از هر دو تشکر . آخر سر کدوم ( ولی گویا برای hamidras موثق تره .) ؟ من خیالم راحت باشه یا نه؟
از هر دو تشکر . آخر سر کدوم ( ولی گویا برای hamidras موثق تره .) ؟ من خیالم راحت باشه یا نه؟
اقا من یه سوال داشتم ببخشید اگه تکراری هست
من متولد 71 هستم امسال سال دوم هست که میخوام کنکور بدم پارسال شدم 5700 تعیین رشته نکردم الان باید دفترچه یا چیزی برای خدمت بگیرم؟
خیالت راحت!از هر دو تشکر . آخر سر کدوم ( ولی گویا برای hamidras موثق تره .) ؟ من خیالم راحت باشه یا نه؟
ولی هر کسی شرایط خاص خودشو داره! یه تماسی با وظیفه بگیر دیگه شکی درش نمونه!
نه!اقا من یه سوال داشتم ببخشید اگه تکراری هست
من متولد 71 هستم امسال سال دوم هست که میخوام کنکور بدم پارسال شدم 5700 تعیین رشته نکردم الان باید دفترچه یا چیزی برای خدمت بگیرم؟
من پارسال 70 بودم سال دومم بود! چیزی نفرستادم مشکلی پیش نیومد!
حالا یه زنگ بزن به نظام وظیفه!
دوستان سلام
من داداشم حدود يه ماه پيش تصادف كرد و پاش بد جور شكست طوري كه تو پاش پلاتين گذاشتن.متولد 70ه ميخواستم ببينم تكليف خدمتش چيه؟معاف ميشه يا نه؟
كلا اگه بخوايم بريم دنبال معافيش اول بايد كجا بريم و چيكار بايد بكنيم؟
ممنون ميشم اگه يه توضيح كاملي از ابتدا تا انتها بدين![]()
یکی از دوستام هم ساقش پلاتین داشت هم رون! معاف از رزم شد فقط!!دوستان سلام
من داداشم حدود يه ماه پيش تصادف كرد و پاش بد جور شكست طوري كه تو پاش پلاتين گذاشتن.متولد 70ه ميخواستم ببينم تكليف خدمتش چيه؟معاف ميشه يا نه؟
كلا اگه بخوايم بريم دنبال معافيش اول بايد كجا بريم و چيكار بايد بكنيم؟
معاف موقت 6 ماهه بهش میدن، اگه خوب نشد معاف از رزم میشه
فعلا نه ، سال 90 مشمول میشین و باید دفترچه بفرستین
.
سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین
1- من در حال تمام کردن کارشناسی هستم (چند روز دیگه میرم تصفیه حساب) میخواستم ببینم بعد از تحصیل که 6 ماه وقت میدن این 6 ماه دقیقا از کی شروع میشه بعضیا میگن بعد از پایان امتحانا بعضیا میگن بعد از فارغ التحصیلی؟
2-بعد از فرستادن دفترچه چند وقت بعد اعزام به خدمت میاد؟
3-شایعه شده که این معافیت جبهه رفتن پدر رو دارن بر میدارن راجع به این شنیدن؟
ممنون ولي درست متوجه نشدم هنوز دفترچه پست نكرده يعني الان بهش معافي موقت ميدن يا بايد صبر كنه خوب كه شد دفترچه بفرسته و بعد معافي ميگيره.
بعد فقط معاف از رزم ميشه؟نميشه معافي كامل گرفت؟
1- واسه من تاریخ نمره آخرین امتحانم بود.
2- بستگی به شلوغی - خلوتی داره، بین 8 تا 4 ماه
3- قانونیکه الان واسه کسری خدمت جبهه و جانبازی هست تا آخر سال 89 تصویب شده و هنوز صحبتی راجب بعد از سال 89 نشده
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------
شما دفترچه رو میگیری، پر میکنی، یه قسمت داره که باید یه دکتر عمومی پر کنه، وقتی رفتی پیشش میگی این مشکل رو دارم اونم اونجا مینویسه، تو خود دفترچه هم میزنی درخواست کمیسیون پزشکی دارم بعد پست میکنی بعد واست جواب میاد که فلان موقع برو فلان بیمارستان، میری واست تشکیل پرونده میدن و طی چند مرحله بررسی میکنند، بعد نظرشان رو کمیسیون میکنند، یا میگن سالمی یا میگن معاف از رزمی، یا میگن تا 6 ماه معاف موقت بعد از 6 ماه بیا ببینیم چطوری و یا اگه واقعا مشکل باشه میزنند معاف کامل، بعد نظر شورا میره ناجا اونجام یه سری انگولک بازی داره و در آخرش بهت میگن فلان
اگه مشکلش تو لیست معافیت کامل باشه ( صفحه اول تاپیک) معاف کامل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)