تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 291 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پپ، لوکا تونی را به بارسا فراخواند

به نوشته روزنامه گاتزتادلوسپورت تونی پیشنهادی از قهرمان اروپا دریافت کرده است...

سایت گل : بعد از اینکه بایرن ماریو گومس را از اشتوتگارت جذب کرد ، لوکا تونی مهاجم ایتالیایی این تیم در فکر جدایی از آلیانس آره نا است.به نوشته روزنامه گاتزتادلوسپورت تونی پیشنهادی از قهرمان اروپا دریافت کرده است. گفته می شود پپ گواردیولا سرمربی بارسا که زمانی در برشا هم تیمی لوکا تونی بود از او خواسته تا آلیانس را به مقصد نوکمپ ترک کند.این در حالی است که مسئولان بارسا در فکر جذب زلاتان ایبراهیموویچ ستاره سوئدی بارسا بودند که با توجه به مخالفت اتوئو مبنی بر ترک بارسا این معامله صورت نگرفت.تونی در سال 2007 فیورنتینا را به مقصد بایرن ترک کرد و در اولین فصل حضورش در این تیم موفق شد با به ثمر رساندن 24 گل بهترین گلزن بوندسلیگا شود. او نتوانست در این فصل موفقیت خود را تکرار کند و با وجود ماریو گومس و میروسلاو کلوزه به عنوان رقبایش در فصل بعد، به نظر می رسد او پیشنهاد پپ را قبول خواهد کرد.

__________________________________________________ __________________________________________

کان:ماندن ریبری خطرناک است

اسطوره بایرن:ماندن ریبری در بایرن مونیخ می تواند بسیار خطر ناک باشد...

سایت گل- الیور کان،سنگربان سالهای نه چندان دور باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی به مسئولان باشگاه باواریایی در مورد ادامه نگاه داشتن فرانک ریبری در رختکن این تیم هشدار داده است.کان اعلام کرده که نگاه داشتن ریبری در رختکن این تیم می تواند به جای حل کردن مشکلات، مشکلات جدیدی را خلق کند.

این در حالی است که در این میان شایعات متعددی در مورد پیوستن ریبری به رئال مادرید و چلسی به گوش می رسد.کان در صحبتهایی در این رابطه گفته:« ریبری می تواند برای باشگاه خطرساز باشد. بازیکنی که دائما شایعه پیوستنش به بارسلونا و رئال مادرید و تیمهای دیگر به گوش می رسد، همیشه اختلالاتی را به وجود می آورد. در آن هنگام است که این سوال پدید می آید که تا چه حد یک بازیکن می تواند واقعا به تیم کمک کند، حتی اگر افکارت جور دیگری باشند. باید به شدت مواظب چنین مسائلی باشی که بازیکن مبدل به مشکل نشود.» ریبری دو فصل پیش از المپیک مارسی به بایرن پیوست و همراه با این تیم آلمانی به شهرت فراوانی دست یافت. کان در این رابطه ادامه داد:« با به خدمت گرفتن ریبری، بایرن این فرصت را در اختیار این ستاره فرانسوی قرار داد که یکی از برترین بازیکنان اروپا لقب گیرد. از چنین بازیکنی توقع می رود که به عنوان یک بازیکن، خود را وقف باشگاه کند.»

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پيشنهاد بارسلونا، زنيت، چلسي و ولفسبورگ براي توني

مهاجم تيم ملي ايتاليا و باشگاه بايرن مونيخ با پيشنهادات زيادي مواجه شده است...

به نقل از روزنامه گازته‌دلو‌اسپرت، باشگاه بارسلونا اسپانيا براي فصل آينده تصميم به به خدمت گيري لوكاتوني دارد.
    اين گزارش حاكي است گوارديولا بعد از كسب قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا، از مسئولان باشگاه بارسلونا خواستار جذب توني شده است.
    اين مهاجم علاوه بر بارسلونا، ‌با چند پيشنهاد از جمله زنيت سن پترزبورگ روسيه، چلسي انگليس و ولفسبورگ آلمان روبرو شده است.
    توني كه از دو سال قبل در تيم مونيخي توپ مي زند، تا تابستان سال 2011 با بايرن قرارداد دارد.

__________________________________________________ ____________________________________________

يك بازيكن سورينامي الاصل به بايرن مونيخ پيوست

باشگاه توانت مدافع جوان خود را درازاي دريافت 2.5 ميليون يورو به بايرن واگذار كرد...

به نقل از روزنامه دتلگراف، جوپ مونسترمان، رئيس باشگاه توانت انشده روز گذشته با تاييد اين خبر گفت: ادسون براف‌هايد با بايرن مونيخ آلمان قراردادي 4 ساله منعقد كرده است.
    براف‌هايد 26 ساله كه متولد سورينام است و با دريافت گذرنامه هلندي، تاكنون يك بازي براي تيم هلند انجام داده، بازيكني است كه مورد نظر لوئيس ون گال، ‌سرمربي جديد بايرن از سه هفته قبل قرار داشت. وي تا تاريخ سي‌ام ژوئن سال 2013 با وي قرارداد منعقد كند.

منابع خبري همچنين عنوان كردند باشگاه بارسلونا اسپانيا، قهرمان اروپا، به منظور پركردن جاي سيلوينيو نيز چشم به اين بازيكن تكنيكي داشت كه در رقابت با تيم آلماني سربلند عمل نكرد.
    سورينام كشور كوچكي ميان آمريكاي جنوبي، آفريقا و اروپا است كه در گذشته از مستعمرات هلند به شمار رفته و به همين خاطر بازيكنان صاحب نام بيشماري همچون رود گوليت، كلارنس سيدورف، هنك فريزر، جيمي فلويد هاسلبنك، هنك تن كات، فرانك ريكارد، ادگار ديويدز و ... كه همانند براف‌هايد پيراهن تيم ملي هلند را به تن كرده اند.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آلمان‌ها به دنبال آقاي گل ليگ فرانسه

باشگاه‌هاي آلماني به دنبال آقاي گل ليگ دسته اول فوتبال فرانسه هستند...

به نقل از روزنامه اكيپ، تيم هاي اشتوتگارت و هامبورگ از دسته اول بوندس ليگا، به دنبال بازسازي و تقويت قواي تهاجمي خود رابراي فصل آتي هستند. از اين رو خواهان آندره پيرگيگانك شدند كه در فصل اخير براي تيم تولوز 24 گل زد و بهترين گل فصل شناخته و معرفي شد.
    علاوه بر اين دو باشگاه آلماني، المپيك ---- نيز درخواست خريد و جذب اين بازيكن را داده است.
    در مقابل اين درخواست ها روز گذشته اوليور سادران، رئيس باشگاه تولوز واكنش از خود نشان داد و اعلام كرد گيگانك واگذار نخواهد شد.
    گيگانك 23 ساله تاكنون 3 بازي براي تيم ملي فرانسه انجام داده و قبل از سال 2007 كه به تولوز پيوست، براي تيم هاي پائو و لورينت بازي كرد.

__________________________________________________ ______________________________________________

"اسنايدر" به مونيخ نخواهد آمد

"وسلي اسنايدر" تصميم دارد فصل آينده را نيز با پيراهن رئال مادريد به ميدان برود...

به گزارش(ايسنا)، در روزهاي گذشته خبرهاي زيادي درباره‌ي احتمال جابه‌جايي فرانك ريبري و وزلي اسنايدر به گوش رسيده است.

در صورتي كه ريبري بايرن مونيخ را به مقصد رئال مادريد ترك كند آن وقت احتمال دارد اسنايدر هافبك هلندي رئال مادريد از جمع كهكشاني‌ها جدا شده و راهي مونيخ بشود.
    در رسانه‌ها از احتمال معاوضه‌ي ريبري با او و آرين روبن به گوش مي‌رسد. اين خبر با توجه به آن كه بايرن مونيخ از فصل آينده با هدايت لوئيس فان‌گال هلندي به ميدان خواهد رفت، تقويت شده است.

سورن لربي مدير برنامه‌هاي اسنايدر با رد تمامي اين احتمال‌ها از ادامه‌ي حضور بازيكنش در رئال مادريد خبر داد و گفت: «وزلي مي خواهد در رئال مادريد بماند. من هم خوانده‌ام كه نام اسنايدر در ارتباط با باشگاه بايرن مونيخ مطرح شده است اما، هرگز در اين باره گفت‌وگويي صورت نگرفته است.»
    لربي كه سابقه‌ي بازي در بايرن مونيخ را دارد اين موضوع را به روزنامه‌ي هلندي اسپورت ويك گفت

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لام: از حضور اشنايدر در بايرن استقبال مي‌كنيم

گمان مي كنم شرايط كار براي بازيكني همانند اشنايدر در بايرن راحت تر خواهد بود...

به نقل از روزنامه تاگس سايتونگ، فيليپ لام اظهار داشت: در اخبار مرتب مي شنوم كه وسلي اشنايدر از رئال به بايرن مي آيد. اگر اين اتفاق رخ دهد ما بازيكنان بايرن استقبال مي كنيم. اشنايدر بازيكن خوبي است. با حضور او بر كيفيت بازي رئال افزوده مي شود.
    وي ادامه داد: با وجود لوئيس ون‌گال به عنوان سرمربي جديد تيم، گمان مي كنم شرايط كار براي بازيكني همانند اشنايدر در بايرن راحت تر خواهد بود. او مي تواند به زبان هلندي با مربي حرف بزند و به انجام برنامه هاي مربي بپردازد.
    اشنايدر با رئال مادريد تا سال 2012 قرارداد دارد و همين موضوع انتقالش را به بايرن يا هر تيمي ديگر، با دشواري روبرو مي كند.
    اين بازيكن از سال 2007 تاكنون بازيكن رئال مادريد است.

__________________________________________________ _______________________________________________

توافق پنهانى بايرن مونيخ و رئال مادريد

آرين روبن ، فن در فارت و وسلي اشنايدر در بايرن، ريبري در رئال مادريد...

پيشنهاد چشمگير باشگاه رئال مادريد براى به خدمت گرفتن فرانك ريبرى سوژه داغ مطبوعات آلمانى و اسپانيايى در روز يكشنبه بود.
    اكثر مطبوعات آلمانى و اسپانيايى خبر از معاوضه ۳ ستاره هلندى رئال مادريد با فرانك ريبرى داده بودند. در اين ميان روزنامه هميشه جنجالى بيلد پا را فراتر گذاشته و از توافق پنهانى سران ۲ باشگاه خبر داده بود. به نقل از روزنامه بيلد سران ۲ باشگاه بايرن مونيخ و رئال مادريد بر سر معاوضه بازيكنان خود به توافق رسيده اند.

در گزارش جنجالى اين روزنامه آمده است سرانجام سران رئال مادريد موفق شدند موافقت سران بايرن را براى صعود رضايتنامه ريبرى جلب كنند. پس از اينكه پيشنهاد مالى سران رئال مادريد به بن بست خورد سران اين باشگاه اسپانيايى اين بار تصميم گرفتند با پيشنهادى جديد وارد عمل شوند پيشنهادى كه در همان نگاه اول منصفانه به نظر مى رسد. سران باشگاه رئال مادريد در ابتدا پيشنهاد معاوضه وزلى اسنايدر و رافائل ون دروارت با ستاره فرانسوى بايرن را مطرح كردند. پس از ارائه اين پيشنهاد سران بايرن مونيخ بار ديگر موافقت خود با صدور رضايتنامه ريبرى را اعلام نكردند تا تير رئالى ها باز هم به سنگ بخورد. گفته مى شود در ابتدا اين پيشنهاد با موافقت سران باشگاه مونيخى همراه شده بود اما لوئيز ونگال سرمربى هلندى بايرن با اشاره به افت محسوس رافائل ون دروارت نسبت به گذشته حاضر نشد نظر مثبت سران باشگاه را تأييد كند اما پس از مخالفت سران باشگاه بايرن، رئالى ها پا پس نكشيدند و دوباره با پيشنهادى جديد شانس خود را براى به خدمت گرفتن ستاره مونيخى ها امتحان كنند. اين بار كهكشانى ها براى جلب رضايت سران بايرن يك ستاره ديگر را به پيشنهاد خود اضافه كردند. آرين روبن ديگر هلندى رئال مادريد سومين بازيكنى است كه رئالى ها حاضر شده اند براى رسيدن به هدفشان او را قربانى كنند! با اضافه شدن روبن به پيشنهاد چشمگير رئالى ها اين بار ونگال نيز نظر مساعد خود را براى عملى شدن اين معامله اعلام كرد. البته هنوز هيچ يك از ۲ باشگاه حاضر به تأييد اين توافق نشده اند اما به زودى اين خبر از طريق وب سايت هاى رسمى ۲ باشگاه بايرن و رئال مادريد تأييد خواهد شد. گفته مى شود به زودى سران باشگاه رئال مادريد براى نشستن پاى ميز مذاكره و طى كردن مراحل پايانى اين نقل و انتقالات به مونيخ خواهند رفت هرچند كه خبر جنجالى روزنامه بيلد از سوى سران ۲ باشگاه تأييد نشده است اما اظهارات اخير كارل هاينس رومنيگه حاكى ازآن است كه بايرنى ها در قبال اضافه شدن چند بازيكن سرشناش حاضر به صدور رضايتنامه ستاره فرانسوى خود خواهند شد.

رومنيگه در آخرين مصاحبه مطبوعاتى خود در مورد آينده ريبرى به خبرنگاران گفت: «در حال حاضر هيچ چيز درباره ريبرى معلوم نيست. او تاكنون با هيچ باشگاهى مذاكره نكرده است. ريبرى رسماً بازيكن بايرن به حساب مى آيد و مطمئناً باشگاه هاى ديگر براى به خدمت گرفتن او بايد مستقيماً با باشگاه بايرن وارد مذاكره شوند. تاكنون ريبرى تمايل خود را براى جدايى از بايرن اعلام نكرده است اما اگر خود او به امضاى قرار داد با تيمى جديد اصرار داشته باشد ما نيز به نظر او احترام خواهيم گذاشت. باشگاه بايرن تاكنون سعى نكرده است به زور و برخلاف ميل باطنى خود بازيكنى را در تيم نگه دارد. اين حق ريبرى است كه براى آينده خود تصميم گيرى كند اما در مقابل ما هم اين حق را داريم كه روى بازيكن خودمان قيمت بگذاريم. ريبرى يكى از بهترين هاى حال حاضر دنياى فوتبال است او مى تواند در هر تيمى و در هر ليگى يك بازيكن تأثيرگذار باشد بنابراين اگر قرار باشد ما چنين بازيكنى را از دست بدهيم بايد بازيكنان خوبى را به عنوان جانشين به مونيخ بياوريم. تنها در صورتى رضايتنامه ريبرى صادر مى شود كه پول خوبى در ازاى صدور رضايتنامه دريافت كنيم. با اين پول بايد بتوانيم ۲ يا ۳ بازيكن نامدار و سرشناش را به خدمت بگيريم.
    اگه این3تا بیان که بایرن بترکون میشه
    اگه ریبری قراره بره باید بازیکنای خوبی به جاش بیان

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بایرن به دنبال بوسینگوا

ستاره پرتغالی باشگاه چلسی، گزینه اول خرید تیم باواریایی است...

سایت گل: اولی هوینتس، مدیر داخلی باشگاه بایرن در صحبتهایی اعلام کرده که نام ژوزه بوسینگوا، ستاره پرتغالی چلسی، در صدر لیست خرید تیم آلمانی قرار گرفته است. بایرنی ها در حال حاضر و پس از اتمام رقابتهای فصل گذشته، هفت بازیکن جدید را خریداری کرده اند و هوینتس اعتقاد دارد که این تیم اکنون به یک بازیکن جناح راست در دفاع نیازمند است و بوسنیگوا می تواند بهترین گزینه برای این پست باشد.

او در گفت و گو با روزنامه TZ گفته:« فعالیتهای ما در بازار نقل و انتقالات پایان یافته و تنها به دنبال آن هستیم که آیا می توانیم یک مدافع راست خریداری کنیم یا خیر. این خبر صحت دارد که ما به جذب بوسینگوا تمایل داریم.» در این میان، هنوز بحث مالی در این مورد به میان نیامده ولی به نظر می رسد که باواریایی ها ، به ویژه در صورتی که ریبری از این تیم جدا شود، مشکل مالی نخواهند داشت.
    البته هوینتس در ادامه صحبتهایش در مورد احتمال فروش ریبری گفته :« ما پیش از این هم گفته ایم که تنها تحت شرایطی خاص او را به فروش می رسانیم. در صورتی که کسانی بخواهند با قیمتی هنگفت و احمقانه او را بخرند، پای میز معامله خواهیم نشست.»

__________________________________________________ ______________________________________________

هوینس: بایرن برای فری پیشنهاد نداده

باشگاه بايرن پیشنهادی برای خرید این دروازه بان 29 ساله ارائه نکرده‌اند...

سایت گل- گزارش‌های اخیر در رسانه‌های اروپا حاکی از آن بود که بایرن مونیخ 20 میلیون یورو برای خرید سباستین فری دروازه‌بان فیورنتینا پیشنهاد داده است. این دروازه‌بان فرانسوی از سال 2005 که به جمع بنفش‌پوشان پیوسته خوش درخشیده و پس از بازنشستگی اولیور کان همواره از او به عنوان جانشین او نام برده شده.

با این حال اولی هوینس مدیر باشگاه بایرن مونیخ ارائه پیشنهاد را تکذیب کرده «پیشنهاد برای فری؟ هرگز چنین کاری نکردیم. ما هرگز تلاش نکردیم با او مستقیما تماس بگیریم یا این که سعی کنیم از طریق فرد دیگری در فلورانس به او پیام بدهیم. این اخبار مطلقا دروغ است.» فری در 37 دیداری که برای فیورنتینا بازی کرد 12 بار دروازه‌اش را بسته نگه داشت و کمک کرد تیمش به مراحل مقدماتی لیگ قهرمانان برسد.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

كريستوف دام خواهان توني شد

باشگاه فنرباغچه به لوكا توني ساليانه 8 ميليون يورو دستمزد مي دهد...

یوفا: مهاجم تيم ملي فوتبال ايتاليا با پيشنهادي قابل‌ تامل از باشگاه فنرباغچه روبرو شد.

به گزارش یوفا: باشگاه فنرباغچه تركيه كه هفته قبل با كريستف دائوم، مربي نام آشناي آلماني به توافق رسيد و وي را از باشگاه اف.ث كلن جذب كرد، در اولين اقدام جدي براي جذب بازيكن، تصميم به خريد و استخدام لوكا توني دارد كه اينك در تيم بايرن مونيخ آلمان بازي مي كند.

مطابق اين گزارش دائوم بابت استخدام توني از مقامات فنرباغچه درخواست كرده و باشگاه تركي نيز حاضر شده در صورت جذب وي، 8 ميليون دستمزد ساليانه به وي پرداخت كند.

پيشنهاد فنرباغچه در حالي براي لوكا توني مطرح مي شود كه اينك وي در عين مورد توجه باشگاه بارسلونا اسپانيا نيز واقع شده است.

توني از دو سال قبل در خدمت بايرن مونيخ قرار گرفته است

__________________________________________________ ___________________________________

زيدان: ريبري را مي‌خريم

زيدان: كاكا و رونالدو به ريبري نياز دارند تا آنها را به خوبي تغذيه كند...

به نقل از ماركا، زين الدين زيدان اظهار داشت: رئال مادريد بايد بازيكنان بزرگ داشته باشد و چيزي كه بيش از پيش به آن نياز داريم خون تازه است.
    وي افزود: كاكا و رونالدو به ريبري نياز دارند تا آنها را به خوبي تغذيه كند. مي دانيم كه چه مي كنيم و تنها به خاطر نام بازيكنان نيست كه به دنبال آنها هستيم.
    ريبري تاكيد كرده كه اگر قرار باشد بايرن مونيخ را ترك كند راهي رئال مادريد خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من و كلوزه همه را شگفت زده مى كنيم

گومز: صحبت هاى لمن روى من تأثير زيادى داشت او با قاطعيت گفت كه به مونيخ برو...

فصل گذشته ماريو گومز يكى از بهترين مهاجمان فوتبال آلمان بود. عملكرد خوب اين مهاجم ملى پوش باعث شد تا بايرن مونيخ يك بار ديگر براى رايزنى و مذاكره با سران اشتوتگارت ترغيب شود. با شروع مهلت نقل و انتقالات بايرن مونيخ به مانند ۲ سال گذشته تمايل خود را براى به خدمت گرفتن مهاجم ملى پوش اشتوتگارت اعلام كرد. اين بار برخلاف دفعات قبل پيشنهاد مونيخى ها با موافقت سران باشگاه اشتوتگارت همراه شد. حالا تمامى فوتبالدوستان منتظرند تا ببينند مهاجم گلزن و خوش استيل ژرمن ها با پيراهن بايرن مونيخ چگونه ظاهر خواهد شد.

گومز در گفت وگويى با وب سايت اسپورت بيلد به هواداران مونيخى اين وعده را داده كه با پيراهن پرافتخارترين باشگاه كشور آلمان بهترين عملكرد خود را به معرض نمايش بگذارد. در ادامه مى توانيد ماحصل صحبت هاى مهاجم تازه وارد بايرن را بخوانيد:

-انتقادات شديد
    مى دانم كه تمامى هواداران اشتوتگارت از اينكه من به بايرن آمده ام ناراحتند. مى توانم آنها را درك كنم اما انتقادات و رفتار آنها مورد تأييد نيست. آنها نبايد اينطورى رفتار مى كردند چراكه من براى تيم محبوب آنها زحمات زيادى كشيده ام آمدن به بايرن بهترين تصميمى بود كه من براى پيشرفت در زندگى حرفه اى ام مى توانستم بگيرم. به هر حال هواداران اشتوتگارت بايد من را درك كنند.

-دلايل آمدن به مونيخ
    براى خودم دلايل قانع كننده اى دارم اولاً بايرن مونيخ تيمى است كه با آن مى توان به حضورى قدرتمند در ميادين بين المللى اميدوار بود. من دوست دارم قهرمانى در بوندس ليگا و ليگ قهرمانان را تجربه كنم. فوتباليستى كه چنين اهدافى دارد در آلمان فقط يك انتخاب دارد و آن هم بايرن است. به هر حال برتن كردن پيراهن پرافتخارترين باشگاه آلمانى افتخار بزرگى است. يكى ديگر از دلايل انتخابم مربوط به مسائل خانوادگى مى شود. همسرم در دانشگاه مونيخ تحصيل مى كند. آمدنم به بايرن و زندگى كردن در مونيخ باعث مى شود تا بيشتر در كنار همسرم باشم. با وجود تمامى اين مسائل براى انتخاب بايرن سعى كردم با تمامى دوستان مشورت كنم. يكى از آنها لمن بود كه گفت بايرن برايم بهترين انتخاب است. لمن بسيار باتجربه است و در دنياى فوتبال سرد و گرم چشيده است. صحبت هاى او روى من تأثير زيادى داشت. او به من با قاطعيت گفت كه به مونيخ برو.

-پيشنهادات ديگر
    علاوه بر بايرن از چند تيم انگليسى و اسپانيايى هم پيشنهاداتى داشتم. بارسلونا با مديربرنامه هايم وارد مذاكره شده بود. منچسترسيتى هم پيشنهاد رسمى خود را به باشگاه اشتوتگارت فكس كرده بود اما همان طور كه گفتم بنا به دلايلى بايرن برايم بهترين انتخاب من بود. به همين دليل تصميم گرفتم به پيشنهاد بايرن مونيخ پاسخ مثبت بدهم.

-گومز - كلوزه
    در فوتبال آلمان ديگر همه با اين نظريه آشنا هستند كه گومز و كلوزه نمى توانند زوج موفقى در خط حمله باشند. از زمانى اين نظريه در فوتبال آلمان شروع به شكل گيرى كرد كه من در تيم ملى با شكل گلزنى مواجه شدم. در حال حاضر ۱۵ بازى است كه من گلى را براى تيم ملى به ثمر نرسانده ام در حالى كه در اين بازى ها ميروسلاو كلوره در كنار من بازى مى كرده. با توجه به اين مسأله اين نظريه تا حدى منطقى به نظر مى رسد اما بايد اعتراف كنم كه مشكل زوج (كلوزه - گومز) خود من هستم. در تيم ملى كلوزه بارها و بارها به من پاس گل داده و همكارى خوبى با من داشته اما اين من بودم كه نتوانسته ام دروازه حريفان را باز كنم. ما بسيار هماهنگ هستيم اما ضعفى كه در زدن ضربات آخر داشته ام باعث شده تا اين نظريه در فوتبال آلمان مطرح شود. مطمئن باشيد با حضورى قدرتمند در مونيخ من و كلوزه همه را شگفت زده خواهيم كرد.

-مربى جديد بايرن لوئيز ونگال
    ونگال مربى بزرگى است او در بارسلونا عملكرد بسيار خوبى داشته و علاوه بر اين توانسته با تيم نه چندان مطرح آلكمار قهرمان ليگ هلند شود. مطمئن باشيد چنين مربى بزرگى در مونيخ موفق خواهد بود. - در فصل جديد همه ما به دنبال حضورى موفق در بوندس ليگا و ليگ قهرمانان خواهيم بود. مطمئنم كه با نفرات جديد و مربى جديدى كه بايرن به خدمت گرفته شاهد حضور قدرتمند اين تيم در ميادين مختلف خواهيم بود. بايرن تيم بزرگى است. من به اين تيم آمده ام تا به اهدافم برسم. در فصل جديد به همه ثابت خواهد شد كه انتخابم اشتباه نبوده است. حالا در كنارم بهترين هاى دنياى فوتبال را مى بينم. همتيمى هاى من همگى جزو بهترين ها هستند حضور در كنار تونى، كلوزه، شواينى، لام، ون بومل و... من را بيش از هر زمانى به رسيدن به اهدافم اميدوار مى كند.

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

دايي موفق‌تر از پودولوسكي و سانتاكروز در بايرن‌مونيخ

به گزارش خبرگزاري فارس، نشريه كيكر در تازه‌ترين شماره خود كه روز دوشنبه (امروز) منتشر شد، به تحليل وضعيت مهاجمان بايرن مونيخ در اولين فصل حضورشان در اين تيم پرداخت. در اين گزارش حتي توانايي هاي ماريو گومز، مهاجم تازه خريداري شده تيم اشتوتگارت نيز با گلزنان تيم سرخپوش آلماني مورد سنجش، ‌ارزيابي و مقايسه قرار گرفته است.
    در بخشي از اين گزارش به عملكرد مهاجمان حضور يافته در بايرن پس از جيوواني البر، گلزن تكنيكي، برزيلي و اسبق بايرن در اين تيم پرداخته شده كه در اين ميان نام علي دايي و وحيد هاشميان جلب توجه مي‌كند.
    اين نشريه نوشت: طي 10 سال گذشته و پس از حضور البر در بايرن 11 مهاجم به اين تيم ملحق شده اند كه از اين ميان دو نفر به نام هاي علي دايي و وحيد هاشميان ايراني بوده اند.
    بر اين اساس دايي در مجموع 23 بازي كه براي بايرن در يك فصل حضورش بازي كرد، 6 گل زد. دايي كه دو فصل قبل از فوتبال كناره گيري و بلافاصله مربيگري سايپا و تيم ملي ايران را تجربه كرد، 12 بار از ابتدا در تركيب ثابت قرار گرفت. دايي در مجموع بازي هاي خود به ميانگين نمره 3.73 رسيد.
    اين در حالي است كه وحيد هاشميان، ديگر مهاجم ايراني بايرن در مجموع؛ 9 بازي در فصل 2005-2004 انجام داد كه 3 بار از ابتدا در تركيب ثابت بود اما هيچگاه موفق به زدن گل براي بايرن در ديداري رسمي نشد. وي ميانگين نمره 4.75 را كسب كرد.
    جدول مقايسه اي ارائه شده مهاجمان بايرن در 10 سال گذشته به اين شرح است:

(ستون يك=فصل حضور، ستون 2:‌نام بازيكن، ستون 3: مجموع بازي هاي انجام داده براي بايرن، ستون 4=تعداد بازي براي تيم از ابتدا، ستون 5=تعداد گل زده، ستون 6= تعداد پاس گل، ستون 7= ميانگين نمره بازي )

فصل2009 -2008 لاندون دونوان 6 - - - 4.75
    فصل2008-2007 ميروسلاو كلوزه 27 24 10 8 3.68
    فصل2008- 2007 يان اشلادروف 8 1 - 1 3
    فصل 2008- 2007 لوكا توني 31 31 24 7 3.13
    فصل2007- 2006 لوكاس پودولوسكي 22 11 4 3 3.89
    فصل 2005-2004 وحيد هاشميان 9 3 - - 4,75
    فص 2004-2003 روي ماكاي 32 31 23 4 3.52
    فصل2002- 2001 كلاديو پيزارو 30 18 15 3 3.66
    فصل2000- 1999 روكه‌ سانتاكروز 28 14 5 1 3.44
    فصل2000-1999 پائولو سرجيو 28 25 13 7 3.25
    فصل1999-1998 علي دايي 23 12 6 - 3.73
    فصل1998-1997 جيوواني البر 28 27 11 9 3.58
    ===
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ضمن رد شايعه مذاكره با منچستريونايتد

ريبري: يا قراردادم را با بايرن مونيخ تمديد مي كنم و يا به رئال مادريد مي روم...

به نقل از ماركا، فرانك ريبري گفت: پيشنهادات زيادي داشته و دارم اما اين پيشنهادات دليل بر اين نيست كه يك روزنامه از مذاكرات من با يك باشگاه بنويسد.
    ريبري كه نام منچستريونايتد را نمي آورد تاكيد كرد: واكنش من همان چيزي است كه دلالان مي خواهند اما تاكيد مي كنم كه يا قراردادم را با بايرن مونيخ تمديد مي كنم و يا به رئال مادريد مي روم.

__________________________________________________ _______________________________________________

براي فصل آينده بوندس‌ليگا

بايرن از ابتداي ماه ميلادي آينده فعاليت خود را براي فصل 2010 - 2009 آغاز خواهد گرفت...

به نقل از روزنامه دي‌ولت، بايرني ها كه در پايان فصل اخير بوندس ليگا پس از ولفسبورگ به مقام نايب قهرماني رسيدند، قرار است از روز اول جولاي( چهارشنبه 10 تيرماه 1388) فعاليت خود را پس از استراحت تابستاني از سر بگيرند.
    بايرن كه با لوئيس وان گال،‌ مربي هلندي قرارداد بست، بلافاصله پس از شروع فعاليت راهي اردوي آماده سازي در منطقه دوناشينگن خواهد شد تا به مدت يك هفته اردوي خود را كه شامل برنامه بدنسازي مي شود،‌ انجام دهد.
    همچنين قرار است در اولين روز تمرين سرخپوشان، كادر فني جديد و بازيكنان تازه وارد به جمع قديمي هاي تيم معرفي شوند.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بوروفسکی، اوتل و لل بازیکنان مازاد بایرن

بایرن سه بازیکن خود را که دیگر نیازی به آنها ندارد در لیست فروش قرار مي دهد...

سایت گل - بایرن مونیخ در مهلت نقل و انتقالات یکی از باشگاه های فعال بوندسلیگا بوده و قصد دارد سه بازیکن خود با نام های تیم بوروفسکی، کریستین لل و آندریاس اوتل را در لیست فروش باشگاه قرار دهد.

مسئولان بایرن به این سه بازیکن اعلام کرده اند با آمدن آناتولی تیموشاک، ادسون برافهید و الکساندر باویوهان دیگر نیازی به وجود آنها نیست.بوروفسکی، لل و اوتل سه بازیکنی هستند که فصل آینده در بایرن نخواهد بود و باید منتظر پیشنهاد دیگر تیم ها در مهلت نقل انتقالات باشند.بوروفسکی که تابستان گذشته از وردربرمن به بایرن آمد شروعی بسیار خوب داشت و جای خود را در بین ترکیب اصلی تیم مستحکم کرده بود اما بعد از تعطیلات نیم فصل این جایگاه را از دست داد و نیمکت نشین شد.

لل و اوتل نیز که محصول آکادمی فوتبال بایرن هستند نتوانستند انتظارات کادر فنی این تیم را بر آورده کنند و اکنون باید آلیانس را ترک کنند.

__________________________________________________ ______________________________________________-

روزنامه بيلد SMS كلينزمن را فاش كرد

آنها از همان ابتدا نمى خواستند من با بايرن قهرمان شوم و سرانجام به هدفشان رسيدند...

روزنامه بيلد آلمان پس از گذشت ماه ها، SMS ارسالى يورگن كلينزمن به مارك ون بومل را فاش كرد. بر اساس گزارش جنجالى اين روزنامه پس از امضاى حكم بر كنارى كلينزمن از سمت مربيگرى بايرن، اين مربى جوان پيام كوتاهى را براى كاپيتان تيم خود ارسال كرده است. متن اين پيام اين بوده است: « آنها از همان ابتدا نمى خواستند من با بايرن قهرمان شوم و سرانجام نيز به هدفشان رسيدند، من از فردا در باشگاه بايرن سمتى ندارم. براى همه شما آرزوى موفقيت مى كنم!»
    گزارش جنجالى روزنامه بيلد هنوز هيچ واكنشى را از سوى باشگاه بايرن به همراه نداشته است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •