خداوكيلى انقدر روشن و واضح توضيح دادى كه ديگه نيازى به سرچ نيست. الان قشنگ ميتونم تصويرشو تصور كنم. آقا خيلى حال دادى. سپاس فراوان
خداوكيلى انقدر روشن و واضح توضيح دادى كه ديگه نيازى به سرچ نيست. الان قشنگ ميتونم تصويرشو تصور كنم. آقا خيلى حال دادى. سپاس فراوان
سلام
يعني اسپيكر نصبه ولي صدا نميده؟!
وارد كننده برند ارت كوئيك آقاي شوندشت هست،فروشگاهشون هم تو خ شريعتي،ابتداي خ معلم هست.در مورد گارانتي بايد تماس بگيريد ،ولي آمپ بدون گارانتي كه معني نداره،داره؟
نميدون ساب كن وود چنده،شرمنده
كن وود آمپهاش خوبه نصبت به قيمتش.
من نميتونم بگم چقدر ميشه اعتماد كرد چون تا به حال جنسي ازش نخريدم.
خوبه.سابتون كدوم مدل هست و چند اينچه؟
چرا باكس آماده،شما اگه ساب روخريديفپارامترهارو براي من بفرست خودم برات باكسشو طراحي ميكنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چشم
ممنون از حسين عزيز
يه توضيح كوتاه،ميتونيد از پخشهائي كه دو تا خروجي دارن يعني Front/Rear يا Front/sub به خروجي جلو دو تا تبديل يك به دو RCA بزنيد و از طريق اتصال به آمپ چهار كانال 4 تا اسپيكر رو راه بندازيد.فقط مشكلش اين هست كه ديگه كليد Fader كار نمكنه.
سلام
من تو پست قبليم گفتم كه اين اسپيكر تقلبي هستش،اما اشتباه كردم،همينجا ازتون پوزش ميخوام.
اين اسپيكر با نام 6975v2 به بازار معرفي شده و به نوعي جايگزين 6975 كه مدل قبلي بود شده است.اينطور كه من سوال كردم ،ميگن اشكال صداي تيزي كه تيوترهاي مدل قبلي ايجاد ميكرد،تو اين مدل اصلاح شده.توان Max اون از 300 به 500 افزايش يافته كه البته اين موضوع مهمي و كليدي نيست.
نكته جالبي كه براي من هست اينه كه غير از پايونير هند
جاي ديگه اي اين محصول رو نداره!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه هر حال من مجددا از اشتباهي كه كردم ازتون عذر خواهي ميكنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ساب mtx t4512-04
12 اینچ
rms 225
باکس آماده خیلی با باکس محاسبه شده فرق میکنه؟
ظاهرا كه اسپيكرتون (6975)تقلبي هست،چون ما 500 وات Max تو 6975 ها نداريم.300 وات هست و 80 وات نومينال.
مشخصات امتون رو نتونستم گير بيارم ولي فكر كنم 4 تا 80 ميده درسته؟
اينكه تو ولومهاي بالا كيفيت كم ميشه احتمالا منظورتون ديستورت يال همون قاطي كردنه،اين موضوع مربوط به تنظيم نبودن سيستم و خصوصا گين هستش.تو ضيح دادم تو صفحات قبلي هست
در مورد ويبره،مشخصه اين ساب براي اين كار طراحي و ساخته نشده و نبايد هم از اون انتظار زيادي داشته باشيد.
سلام ممنون از راهنماییتون
در مورد 6975 هم این رثقسهخد 2 هستش که تازه اومده توی بازار و من هم از نمایندگی پایونیر دبی گرفتم اما نمی دونم شما استاد این کار هستی شاید تقلبی باشه
یعنی نمایندگی ها هم تقلبی میدن
اخه دیگه به کی اعتماد کنیم
![]()
نميشه دقيق گفت.ولي كلا باكسهاي كارخونه اي General هستند. ولي باكسهائي كه خودمون طراحي ميكنيم و ميسازيم ميتونيم فركانس تيون رو (تو پورتد) تغيير بديم. نويز داخل پورت رو كنترل نمائيم، دستمون تو اندازه و شكل باكس بازه و ...
همينطور تو باكسهاي سيلد مقدار QTC رو به مقدار 0.707 كه ايدال براي اين باكسها نزديك كنيم تا جاي ممكن.
بچه ها ديروز از جلوي يكي از نمايندگيهاي كن وود رد ميشدم گفتم يه قيمت از 718EX بگيرم.ميدونيد چند شده؟
120 تومنتازه طرف گفت گيرم نمياد!ضمنا ميگفت تقلبيش هم آمده ،نميدونم در مورد تقلبي بودن چقدر حرفش صحت داره،يه پرس جو كنيد شماها هم ببينيد جريان چيه.
ضمنا 6975 قديمي (Corporation) هم 180 تومنمن بايد قدرشون رو بدونم
120 تومن
Last edited by hamidR15; 12-05-2010 at 17:11.
سلام
نقشه باكس رو كشيدم فقط بايد اندازه ها رو وارد كنم و يه كمي ديگه خورده كاري داره،اميدوارم تا شنبه /يكشنبه بتونم عكسش رو براتون آپ كنم.
ظاهرا خواهش ما مورد توجه اساتید قرار نگرفت!!! حالا یه بار دیگه همون سوال رو می پرسم، با این تفاوت که پخش Target XDMU6350 که می گن اونم مال شرکت Cadence. حالا نظر شما چیه؟
خواهش می کنم اینو دیگه جواب بدین!!! لطفا! لطفا! لطفا!
سلام...
خسته نباشيد ...
من حدود 300 تا 350 تومان واسه باند و ساب و امپلي هزينه كنم.... راستي واسه سمند هست ...
يه چيزي بگيد كه رو دستش تا اين قيمت نباشه ...
منظورم يه چيز توپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپ ......
بعد هم اينكه باندهاي الانم 718 كن وود هست .....ميارزه اينا رو هم نگه دارم كنارشون باند اضافه كنم؟؟؟؟
لطفا اگه پيشنهاد ميديد ...
چندتا سيستم معرفي كنيد...چون تو اين شهر خراب شده ما همه چي گير نمياد....
در ضمن مدل پخش من 3000 پايونير هست ....
بدرد ميخوره يا اينم عوض كنم؟؟؟؟
چي پيشنهاد ميديد واسه اين مورد ...
ممنون ...
Last edited by titanium_zarin; 13-05-2010 at 09:58.
جدی حمید جان شده 120 ؟؟
پایونیر شاپ که هنو رو 90 تومنه
بچه هایه دیگه هم پرس و جو کنن ببینن واقعا این قیمت شده؟
این نمایندگی کنوود که میگی کجاست؟
Last edited by isbn; 13-05-2010 at 12:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)