سلام به همگی. یه سوال داشتم من ساکن فومن هستم می خواستم از نمایندگی اندیشه تو فومن adsl بگیرم لیست قیمتی که ازشون گرفتم مثلا 128 5 Gدارن تو فومن 21000 تومن میدن؟؟!!!! با اندیشه که تماس گرفتم گفتن باید قیمتهاشون طبق قیمتهای مصوبی باشه که ما تو سایتمون زدیم و اون هزینه اضافی که دارن میگیرن غیرقانونی! حالا می خواستم بدونم دوستان دیگه ایی که دارن ازنمایندگی اندیشه تو شهرشون سرویس میگیرن قیمته سرویسی که دارن میدن همون قیمت مصوب اندیشه است یا بالاتره؟ اگه بالاتر بوده چیکار کردن؟اعتراض کردن؟ اگه اعتراض کردن نماینده گیشون قبول کرده؟اگه قبول نکردن چیکار کردن؟همون قیمته بالاتر رو دادن؟یاکاره دیگه ای کردن؟ من میخوام برم باهاشون صحبت کنم نمی دونم قبول میکنن یا نه؟ ولی با اندیشه که صحبت کردم گفتن همون قیمت مصوب ما رو باید بدن نه بالاتر؟!
دوست عزیز به جمع ما خوش اومدی
تمامی شعباتی که تو استان گیلان دارن از طرف شرکت اندیشه سبز سرویس میدن زیر نظر شعبه اصلی شرکت و نماینده رسمی شرکت تو اون شهر هستن . در مورد قیمت سرویسها باید دقیقا طبق جدولی باشه که تو سایت اندیشه هست و هیچ فرقی نمی کنه که شما فومن باشی یا لنگرود ! الان چند ماهه که قیمتا یکسان شده ( قبلا شهرستانا یه کمی گرونتر بود اما الان نه ) پس قیمت دقیقا باید همونی باشه که توی سایت اندیشه هست :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نباید بیشتر بگیرن . اگه نماینده قبول نمی کنه باید از طرف شعبه اصلی رسیدگی کنن . درسته شاید 1000 تومن پول زیادی نباشه اما حقت رو باید ازشون بگیری. دعوا کردن هم لازم نیست چون اونا حق این کار رو اصلا ندارند . در ضمن یادت باشه %3 مالیات و عوارض همیشه به مبلغ اضافه می شه یعنی 128 با ترافیک 5 گیگ قیمتش 18900 + 567 تومن که رندش کنی همینجوری ازت باید 19500 بگیرن و 1500 اضافه گرفتن ... البته با کمال تاسف نماینده های اندیشه تو بعضی شهرستانا هزینه نصب 10 تومنی رو هم به زور می گیرن که این هم پوله زوره ولی ظاهرا اون مورد تو شهرستانا عادی شده !!! و از نظر سرعت هم شهرستانا فعلا سرعت تشویقی نداشتن و همیشه سرعتشون استاندارد بوده . امیدوارم شما هم حقتون رو بگیرید . در ضمن هر مبلغی که پرداخت می کنی باید بهت بابتش رسید رسمی بدن ... اگه تو رسیدت مبلغ 21 تومن درج شده می تونی از طریق شعبه اصلی پیگیر بشی . موفق باشی.