بسیار ممنونم از پاسخ کامل و دقیقتون که تمام ابهاماتم را رفع کرد. با این اوصاف، چون اطلاعات هاردم برام مهمه، کلا برای بازیابی می دم مهران رایانه و بعد اگر خوش شانس بودم و از گارانتی خارج نشده بود، می دم ویستا برام تعویض کنه. امیدوارم اطلاعاتم قابل بازیابی باشه
.gif)
سلام شما را هم حتما می رسونم
فقط برای کمک بیشتر به دوستانی که مشکلی مشابه من دارند، چند تا نکته را در تأیید و اندکی تکمیل پاسخ شما عرض می کنم:
1- من با مهران رایانه و ویستا هم تماس گرفتم هم سایتشان را دیدم. تفاوت کاملا محسوس بود. مهران رایانه در تماس تلفنی به سؤالاتم کاملا تخصصی جواب داد و مراحل کار را برام تشریح کرد. این شرکت دو تا ساختمان دارد که به من گفتن اگر حدس می زنم ایراد هارد سخت افزاری هست، برای بازیابی بدم ساختمان گاندی که امکانات سخت افزلری بیشتری دارد و قسمت سخت افزاری بازیابی را انجام می دهد ( این نشان می دهد که این شرکت کار بازیابی را کاملا تخصصی و کلاسه بندی شده انجام می دهد

) در حالی که در تماس تلفنی، قسمت بازیابی شرکت ویستا فقط همان اطلاعات ساده همیشگی (آدرس، قیمت پایه،مدت زمان بررسی اولیه...) را بهم داد.
2- در مورد گارانتی و بازیابی، مهران رایانه گفت پس از بررسی اولیه که حداکثر 48 ساعت طول می کشد، بهم می گویند قابل بازیابی هست یا نه و اگر هست حدود قیمت چقدر خواهد شد. اینجا من می توانم بپرسم که
آیا بازیابی هاردم را از گارانتی خارج می کند یا نه. بع می توانم تصمیم بگیرم که برام بازیابی کنند یا نه که اگر انصراف بدهم، هزینه بررسی اولیه را باید بپردازم (20000 تومان). ویست گفت چون گارانتی دارم، بررسی اولیه را رایگان انجام می دهد و حد اکثر 24 ساعته نتیجه را اعلام می کند و اگر خودشان کار بازیابی را انجام بدهند، در هیچ صورتی از گارانتی خارج نمی شود و پس از بازیابی برام تعویض می کنند.