تست سرعت سرویس 1 مگ در ساعت رایگان:
![]()
تست سرعت سرویس 1 مگ در ساعت رایگان:
![]()
Last edited by Hi5; 25-01-2014 at 01:41.
حله دیگه فقط اگر آنلاین ثبت نام کنم
می تونم برنزی نامحدود هم فعال کنم؟
محدودیت شاخو دم نداره
آخه این چه مشکلیه که دقیقا بعد از ساعت 7 صبح سرعتم برمیگرده ولی قبلش نه و روی 32 فیکس شده
توی قوانین دیداریشون زده که ماکزیمم ضریب 1/8 که از این تجاوز نمیکنه سرویس من 1 مگ محدود بود که بر اساس این قانونشون میشه 32 در واقع سرعتم رو شیر کردن خیلی تمیز قبل 7 روی 32 میمونه اصلا نوسان هم نداره
از نماندگی که هیچی از خود دفتر مرکزیشون هم کاری برنمیاد چون راحت میگن ما فقط تضمین میکنیم که ضریب از 1/8 بالاتر نمیره پس سرعتتون کاملا با قوانینمو جور در میاد
من این مسائلو با مبین نت هم تجربه کردم
البته من الان طرحمو با نامحدود عوض کردم
اگر نامحدود داريد نبايد اينجور باشه
يعني همچين اجازه اي ندارند
شما با نمايندگي صحبت كنيد بايد درست كنند
سرويس محدود 1024 سرعت شبانه از 120 تا 250 در چرخش هست
همين هفته ي پيش يكي از كاربرا تماس گرفت مشكلش حل شد
درست شدن مشكلات تو فن آوا به نسبت بقيه شركت ها زودتر انجام ميشه
Last edited by mohsentanha; 25-01-2014 at 10:16.
ساعات رایگان فن آوا از چند تا چنده؟
منظورم طرح محدودی که داشتم
ولی الان طرح نامحدود 1 مگ برنزی برداشتم البته دیشب یه 2 ساعتی سرعت نصف شده بود فعلا که همه چی نرماله
بله ما هم شش ماه پیش که مخابرات درست بود با 512 هم وبگردی میکردیم هم وایبر و اسکایپ دانلود رو هم جوابگو بود.
به هر حال تفاوت سرعت فکر نمیکنم باعث تفاوت قیمتی این تعرفه ها باشه بلکه میزان دانلود هست.با یه حساب متوجه میشید 512 نامحدود نهایتش میتونه 160 گیگ در یک ماه استفاده داشته باشه که در مقایسه با 20 گیگ تفاوت زیادی هست.شرکت هم باید پول این مصرف رو بده.
در کل سیاست این شرکت ها منطقی نیست بهترین روش خرید هست استفاده کنیم ببینیم وضعیت محدودیت توی سرویس ها چطور هست.
دوستان پرمصرفی که کاربر جدید هستند و وارد ماه دوم مصرفشون شدند از اواسط ماه دوم چک کنند ببینند محدودیت سرعتی احساس میکنن.
Last edited by qwertygf; 25-01-2014 at 12:33.
2 تا 7 صبح
مرسی پس زیاد بدردم نمیخوره و اگه بخوام فن آوا بگیرم باید نامحدود بگیرم.
من تو ارومیه ساکنم و میخواستم بدونم کیفیت اینترنت فن آوا اینجام مثل تهرانه؟512 نامحدود سرعت دانلودش زیر 64kb/s نمیاد که؟
تست 512 نامحدود BU
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اون 160 گیگ محدودیتی هم که در پنل هست وقتی شما 160 گیگ را مصرف کنید خود سیستم دوباره
160 گیگ واستون شارژ میکنه گزچه همون 160 گیگ را هم توی 1 ماه خیلی ها مصرف نمی کنند ...
این شرکت هم در سرویس های محدود و هم نامحدود فعلا بهترین هست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)