تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 286 از 2403 اولاول ... 1862362762822832842852862872882892902963363867861286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرعت دانلود من که هیچ وقت از 230 پایینتر نمیومد (توی روز) الان از 45 بالاتر نمیره و متوسط بین 30-40 ..
    البته این زیاد مهم نیست چون من زیاد روزها دانلود نمیکنم ولی آدم رو دق میده بخواد یه صفحه باز کنه..
    تراوین گه بازی میکنم هر صفحه متوسط 5-6 ثانیه طول میکشه تا باز بشه..

2. این کاربر از حسین رشتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت MOHSEN S60i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان براي درخواست ADSL‏ جه مداركي نياز است?
    ممنون ميشم راهنمايى كنيد

داره خودمونی میشه masoud79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

لطفا به سوال من تو صفحه قبل جواب بدین.

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

سلام به همه
    این نظر سنجی سایت رو نمیشه دوباره انجام داد؟ مثلا یه نظر سنجی کامل از تمام شرکتا مثل تاپیک شاتل!
    تا مشخص بشه هر کسی از چه سرویسی و از چه شرکتی داره استفاده میکنه!
    آخه این نظر سنجی از 2007 شروع شده و خیلی ها الان تغییر موضع دادن!

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همشهری های گلم
    من این همه مدت نمیدونستم همچین تاپیکی اینجا هست
    منم 128 8GB دارم خط 882
    امروز سرعت page افتضاح بود مخصوصا ظهر

داره خودمونی میشه hassan_c2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقابرای من بعد از سرعت افتضاخ بعد از ظهر الان دوباره سرعت عادی شد.خدا کنه امشبم سرعت خوب باشه.
    دیشب بالاخره سرعت 250 رو دیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همگی. یه سوال داشتم من ساکن فومن هستم می خواستم از نمایندگی اندیشه تو فومن adsl بگیرم لیست قیمتی که ازشون گرفتم مثلا 128 5 Gدارن تو فومن 21000 تومن میدن؟؟!!!! با اندیشه که تماس گرفتم گفتن باید قیمتهاشون طبق قیمتهای مصوبی باشه که ما تو سایتمون زدیم و اون هزینه اضافی که دارن میگیرن غیرقانونی! حالا می خواستم بدونم دوستان دیگه ایی که دارن ازنمایندگی اندیشه تو شهرشون سرویس میگیرن قیمته سرویسی که دارن میدن همون قیمت مصوب اندیشه است یا بالاتره؟ اگه بالاتر بوده چیکار کردن؟اعتراض کردن؟ اگه اعتراض کردن نماینده گیشون قبول کرده؟اگه قبول نکردن چیکار کردن؟همون قیمته بالاتر رو دادن؟یاکاره دیگه ای کردن؟ من میخوام برم باهاشون صحبت کنم نمی دونم قبول میکنن یا نه؟ ولی با اندیشه که صحبت کردم گفتن همون قیمت مصوب ما رو باید بدن نه بالاتر؟!
    دوست عزیز به جمع ما خوش اومدی
    تمامی شعباتی که تو استان گیلان دارن از طرف شرکت اندیشه سبز سرویس میدن زیر نظر شعبه اصلی شرکت و نماینده رسمی شرکت تو اون شهر هستن . در مورد قیمت سرویسها باید دقیقا طبق جدولی باشه که تو سایت اندیشه هست و هیچ فرقی نمی کنه که شما فومن باشی یا لنگرود ! الان چند ماهه که قیمتا یکسان شده ( قبلا شهرستانا یه کمی گرونتر بود اما الان نه ) پس قیمت دقیقا باید همونی باشه که توی سایت اندیشه هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نباید بیشتر بگیرن . اگه نماینده قبول نمی کنه باید از طرف شعبه اصلی رسیدگی کنن . درسته شاید 1000 تومن پول زیادی نباشه اما حقت رو باید ازشون بگیری. دعوا کردن هم لازم نیست چون اونا حق این کار رو اصلا ندارند . در ضمن یادت باشه %3 مالیات و عوارض همیشه به مبلغ اضافه می شه یعنی 128 با ترافیک 5 گیگ قیمتش 18900 + 567 تومن که رندش کنی همینجوری ازت باید 19500 بگیرن و 1500 اضافه گرفتن ... البته با کمال تاسف نماینده های اندیشه تو بعضی شهرستانا هزینه نصب 10 تومنی رو هم به زور می گیرن که این هم پوله زوره ولی ظاهرا اون مورد تو شهرستانا عادی شده !!! و از نظر سرعت هم شهرستانا فعلا سرعت تشویقی نداشتن و همیشه سرعتشون استاندارد بوده . امیدوارم شما هم حقتون رو بگیرید . در ضمن هر مبلغی که پرداخت می کنی باید بهت بابتش رسید رسمی بدن ... اگه تو رسیدت مبلغ 21 تومن درج شده می تونی از طریق شعبه اصلی پیگیر بشی . موفق باشی.
    Last edited by birak; 21-02-2010 at 19:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان براي درخواست ADSL‏ جه مداركي نياز است?
    ممنون ميشم راهنمايى كنيد
    هیچی فقط پول و اسم صاحب خطی که میخوای ASDL واسش راه بندازی..

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همه
    این نظر سنجی سایت رو نمیشه دوباره انجام داد؟ مثلا یه نظر سنجی کامل از تمام شرکتا مثل تاپیک شاتل!
    تا مشخص بشه هر کسی از چه سرویسی و از چه شرکتی داره استفاده میکنه!
    آخه این نظر سنجی از 2007 شروع شده و خیلی ها الان تغییر موضع دادن!
    منم موافقم که نظر سنجی از اول انجام شه . این رو باید از مدیر این بخش یا باز کننده این تاپیک درخواست کرد تا اگه امکان داره این کار رو بکنن .از 3 سال پیش تا حالا شرایط خیلی تغییر کرده و بهتره اسم همه شرکتای جدید که تازه دارن سرویس می دن هم اضافه کنن . اگه شما صفحه اول همین تاپیک رو ببینین متوجه میشن اون موقع وضع و اوضاع چقدر فرق میکرد ... اندیشه گرون میداد و اصلا سرویس نامحدود نداشت ... در عوض پارس همه سرویساش نامحدود بود !!! و .....................

11. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hassan_c2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

منم موافقم که نظر سنجی از اول انجام شه . این رو باید از مدیر این بخش یا باز کننده این تاپیک درخواست کرد تا اگه امکان داره این کار رو بکنن .از 3 سال پیش تا حالا شرایط خیلی تغییر کرده و بهتره اسم همه شرکتای جدید که تازه دارن سرویس می دن هم اضافه کنن . اگه شما صفحه اول همین تاپیک رو ببینین متوجه میشن اون موقع وضع و اوضاع چقدر فرق میکرد ... اندیشه گرون میداد و اصلا سرویس نامحدود نداشت ... در عوض پارس همه سرویساش نامحدود بود !!! و .....................
    منم موافقم.
    آقا بنظرم همه موافقتشونو اعلام کنن شاید مدیر این بخش متوجه بشه و اینکارو بکنه
    چند روز پیش یکی از بچه ها شاتل گرفت (خط 2) میگفت سرعت اضافه میگره و کلا خیلی خوبه. قیمتشام مثل اینکه کمتره.حالا نمیدونم در چه حد سرعتش خوب بود.بنظرم یه نظرسنجی جدید میتونه خیلی به این موضوع کمک کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •