هنوز ورژن جدید نیومده ....
هنوز ورژن جدید نیومده ....
من که با dial up آپدیت کردم همش 4.5 ساعت طول کشید![]()
من به شخصه نه ولی واسه یکی دیگه رو که چند روز پیش آپدیت کردم، برنامه world 2 رو واسش ریخت
نمیدونم والله ...
ولی اگه به کل قسمت world 1 و world 2 نگاه کنیم جز تو تاریخ تفاوت دیگه ای هم میبینیم؟؟؟؟؟
Last edited by hamed1987; 23-10-2007 at 18:30.
مهیار جان شما درست میگین
منظور من در حالت کلی و بدون استفاده از برنامه بود![]()
[QUOTE=Farshadd;1739828]دستت طلا.
ولی مال من الان حدود 1 ساعت و خورده ای هست که فقط مونده تو این صفحه انتخاب زبان با اینکه زبان رو هم انتخاب کردم. طبیعیه؟؟؟؟؟
[[/I[/QUOTE
دوست عزیز فقط دقت کن که اگه وسط آپدیت dc یا هر اشکال دیگه رخ داد که باعث ایراد در دانلود آپدیتت شد، باید برنامه رو پاک کنی و دوباره نصب و سپس شروع به دانلود و سپس آپدیت کنی ولی اگه بعد دانلود ( که شروع به آپدیت میکنه) وسط آپدیت قطع شد دیگه unistall نکن چون بصورت کامل دانلود کردی این دانلود داخل کش برنامه ذخیرست و فقط آپدیت کن![]()
Last edited by hamed1987; 23-10-2007 at 18:50.
دوست عزیز منظورم از انتقال دیتا ، انتقال دیتا با کامپوتر بود نه با شخص![]()
Last edited by hamed1987; 23-10-2007 at 18:50.
آقا سر جدتون این لینک آپدیت رو بدبد . هرچی خودمو خفه کردم نتونستم تو سایت سونی اریکسون پیداش کنم.
10 بار این کارو کردم ولی...
کدوم برنامه رو دوباره نصب کنم؟؟ فلش پلیر یا آپدیت سرور؟؟
Last edited by Farshadd; 23-10-2007 at 23:56.
برنامه رو unistall کن و دوباره نصب کن. شاید هم اشکال از اینترنتت هست، از یه شرکت دیگه استفاده کن.
منظور حامد همین برنامه update service هست.
عزیز آپدیت که لینکی نیست. اول باید برنامه update service رو دانلود کنی بعد توسط اون گوشی رو آپدیت کنی.
لینک آموزششو ندارم. هر کی داره بذاره واسه آقای نخورده مست. من اگه پیدا کردم میذارم واست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)