تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 1126 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336386786 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

هارد من بدسکتور داشت یه بار تحت داس رفع بدسکتور کردم بعد فرمت سطح پایین انجام دادم و بعد دوباره تحت ویندوز بدسکتورهاش رو گرفتم (عجیبه که بازهم داشت) حالا وقتی وصلش می کنم ابتدای بوت این پیغام رو میده SATA Hard disk status bad,back up and replace,press F1 for resume و داخل ویندوز هم خیلی گیر می کنه و گاهی سیستم قفل می کنه یا ریست میشه این هارد دیگه امیدی بهش هست؟ چه کاری می تونم انجام بدم ؟ (maxtor 500g)
    سلام دوست من
    نرم افزار ها و یا سخت افزارهای بدسکتور گیری 2 دسته هستند:
    1- نرم افزارهایی که سعی میکنند سکتور را اصلاح کنند و کد خطا را ریست کنند.
    2- ابزارهایی که هم سکتورها را اصلاح میکنند و هم کد خطا را ریست میکنند و هم اگر سکتور قابل اصلاح نبود آن را از لیست سکتورهای فعال حذف میکنند.

خوب ابزار قسمت دوم خیلی گران هستند و دردسترس افراد و کاربران عادی نیستند پس تعجبی هم ندارد که با فرمت سطح پایین بعضی از ایرادات حل نشود بلکه ایرادات بیشتری نیز مشهود گردد.

آن ایرادی که شما فرمودید مربوط به گزارش S.M.A.R.T است و بیانگر وجود سکتور یا سکتورهای خراب در هارد شما است. بهتر است با یک مرکز تعمیرات تخصصی تماس بگیرید.

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

بسیار ممنونم از پاسخ کامل و دقیقتون که تمام ابهاماتم را رفع کرد. با این اوصاف، چون اطلاعات هاردم برام مهمه، کلا برای بازیابی می دم مهران رایانه و بعد اگر خوش شانس بودم و از گارانتی خارج نشده بود، می دم ویستا برام تعویض کنه. امیدوارم اطلاعاتم قابل بازیابی باشه سلام شما را هم حتما می رسونم

فقط برای کمک بیشتر به دوستانی که مشکلی مشابه من دارند، چند تا نکته را در تأیید و اندکی تکمیل پاسخ شما عرض می کنم:
    1- من با مهران رایانه و ویستا هم تماس گرفتم هم سایتشان را دیدم. تفاوت کاملا محسوس بود. مهران رایانه در تماس تلفنی به سؤالاتم کاملا تخصصی جواب داد و مراحل کار را برام تشریح کرد. این شرکت دو تا ساختمان دارد که به من گفتن اگر حدس می زنم ایراد هارد سخت افزاری هست، برای بازیابی بدم ساختمان گاندی که امکانات سخت افزلری بیشتری دارد و قسمت سخت افزاری بازیابی را انجام می دهد ( این نشان می دهد که این شرکت کار بازیابی را کاملا تخصصی و کلاسه بندی شده انجام می دهد ) در حالی که در تماس تلفنی، قسمت بازیابی شرکت ویستا فقط همان اطلاعات ساده همیشگی (آدرس، قیمت پایه،مدت زمان بررسی اولیه...) را بهم داد.
    2- در مورد گارانتی و بازیابی، مهران رایانه گفت پس از بررسی اولیه که حداکثر 48 ساعت طول می کشد، بهم می گویند قابل بازیابی هست یا نه و اگر هست حدود قیمت چقدر خواهد شد. اینجا من می توانم بپرسم که
    آیا بازیابی هاردم را از گارانتی خارج می کند یا نه. بع می توانم تصمیم بگیرم که برام بازیابی کنند یا نه که اگر انصراف بدهم، هزینه بررسی اولیه را باید بپردازم (20000 تومان). ویست گفت چون گارانتی دارم، بررسی اولیه را رایگان انجام می دهد و حد اکثر 24 ساعته نتیجه را اعلام می کند و اگر خودشان کار بازیابی را انجام بدهند، در هیچ صورتی از گارانتی خارج نمی شود و پس از بازیابی برام تعویض می کنند.
    سلام دوست من نتیجه را به بنده هم اطلاع دهید و اینکه آیا سلام بنده را به ایشان رساندید یا خیر؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

اگه این پارامتر reallocated sector count صفر بشه هارد از کار میفته؟
    چون الان سیستم داره کار میکنه اگه تا وقتی کار میکنه ازش استفاده کنم مشکلی واسه سیستم پیش نمیاد یا بهتره زودتر هادرش رو تعویض کنم؟

سلام دوست من
    این آپشن یعنی اینکه هارد شما برای رفع ایراد تلاش در جابجایی اطلاعات سکتور خراب به مکان سالم کرده است. و برای این عمل تعداد دفعاتی مقرر است که اگر از آن بیشتر تکرار شود نشانه خرابی بیش از حالت نرمال است و هارد این را به شما نشان میدهد تا با خبر و آگاه باشید از اتفاقی که افتاده است . نگران نباشید ممکن نوسانات ولتاژی و یا ویروس و یا وجود یک سکتور خراب و ... باعث آن شده است بهتر است از اطلاعات مهمتان همیشه بک آپ داشته باشید و در صورت امکان به یک مرکز تعمیرات تخصصی برای اصلاح کدهای S.M.A.R.T و بدسکتور گیری مراجعه کنید.

---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------

سلام علیکم و خسته نباشید،ببخشید من یه لپ تاپ ACER دارم که یه مدت مشکل بالا اومدن ویندوز و حتی ورود به SAFE MODE و همچنین تاخیر بسیار در هنگام repair startup داشت،اول با hdd regenerator بدسکتورگیری کردم و بعدش هم مجبور به fdisk کردن شدم و بعدش هم ویندوز جدید ریختم؛البته بعد از ریختن ویندوز باز هم کند کار میکرد تا اینکه دوباره همان مشکل اول پیش اومده و نه تو ویندوز میره نه استارت آپ را درست میکنه هنگامی هم که سی دی ویندوز را گذاشتم تا دوباره ویندوز بریزم بعد از نمایش صفحه windows is loading files و معطلی طولانی ارور داد و نشد که ویندوز را دوباره بریزم.اگر میشه لطف کنید راهنمایی بفرمایید ببرمش برای تعمیر یا خودم میتونم درستش کنم؟
    سلام
    بله همانطور که خودتان ذکر کردید فکر میکنم بهتر است هاردتان را به یک مرکز تعمیرات تخصصی بسپارید تا کامل مشکلتان را برطرف کند البته بهتر است به ایشان بفرمایید که در صورتی هارد را درست کنید که احتمال کارکرد خوب هارددیسک حداقل برای 6 ماه وجود داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام علیکم و خسته نباشید،ببخشید من یه لپ تاپ ACER دارم که یه مدت مشکل بالا اومدن ویندوز و حتی ورود به SAFE MODE و همچنین تاخیر بسیار در هنگام repair startup داشت،اول با hdd regenerator بدسکتورگیری کردم و بعدش هم مجبور به fdisk کردن شدم و بعدش هم ویندوز جدید ریختم؛البته بعد از ریختن ویندوز باز هم کند کار میکرد تا اینکه دوباره همان مشکل اول پیش اومده و نه تو ویندوز میره نه استارت آپ را درست میکنه هنگامی هم که سی دی ویندوز را گذاشتم تا دوباره ویندوز بریزم بعد از نمایش صفحه windows is loading files و معطلی طولانی ارور داد و نشد که ویندوز را دوباره بریزم.اگر میشه لطف کنید راهنمایی بفرمایید ببرمش برای تعمیر یا خودم میتونم درستش کنم؟
    اشتباها این سوال را زدم عذر خواهی میکنم

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

دوستان من یک هارد اکسترنال Transcend500 دارم چند وقتی هست که مشکل دار شده.
    مشکل از انجا پیش اومد که داشتم یک روزی روش اطلاعات میریختم یک دفعه هارد انپلاگ شد! و دوباره که زدم گفت باید هارد رو فرمت کنید!هرچی دوباره کابل یو اس بی رو میزدم به پی سی و دوباره در میاوردم حل نشد! رو N تا پی سی هم تست کردم اخر سر یک پی سی مک دیدم هارد رو شناخت!!! گویی اکثرا اطلاعات هارد ام قابل بازیابی نبود اما خوب ان قدری رو که میشد کپی گرفتم رو مک و بعد فرمت کردم هارد رو.
    پس از فرمت هارد , هارد رو ویندوز بالا اومد یک روزی اما دوباره دستور فرمت کردن رو میده پس از پلاگ کردن یو اس بی به سیستم! حالا هم که اصلا هیچی دیگه ویندوز نمیشناسه پس از پلاگ کردن هارد به سیستم یک تق تق بسیار کوچکی از هارد میاد!
    آیا هارد درست میشه دوستان؟
    سلام دوست خوبم
    با این مراحل که شما توضیح دادید احتمالا" نوسانات ولتاژی یک آسیب جدی وارد کرده اما نترسید چون تا هارد کاملا" تست نشود نمیشود هیچ نظری داد!!!! شاید که فقط برد رابط USB به هاردتان که داخل باکس است آسیب دیده باشد . من صلاح میدانم به یک متخصص نشان دهید اما اگر هاردتان گارانتی دارد ابتدا سراغ گارانتی بروید و اگر اطلاعات ارزشمند است به آنها بفرمایید .
    موفق باشید.

