تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 286 از 465 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی یه سوال تخصصی:
    من آپدیت سیمز 2 رو از سایت اصلی گرفتم و حجمش حدود 23 مگ و خرده ای هست...
    فایل رو باز میکنم و میگه سی دی چهار رو بزار و من هم همین کار رو میکنم و بعد که ok رو میزنم میگه unable to copy from disc
    فقط میخوام بدونم که این ارور هم برای اینه که سیمز قلابی دارم؟
    اگه سیمز اصل باشه آپدیت میشه؟
    کسی امتحان کرده؟
    راستی این سایت:
    http://www.thesims.coo.irباز نمیشه!
    آره فكر كنم باري همين هستش كه CD قلابي هستش.
    حتما آپديت ميشه.
    نگووووووو!بابا اين سايت باز ميشه.چه نوع ERROR ميده؟
    از چه مرورگري استفاده ميكني؟
    پيشنهاد ميكنم از fire fox و يا opera استفاده كن.البته من با fire fox بيشتر حال ميكنم تا opera...
    ميتوني از اين آدرس fire fox3 رو دانلود كني:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توجه:اين آدرس يك تبليغ نيست.چون گفتش كه صفحه بازنميشه گفتم بره از اينجا firefox نسخه ي آخرشو با 24 زبان دانلود كنه.هم براي ويندوز windows هم براي لينوكس linux قابليت دانلود داره.
    موفق باشيد.
    با تشكر.
    امير-دمير-gAp
    با سلام
    من هم این مشکل رو دارم
    البته فکر نکنم 23 مگ باشه.همه ی اپ دیت ها کم هجمه
    هیچ کدوم کار نمیکنه البته از سیمز نیست
    خب ميگم كه از سيدي cd قلابي هستش.مال من كه اصل original هستش قابليت آپديت داره و وقتي كه آپديت
    كني هيچ چيزي نميگه!!!
    خب هيچ كدوم هم كار نميكنه البته فكر كنم منظورت اينه كه مثلا آپديت نرم افزارهاي ديگه هم كار نميكنه
    مثلا البته اينجا جاش نيست ولي بايد بگم:طبق آخرين آمارهاي جهاني رتبه بندي antivirus ها به اين ترتيب هستش:
    1-bitdefender anti virus
    2-kaspersky antivirus
    3-nod32 anti virus
    4-symantec anti virus
    5-mcafee anti virus
    كه الان همه توي ايران bitdefender رو آدم هم حساب نميكنن چون كه اصلش نيستش.الان بشتر محصولات ايران اصل نيستن.اينو همه ميدونن.
    گرچه اينجا جاش نبود ولي بايد براي اين پست همچين مثالي رو ميزدم..
    نه گپ جان هیچ فرقی نمیکنه
    دوستان همین جا هم میتونن بزارن
    از اسم اون تاپک هم تابلو هست.اسمش سیمز2+بسته های الحاقی هست
    خب سعيد عزيز maggy جان هم گفتن كه ديگه اينجا پك براي دانلود نذارين.آخه وقتي جاي مخصوص به خودش رو داره چرا اين جا بذارن؟؟
    اين جوري كه اين دو تاپيك با هم فرقي نميكنه.
    Last edited by gap; 04-07-2008 at 09:05.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزيزم اين تاپيك براي دانلود پك هاي sims2 نيستش كه.
    اينجا فقط براي سوال كردن و جواب دادن و گذاشتن ماشين و آيتم جديد هستش نه پك جديد.
    لطفا از اين به بعد به اين آدرس برويد و لنك دانلودبذاريد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گقتم كه لينك دانلود در اينجا نذاريد!
    نه گپ جان هیچ فرقی نمیکنه
    دوستان همین جا هم میتونن بزارن
    از اسم اون تاپک هم تابلو هست.اسمش سیمز2+بسته های الحاقی هست

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

اينم خانواده ي كتاب خون:

مشكل بازي سيمز كركشه كه خراب رونه بازار شده من يه درخواست كردم اگه دستم اومد به شما ميدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من يه درخواست كردم اگه دستم اومد به شما ميدم
    اگر این کار رو بکنی که خیلی خوب میشه
    راستی من خیلی به Charisma نیاز دارم, راهی غیر از حرف زدن با آینه وجود داره؟؟؟ که سریع تر هم بالا بره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ببخشید که دوتا پست میدم اما من برای نصب Open For Bussiness ببسته دیگه ای هم میخوام یا نه؟ فقط Open For Bussiness کافیه؟ راستی اگه بخوام نصب کنم بازم میگه باید CD4 رو بزاری یا خودش نصب میشه؟ روی قلابی ها نصب میشه؟ اگه نمیشه چرا؟
    اوه اوه چقدر سوال کردم#$^$&%$@
    ممنون

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فکر کنم 20 روزی هست که پیشرفت نکرده. از وقتی که وارد دوران پیری شده !!! الان آخر عمرشه
    و خداوند صبر را آفرید. به نظر من که اگه همه ی کارا رو انجام دادی یه مشکل دیگه ای باید باشه.

خوش به حالت.خودت ساختيش؟
    آره همين جا گفتن كه باردار ميشن.
    مرسي
    __________________________________________________ _
    آره بايد يك چند روزي بگذره.شايد هم رفته مسافرت!

.
    آره بابا. خودم ساختم. خونه ها ی خود شهر که به درد نمیخوارن. نمیشه خوب زاویه دید گرفت.
    شاید.

1.خوب مشكل از رفيقته بايد هشت تا دوست پيدا كني ( 0+) بايد (8+) بشه
    حالا اينو بدونيد كه:
    2.وقتي كار پيدا نكرديد دوستاتونو به 30 برسونيد چون چند بار پيشرفت كنيد 30 . 40 تا دوست ميخواد
    همه ي skills را پر كنيد
    3.همه ي كار ها رو انجام بديد (خوابيدن حموم رفتن و...) بايد علامت سيمز بالاي سر اونها سبز باشه
    4.از نوجووني كار پيدا كنيد وقتي بزرگ شديد كارو از وسطا شروع ميكنيد نه اولا
    5.سعي كنيد شغلتون پليس باشه چون اگه درجتون زياد بشه روزي يك مليونو دويست پول ميگيريد ولي بايد 30 تا حداقل دوست داشته باشيد
    اينطوري هر وقت به كار ميريد بر گشتيد درجتون ميره بالا هر روز
    1.ااااااااااا. راست میگی. من جابه جا گفتم انگار. من معذرت میخوام باید 8 تا دوست پیدا کنه.
    2.من زیاد به دوستا اهمیت نمیدم (البته اگه بیش از حد خودش باشه) و همونقدر که گفته پیدا میکنم. مهارتها رو هم تا آخر سعی میکنم برسونم. مخصوصا اون مهارتهایی رو که خودش گفته.
    3.من به این مورد اهمیت نمیدم. اما خوبم پیشرفت میکنن بدون این مورد.
    4.بدبخت باید هم بره مدرسه هم کار. اما اگه توی نوجوانی بشینه مهارت کسب کنه وقتی بزرگ شد و خواست شغل پیدا کنه خودش از اول شروع نمیکنه.
    5.بالا ترین حقوق مال ورزشکار هست. اگه هیچ پکی نصب نکردین. حدود 3000 هست. (Adlet) اگه درست نوشته باشم!!!

اينم خانواده ي كتاب خون:
    منم خونواده هام اکثرا خرخونن. میگم چه خونه ی قشنگی داری. خودت ساختی یا مال خود شهره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

و خداوند صبر را آفرید. به نظر من که اگه همه ی کارا رو انجام دادی یه مشکل دیگه ای باید باشه.

آره بابا. خودم ساختم. خونه ها ی خود شهر که به درد نمیخوارن. نمیشه خوب زاویه دید گرفت.
    شاید.

1.ااااااااااا. راست میگی. من جابه جا گفتم انگار. من معذرت میخوام باید 8 تا دوست پیدا کنه.
    2.من زیاد به دوستا اهمیت نمیدم (البته اگه بیش از حد خودش باشه) و همونقدر که گفته پیدا میکنم. مهارتها رو هم تا آخر سعی میکنم برسونم. مخصوصا اون مهارتهایی رو که خودش گفته.
    4.بدبخت باید هم بره مدرسه هم کار. اما اگه توی نوجوانی بشینه مهارت کسب کنه وقتی بزرگ شد و خواست شغل پیدا کنه خودش از اول شروع نمیکنه.
    5.بالا ترین حقوق مال ورزشکار هست. اگه هیچ پکی نصب نکردین. حدود 3000 هست. (Adlet) اگه درست نوشته باشم!!!

منم خونواده هام اکثرا خرخونن. میگم چه خونه ی قشنگی داری. خودت ساختی یا مال خود شهره؟
    شايد.
    آفرين.
    1-عيبي نداره...جووني كردي؟وآقا سعيد پس من درست گفتم شما مارو به اشتباه انداختي.
    2-آفرين
    3-جالبه
    5-چه خوب
    5-ايول
    چه خوب
    ببخشید که دوتا پست میدم اما من برای نصب Open For Bussiness ببسته دیگه ای هم میخوام یا نه؟ فقط Open For Bussiness کافیه؟ راستی اگه بخوام نصب کنم بازم میگه باید CD4 رو بزاری یا خودش نصب میشه؟ روی قلابی ها نصب میشه؟ اگه نمیشه چرا؟
    اوه اوه چقدر سوال کردم#$^$&%$@
    ممنون
    نه روي قلابي هم نصب ميشه.فكر كنم cd 4 رو هم بخواد
    Last edited by gap; 04-07-2008 at 14:25.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلامي دوباره.
    دوستان بياين عكس هاي خونه هامونو و خانواده مونو بذاريم.هم يك تنوعي ميشه هم از طرز فكرهم باخبر ميشيم.
    البته به نظر شما لازم هستش كه يك تاپيك جديدبراي اين عكسا در بخش گالري عكس بذاريم تا اين تاپيك شلوغ نشه؟
    Last edited by gap; 04-07-2008 at 14:24.

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام.
    آخه این مشکل رو ( پیشرفت نکردن ) فقط همین سیمم داره . بقیه ی اعضای خانواده هم تعداد دوستاشون مثل همینه ولی زود پیشرفت می کنن !!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    آخه این مشکل رو ( پیشرفت نکردن ) فقط همین سیمم داره . بقیه ی اعضای خانواده هم تعداد دوستاشون مثل همینه ولی زود پیشرفت می کنن !!
    خب عزيز يا يكمي صبر كن يا كه 8 تا دوست رو پيدا كن ديگه.بدبخت پيرهم هستش ديگه چرا ميفرستيش سركار؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •