سلام دوستان!
میخواستم بدونم اینکه ریو 405 رو هم میگیره صحت داره؟
دیگر اینکه مقاومت بدنه و ایمنی این ماشین چطوره؟
کلا اطلاعات جامع و موثقی از این ماشین رو میخواستم.
ممنون از همه دوستان
سلام دوستان!
میخواستم بدونم اینکه ریو 405 رو هم میگیره صحت داره؟
دیگر اینکه مقاومت بدنه و ایمنی این ماشین چطوره؟
کلا اطلاعات جامع و موثقی از این ماشین رو میخواستم.
ممنون از همه دوستان
سلام دوستان
تو این پست قصد دارم رفتارهای ماشین رو هنگام عبور از پیچ واستون توضیح بدم. البته به نظر من ۸۰٪ انحرافاتی که ممکنه برای ماشین سر پیچ ها اتفاق بیفته به رانندگی شما بستگی داره، ۱۰٪ به مشخصات فنی ماشین شما (مثل نوع لاستیک ها، وجود یا عدم وجود استرس بار و ...) و ۱۰٪ به ویژگی های جاده.
نکته: توی مسابقاتی مثل رالی یا فرمولا وان از انحراف عقب ماشین سر پیچ ها (Oversteer) برای بدست آوردن زمان بهتر استفاده می کنن که البته اونجا همه چیز کنترل شده هست.
"Understeer" یا از دست دادن کنترل جلوی ماشين یا انحراف جلوی ماشین:
اين حالت زمانی اتفاق می افتد که لاستيک ماشين به حد کافی گرم نشده و چسبندگی کافی با زمين ندارد و در نتيجه ماشين بيشتر تمايل به مستقيم حرکت کردن دارد، نه اين که با حرکت فرمان در هر پيچ به راحتی دور بزند.
التبه اگر مکانيک ها مهارت کافی داشته باشند مي توانند با تنظيم بال جلو یا با تغيير حالت کمک فنر، ماشين را از اين حالت خارج کنند. اما در هنگام رانندگی بهترين چاره برای کنترل ماشين، کم کردن سرعت در هر پيچ، ترمز نکردن تا جای ممکن و به آرامی دور زدن است.
کنترل طبیعی:
بسياری از رانندگان فرمول يک هيچ وقت بطور کامل از ماشين هايشان راضی نيستند.
آنها می گويند زمانی از ماشين راضی هستند که مطابق با سبک رانندگی آنها حرکت کند.
حالت دلخواه آنها زمانی است که در نهايت سرعت بتوانند در هر پيچ دور بزنند و هر چهار لاستيک به نرمی با زمين تماس داشته باشند.
"Oversteer" یا از دست دادن کنترل عقب ماشين یا انحراف عقب ماشین:
اين حالت زمانی اتفاق می افتد که لاستيک های جلوی ماشين به اندازه کافی گرم شده اند و تماس نزديکتری با زمين دارند، اما لاستيک های عقب که حرارت کافی نگرفته اند از کنترل خارج شده و راننده اگر مهارت کافی نداشته باشد، ماشین ليز خورده و به دور خود می چرخد (حالت Spin اتفاق می افتد).
ضمیمه:
"Spin":
spin در لغت به معني چرخاندن يا چرخش به دور خود مي باشد.
زمانيكه در هنگام عبور از پيچ اتومبيل به هر دليلي از مسير اصلي منحرف شود و به دور خود بچرخد به اين حالت اسپين مي گويند.
موفق باشید...
--------------------------------
http://nimkelaj.blogfa.com
◙
این که اگه audi ttرو دسته بابام بدی و یه پیکان بهم بدی من 100% برنده میشمباید این رو بگی تو چه موقعتی می خوای 405 رو با ریو مقایسه کنی توی شتاب توی سرعت بالای 150 کیلومتر
و اینکه 1 ماه پیش توی هفته نامه خودرو ریو رو داخل بی امن ترین اتومبیلهای دنیا قرار گرفته بود البته با این تفاوت که داخل اروپا با کیسه هوا کنترل هیدرولیک و abs & asp و پرژکتور و.... اینها که توی ایران روش نیست البته 405 توی اروپا پیدا نمیشه که بدونیم امنیتش چقدرهولی خوب باید بزرگان که با این دو اتومبیل چپیدن صحبت کنی
![]()
در مورد ريو:
--------------------------------
http://nimkelaj.blogfa.com
◙
100 درصد صحت داره . ریو از لحاظ ایمنی نمره منفی داره از 20 . یعنی از صفر هم پایین تر . حالا چراش خودش یک کتاب میشه . اما بحث شتاب و سرعتش میشه گفت غیر قابل قیاس با انواع محصولات ایران خودرو از قبیل پارس و 405 و سمند و 206 هست .
حتی اگه یه ریو سر حال باشه میشه باهاش تیپ 5 و ای ال ایکس رو هم گرفت و این به سرعت بالای 150 مربوط نمیشه .
ریو هم شتاب اولیه بیشتری از این ها داره هم ماکزیمم سرعت بیشتری و 100% رنده رنده میکنه 405 رو....
-------------
علی جان از پست مفیدت ممنون
مزدا 3 ماشين قشنگ و جوونپسنديه!:
نظرتون نسبت به ظاهرش چيه؟
اى بابا، كارى نكرديم كه.![]()
◙
تا چند هفته پیش از نزدیک ندیده بودم مزدا 3 زو . و دید من بسنده کرده بود به مشخصات ظاهری مشاهده شده در عکس ها و مشخصات فنی هم همون قدری که در مشخصات موتورش گفته میشد ...
اما بعد اینکه دیدم فقط از تیپ ظاهری قسمت عقبش خوشم نیومد ... واقعا با اینی که تو تصویره خیلی فرق داره ...
گند زد به تصورم ... متاسفانه بد تر از مزدا 323 زیر بندی ماشین و اگزوز و اکسل و زاپاس بند و اینا اصلا 3خ سانتی پایین تر از سپر عقب بوده و واقعا حالم رو بد کرد
خاک تو سر این گروه بهمن که بلد نیست ماشین setup کنه![]()
خيلي عالي بود ممنون . اگر تونستي درباره ي انواع پلاستيك به كار رفته در ماشين ها اطلاعاتي بده.
با آرزوي بهترين ها:
Eloda
سلام .حرف ديگه اي ندارم جز فراموش نكردن درخواستم
Byeee
...Eloda
کدوم تیپشو دیدی من تیپ 3 رو توی نمایندگی فامیلامون دیدم اینطوری نبود ولی به نظرمن از تصویرش خوشگل تره این عکس تیپ3 هست احتمالآ شما تیپ 1 رو دیدی که گروه بهمن با دزدی 1 میلیون ارزونتر از تیپ 2 کرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)