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

دوستان من یک هارد سامسونگ 320 دارم. که داره مشکل ساز میشه! امروز اصلا سیستم بالا نمیومد و ارور هارد میداد. یک کم با کابلش ور رفتم و به خود هارد شوک دادم الان بالا اومد. نرم افزاری هست که بشه من هارد رو چک کنم برای سلامت هارد؟ ببینم مشکل واقعا از کابل بوده یا نه؟ اگه اطلاعاتم بپرده ...
    سلام دوست من
    با این احوال که شما نوشتید شاید کابل هاردتان شل بوده که قطع و وصلی آن بواسته گرمای داخل کیس برایتان مشکل ساز شده است. لطفا" اگر ایرادی مشاهده میکنید کامل توضیح دهید ممنون میشوم و خوشحال میشوم بیشتر توضیح بدهید.
    این را هم اضافه کنم که همین مشکل کوچک در خوب متصل نشدن کابل های رابط دیتا و یا پاور ساپلای گاها" خسارات جبران ناپذیری وارد میکند مراقب باشید.
    Last edited by رضا امیر; 13-04-2011 at 06:38.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

هارد شما باید سیگیت باشد.اگر هارد را نشناسد باید فریمور بخوره و بعد از اون صدای تق تق میتونه هم از بدسکتور باشه هم از هد.اما نظر من رو بدسکتور است.اگر هارد را نشناخت.اگر تو تهران هستی برو پیش مهندس امیر.خانه سخت افزار.
    سلام دوست خوبم

از لطفی که شما و دیگر دوستان به بنده دارید سپاس گذارم .

بیشتر خوشحال میشوم که رشد شما و کمک به دیگر کاربران را میبینم برای این حقیر مایه سرافرازی است که همکاران حرفه ای بیشتری داشته باشم . آرزوی سلامت سرافرازی و پیشرفت بیشتر را برای شما دارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام خدومت دوستان
    هارد 2 ترا وسترن دارم که داده بودم دست کسی وقتی بهم داد سیستم نمیشناخت با برنامه فرمت کردم حالا توی ویندوز شناخته میشه ولی وقتی میخام روش اطلاعات بریزم سرعت رو پائین میاره مثلا برای یک گیگ کلی طول میکشه موقع فرمتم همینجور بود مثلا 10 گیگ اول سرعت خیلی پائینه 20 گیگ بعد سرعت خوب میشه بعدش دوباره سرعت میره بالا همینجوری کم و زیاد میشه
    مشکل کجاست؟
    با برنامه میشه درست کرد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    دوست من نمیشه از روی فرمت به سرعت دقیق پی برد . نرم افزارهای حرفهای هستند که میشه با آنها سرعت دقیق سکتور ها را چک کرد اما در دسترس شما نیست بهتره که شما با نرم افزار MHDD و دستور SCAN سرعت سکتوری را بر اساس میلی ثانیه دسترسی چک کنید و فکر کنم اونجا نتیجه بهتری بگیرید.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام من یه فایل رو هارد اکسترنالم ریختم مدل adata الان میخوام کپی کنم تو هارد اصلی خودم نمیشه همه فایل ها کپی میشه الا یکیشون روز اولی که ریختم هیچ مشکلی نداشت و هاردم مثه سیدی نیست که خش داشته باشه فایل خراب کنه
    مشکل چیه که کپی نمیشه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام من یه فایل رو هارد اکسترنالم ریختم مدل adata الان میخوام کپی کنم تو هارد اصلی خودم نمیشه همه فایل ها کپی میشه الا یکیشون روز اولی که ریختم هیچ مشکلی نداشت و هاردم مثه سیدی نیست که خش داشته باشه فایل خراب کنه
    مشکل چیه که کپی نمیشه ؟
    سلام
    عموما" اینگونه مشکلات در شناسایی و یا پرمیشن های سیستم عامل است . میتوانید آن را بازیابی کنید!!

9. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    عموما" اینگونه مشکلات در شناسایی و یا پرمیشن های سیستم عامل است . میتوانید آن را بازیابی کنید!!
    سلام عزیز
    چطوری یعنی ؟ فایل که پاک نشده رو خود هارد هست ولی وقتی پلی میکنم دقیقه یک تا دقیقه دوش خرابه بعدش درست میشه در حالی که اولش اینطور نبود ریختمش رو هارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    دوست من نمیشه از روی فرمت به سرعت دقیق پی برد . نرم افزارهای حرفهای هستند که میشه با آنها سرعت دقیق سکتور ها را چک کرد اما در دسترس شما نیست بهتره که شما با نرم افزار MHDD و دستور SCAN سرعت سکتوری را بر اساس میلی ثانیه دسترسی چک کنید و فکر کنم اونجا نتیجه بهتری بگیرید.
    دوست عزیز میتونید لینک از برنامه بزارید سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •