشه . چون مطمئنا از رانندگی با این خودرو لذت میبرید و برای روندن هم ترغیب میشید . کلا بگم برخی از دوستان خیلی به 206 کم لطفی کردن ولی به نظر من این ماشین هیچوقت کم نمیاره حتی با وجود موتور 1400 سی سی .

آیرودینامیک عالی هم داره که مطمئنا خیلی برای رانندگیتون و حسی که دارید مفید خواهد بود .

206 صفر الان چند تا رنگ مختلف داره : سفید - نقره ای - خاکستری خیلی بیشتر تیراژ دارن .

بین این سه رنگ به نظر من سفید از همه بهتره چون اولن سفید های ایران خودرو دو پوششه هست و پس از مدتی رنگش نمیره دوما رنگی هست که خیلی به 206 میاد و کمتر از دو رنگ دیگه هم تو خیابون میبینی !

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم .
    سوالی بود حتما بپرس . یا علی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

خواهش میکنم دوست من

اگر اشتباه نکنم باید بین 15 تا 500/15 باشه

با توجه به اینکه شما اولین تجربه رانندگیتون هست باید خودرویی انتخاب کنید که دید مناسبی داشته باشه و حس کنید خودرو تحت تسلط کامل شماست در ضمن وقتی هم که خدایی نکرده ( اتفاقه دیگه ) تصادف رخ داد که در این دوره ی اول رانندگی به وفور و کم و بیش مشاهده میشه بشه با هزینه ی کمتری بشه جمش کرد .

این دو خودرویی که شما انتخاب کردید هر جفتشون ماشینای کم خرجی نیستند ولی 206 هم فراوونی قطعاتش بیشتره و هم قیمت قطعات مختلفش کمتر از لوگانه .

نظر بنده رو میخواید 206 میتونه با توجه به نیازهاتون پاسخگوی شما باشه . چون مطمئنا از رانندگی با این خودرو لذت میبرید و برای روندن هم ترغیب میشید . کلا بگم برخی از دوستان خیلی به 206 کم لطفی کردن ولی به نظر من این ماشین هیچوقت کم نمیاره حتی با وجود موتور 1400 سی سی .

آیرودینامیک عالی هم داره که مطمئنا خیلی برای رانندگیتون و حسی که دارید مفید خواهد بود .

206 صفر الان چند تا رنگ مختلف داره : سفید - نقره ای - خاکستری خیلی بیشتر تیراژ دارن .

بین این سه رنگ به نظر من سفید از همه بهتره چون اولن سفید های ایران خودرو دو پوششه هست و پس از مدتی رنگش نمیره دوما رنگی هست که خیلی به 206 میاد و کمتر از دو رنگ دیگه هم تو خیابون میبینی !

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم .
    سوالی بود حتما بپرس . یا علی

باز هم ممنون از شما جناب سرشار

راستش خودم هم 206 رنگ سفید و مشکی و قرمز اون رو دوست دارم . پس سفید احتمال رنگ رفتگیش کمتر هست ؟

پس 206 میفرمایید بهتره چون من قد و پهنا هم یکم زیاده قدم 191 و وزنم 95 هست ؟ البته فکر کنم به سن ما هم 206 بهتر بیاد ولی یه ال 90 ها هم میبینم که اسپرت و شیک شده قشنگ هست

یه سوال دیگه : افت قیمت کدومش کمتر هست که بازار فروشش بهتر باشه ؟؟
    و اینکه 206 تیپ 2 و 3 تفاوتش فقط در ایربک و ترمز ABS هست

ممنون دیگه شرمنده سوالی ندارم . ببخشید که خیلی سوال شد

یا حق
    Last edited by brad pitt; 24-06-2009 at 12:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •