تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 312 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

هرچی تو این تاپیک میگردم چیز بدردبخوری نداره!

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

ببين خرافات رو چطور تو كله مردم ميكنن
    اخه نگاه كردن به يه عكس چطور ميتونه تاثير گذار باشه شما فقط به خودتون تلقين ميكنين و اين باعث ميشه خود به خود ضمير ناخودگاهتون واستون بد بياري بياره واقعا اين علي همه رو دست انداخته

شدیدا تایید میشه !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اين تاپيك تا وقتي كه سوشيانت توش پست ميداد ارزش داشت العان همش شده مسخره بازي

آره خوب تا وقتی همه کپی پیست کنن خیلی باحاله تاپیک

چه اتفاقایی؟؟؟

من که هر چی نگا کردم هیچی نشد ، عوارضشم تو سایت ارواح نوشته بودن ، چون تاپیک سری پاک کردن ، فرصت

خوندن همش رو نداشتم ، اونایی هم که خوندم یادم رفت ! ولی هر چی بود خیلی خفن بود

اخه نگاه كردن به يه عكس چطور ميتونه تاثير گذار باشه شما فقط به خودتون تلقين ميكنين و اين باعث ميشه خود به خود ضمير ناخودگاهتون واستون بد بياري بياره واقعا اين علي همه رو دست انداخته

اول این که : من نگفتم نگا کردن به این عکس تاثیر گذاره ، مدیرای سایت ارواح گفتن ...

دوم این که : یکی دیگه همین عکس رو نگا کرده بود تو همون سایت ، بعد گفته بود که این یارو اومده بود تو خوابشو

اذیتش کرده بود ، وقتی هم که بیدار شده بود ، یه سری علایمی که تو خواب دیده بود ، تو بیداری هنوز مونده بود

نمیدونم فک کنم موندن جای دست یارو رو صورتش بود فک کنم

سوم این که :

هرچی تو این تاپیک میگردم چیز بدردبخوری نداره!
    یکم بیشتر بگرد ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

آره خوب تا وقتی همه کپی پیست کنن
    خوب شما هم كپي پيست هاي با ارزش كن كسي حرفي نداره

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقای میلاد پسر بد شاید خرافات باشه شاید هم چرند اما من نمیتونم بزنم زیر چیزی که دیدم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب شما هم كپي پيست هاي با ارزش كن كسي حرفي نداره

کپی پیست کردن یعنی دزدیدن ، یعنی این که هیچی بلد نیسی و داری عین انگل از اطلاعات بغییه

استفاده میکنی .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

کپی پیست کردن یعنی دزدیدن ، یعنی این که هیچی بلد نیسی و داری عین انگل از اطلاعات بغییه

استفاده میکنی
    اگه با ذكر منبع بشاه دزدي حساب نميشه دوست عزيز

آقای میلاد پسر بد شاید خرافات باشه شاید هم چرند اما من نمیتونم بزنم زیر چیزی که دیدم
    خانوم دختر زمستوني ميشه يه باز ديگه اونچه رو كه وقاعا ديدن توضيح بدين البته واقعيت نه توهوم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه با ذكر منبع بشاه دزدي حساب نميشه دوست عزيز

انگلی میشه که

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

انگلی میشه که
    اوكي منبع بده خودمين بريم ببينيم

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    من اتفاقی به این تاپیک برخوردم، ما شا ا... پربار تر از ان است که بتوان همه صفحاتش را خواند!!! (287 صفحه)
    چندین ماه قبل یک نیمچه مطالبی در خصوص اسم اعظم برای سایت دیگری نوشته بودم، که به نظر کمی با این تاپیک مرتبط است و به دلایلی که میدانم، گمان نکنم در 287 صفحه پیش نقل شده باشد.
    ==========
    مطالب فوق همه با سند و مدرک معتبر اسلامی-شیعی است و مطالبی که نظر شخصی من بوده به وضوح اعلام شده که نظر من است.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    طبق اسناد و احادیث و روایات بسیار 73 کلمه یا حرف خاص با نام "اسم العظم" وجود دارد که این اسماء منشا معجزات انبیا الهی و افراد خاص است.
    مثلاً در روایتهایی از امام هادی (ع)، امام باقر (ع)، امام صادق (ع) و نیز تفسیر آیه ۴۰ سوره نمل نقل شده: (بحار الانوار، ج 50، ص 176، شماره 55.)
    جناب آصف (وزير حضرت سليمان) که زمین حد فاصل بین او و پادشاهی صبا برای او در هم پیچید و او تخت پادشاهی بلقيس پادشاه صبا را در يك لحظه (با یک چشم بر هم زدن حضرت سلیمان) از يمن به بيت المقدس آورد، فقط یك حرف از اسم اعظم را میدانست که خدا را با آن فراخواند!
    یا روایت شده که (بحار الانوار و بصائر الدرجات)
    تمام معجزت حضرت عیسی (ع) به برکت داشتن دو کلمه از اسم اعظم بوده
    یا حضرت موسی (ع) برای معجزات خود چهار کلمه را در اختیار داشت،
    یا حضرت ابراهیم (ع) شش کلمه را در اختیار داشت،
    یا حضرت نوح (ع) هشت کلمه را در اختیار داشت،
    و یا حضرت آدم (ع) 25 کلمه از اسم اعظم را میدانست و در اختیار داشت.

ولی نکته مهم آن است که قدرت یک اسم اعظم قابل مقایسه با دیگری نیست و اینطور نیست که بتوان گفت کسی که سه اسم اعظم را میداند، قدرتش بیشتر از کسی است که یک اسم اعظم را میداند! نه اینطور نیست، مثل اسکناس است، چهار پنجاه تومانی با یک پانصدی برابری نمیکند ...

به کرات از پیامبر و معصومین بیان شده كه هر كس اسم اعظم را بداند، دعاى او مستجاب مى شود و مى تواند معجزات و كارهاى خارق العاده و عجيبى انجام دهد. (به بیان امروزی، متافیزیک)
    ولی اینطور نیست که هر کس صرف آن کلمه را بر زبان جاری کند قادر به انجام کارهای خارق العاده باشد، فرد باید خود مظهر و تجلی گاه آن اسم باشد، باید اسم اعظم در وجودش باشد، صرف تلفظ یک کلمه شفاهی نیست یک مفهوم است.

{مثالی ساده از خودم اینطور که متوجه شده ام می زنم:
    فقط فرض کنید "رحمان" به معنی "بخشنده" یک اسم اعظم باشد، فقط فردی میتواند با این اسم خدا را بخواند و سریعاً اجابش را ببیند که خود تجلی گاه و مظهر بخشندگی باشد بخشندگی در روح و جان او باطن او نفوذ کرده باشد و علاوه بر آن بر رحمانیت بینهات خدا قلباً ایمان داشته باشد و اینکه خدارا با "رحمان" یا "بخشنده" یا هر زبان دیگری خطاب کند مهم نیست، مهم مفهموم کلی و تجلی مفهوم در وجود فرد است.}

نکته جالب دیگر آن است که از 73 کلمه یا حرف مورد نظر خداوند 72 عدد را در دورانهای مختلف به پیامبرانش آموخته و اعتا کرده ولی تنها یکی را برای خود برگزیده که قدرت آن اسم بر 72 اسم دیگر برتری دارد و در ظرف وجودی هیچ انسان و موجود دیگری غیر از خود او نمی گنجد.

و نکته جالب دیگر، جایگاه عظیم معصومین است، که باز به کرات در روایت ها از خود معصومین نقل شده که تمام 72 کلمه اسم اعظم در اختیار ایشان بوده و هست.
    و معصومین هم در جاهایی کارهای خارق العاده و معجزات کرده اند ولی اغلب آنها در حضور افراد خاص بوده و به دلایل خاص اغلب نقل نشده یا بسیار بسیار کم نقل شده و آن هم فقط در بین اصحاب ویژه.
    {این مطلب را از خودم میگویم: عده ای بودند که به گمراهی رفته بودند و بعد از حضرت علی (ع) ایشان را به جای خدا می پرستیدند (فرقه علی ا...) خوب بیچارگان حتماً چیزهایی دیده اند که نباید میدیدند!!! اولینش همین قضیه معروف شکافته شدن و مجدداً بسته شدن دیوار کعبه برای تولد حضرت علی (ع) در داخل کعبه است! اگر حضرت عیسی (علیه اسلام) در زمان تولد و در گهواره معجزه داشته، مولود کعبه قبل از متولد شدن /معجزه داشته!/یا معجزه برایش اتفاق افتاده!/یا نمیدانم چه بگویم!/ و شهریار چه زیبا سروده: نه خدا توانمش خواند، نه بشر توانمش گفت! متحیرم چه نامم شه ملک لافتی را}

در آخر خواندن این روایت معروف که گنجایش ظرف وجودی فرد را بیان میکند، هم خالی از حکمت نیست! (الکافی-ج1-ص401)
    ایمان ده درجه دارد، سلمان تمام ده پله ایمان را طی کرده بود و به حدی رسیده بود که بهشت مشتاق ورود او بود نه او مشتاق بهشت! او در زمان حیاتش جایگاه خود را در بشت دیده بود!
    ابوذر نُه پله از ایمان را کسب کرده بود،
    حال جالب اینجاست که امام باقر (ع) میفرماید:
    اگر سلمان هر آنچه را که میدانست به ابوذر میگفت، او سلمان را میکشت! ابوذری که نُه درجه از ایمان را طی کرده بود و به عالم شهود رسیده بود و پرده های بسیاری را کنار زده بود، تحمل بعضی سخن ها را نداشت، چه رسد به افراد عادی که غرق در گناه و معصیت هستند.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    یک حکایت جالب که از سایتی پیدا کردم که عیناً کپی کرده ام! متاسفانه در مورد نام سایتش حضور ذهن ندارم.
    شخصي پيش عارفي آمد و با تضرع گفت: خواهش مي كنم «اسم اعظم» را به من بياموز . عارف گفت: آيا تو اهل آن هستي؟
    پاسخ داد: بلي. فرمود: برو دروازه شهر و هرچه ديدي مرا خبردار كن
    آن شخص رفت و در آنجا ديد پيرمردي قدري هيزم باركرده مي آورد. مأمور پادشاه رسيد و پيرمرد را كتك مفصلي زد و هيزمش را به زور از او گرفت
    آن شخص نزد عارف آمد و حكايت را بيان داشت. عارف گفت: اگر تو «اسم اعظم» مي داشتي با آن پاسبان چه مي كردي؟ جواب داد: نفرين مي كردم جايي سكته كند و بميرد. عارف گفت: بدان كه آن پيرهيزم فروش خود «اسم اعظم» را به من آموخته و استاد من است.
    اسم اعظم سزاواركسي است كه صبر و خويشتن داري او به اين درجه رحمت و گذشت به خلق خدا رسيده باشد.
    در آخر فراموش نکنید، کسی که خودش به صراحت میگویید کمالاتی دارد جوابش همین بیت بی نقص است:
    هر که را اسرار حق آموختند/مهر کردند و دهانش دوختند.

موفق باشید.
    Last edited by _H2_; 30-06-2008 at 00:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •