سلام.
من گوشی n73 me دارم.
موقعی که میخوام شماره بگیرم، صفحه کلید به درستی کار نمیکنه. باید چند بار گوشی رو خاموش و روشن کنم تا مشکل برطرف بشه. ولی این موضوع خیلی برام اتفاق میوفته. اگه میشه راهنمایی بکنید.
سلام.
من گوشی n73 me دارم.
موقعی که میخوام شماره بگیرم، صفحه کلید به درستی کار نمیکنه. باید چند بار گوشی رو خاموش و روشن کنم تا مشکل برطرف بشه. ولی این موضوع خیلی برام اتفاق میوفته. اگه میشه راهنمایی بکنید.
مهدی جان شما اول زده بودی 280 ! من اینطوری شدم »
گفتم شاید قبل از عید گرون تر بوده !
ممنون . اگه یه وقتی کسی رو سراغ داشتین یه خبری بدین .![]()
من N73 Music Edition دارم . با دکمه وسطش خیلی مشکل دارم . خیلی حساس شده . میخواستم بپرسم راهی هست که بهتر بشه
از تمیزی زیر کیبورد گوشیت مطمئنی ...؟ گرد و خاک نرفته ...؟
من همچین چیزی رو تو گوشی های دیگه دیده بودم ولی تو N73 .... نه!!سلام.
من گوشی n73 me دارم.
همه دکمه ها کار نمیکنه؟؟؟ علتش میتونه ضربه هم باشه من تو گوشی های دیگه دیدم !!!
نه مطمئن نیستم!
فعلا که برای n73 من اتفاق افتاده.
فقط شماره هاش کار نمیکنه. البته باید به منوی گوشی برم و برگردم، تا شماره ها کار کنن.
من از گوشی خیلی مواظبت می کنم. تا حالا ضربه نخورده. ولی چرا دو بار از ارتفاع 1/5 متری از دستم افتاد رو فرش.
گوشیم هنگ کرد باتریشو درآوردم
بعد خواستم روشن کنم نوشته NOKIA اومد بعدش یه صفحه سفید اومد و همون جا موند
لطفا کمککک؟
بچه ها گوشی من اساسی قاطی کرده...
الان اومدم منو رو باز کنم منو باز شد و گوشی هنگ کرد همون جور به مدت طولانی صفحه روشن موند ...... اگه تا الان باطریشو در نیاورده بودم همون طور مونده بود
موقعی هم که باتری رو در میارم موقع روشن شدن گیر میککنه و صفحه روشن میمونه (توی همون صفحه سفید) و من تا چند با ر باتری رو در میارم و جا میزنم و روشن میکنم تا بعد چند بار شانسی روشن بشه
خواهشا یه راه حلی بدید تازه هم گوشی رو ریست کردم
بچه ها گوشی من اساسی قاطی کرده...
الان اومدم منو رو باز کنم منو باز شد و گوشی هنگ کرد همون جور به مدت طولانی صفحه روشن موند ...... اگه تا الان باطریشو در نیاورده بودم همون طور مونده بود
موقعی هم که باتری رو در میارم موقع روشن شدن گیر میککنه و صفحه روشن میمونه (توی همون صفحه سفید) و من تا چند با ر باتری رو در میارم و جا میزنم و روشن میکنم تا بعد چند بار شانسی روشن بشه
خواهشا یه راه حلی بدید تازه هم گوشی رو ریست کردم
احتمالا باید بدید بیرون براتون فلشش کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)