عزیز واسه هوایی راهی وجود نداره؟اندرویدش هم نوقاست
عزیز واسه هوایی راهی وجود نداره؟اندرویدش هم نوقاست
سلام
مبارک باشه، در خصوص مناطق تحت پوشش نسل 4.5 ایرانسل میتونید به این ادرس مراجعه نمایید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خصوص دستگاهتون باید به تنظیمات شبکه های موبایل مراجعه کنید. اونجا احتمالا گزینه ای به اسم ca aggregation مشاهده میکنید. اون رو فعال کنید. احتمالا بعد از فعال کردن دستگاه شما ریستارت شده و بعد از اون میتونید به شبکه +4G وصل شوید.
توجه داشته باشید در بعضی از بیلد نامبر های گوشی شما امکان اتصال به شبکه نسل 4.5 ایرانسل وجود ندارد و باید این موضوع رو از طریق شرکت سازنده تلفن همراهتون بررسی کنید.
دوستانی در انجمن قبلا دلیل اینکه نمی توانند به شبکه نسل 4.5 وصل شوند را متوجه اپراتور ایرانسل دانستند که این اشتباه است. ایرانسل از بروز ترین تجهیزات و همچنین استاندارد و مقررات مخابراتی استفاده میکند. دلیل اینکه شما نمیتوانید به این شبکه وصل شوید دستگاه مورد استفاده و بخصوص نرم افزار و فریمور ان است که شرکت سازنده تلفن همراهتون تجمیع دو فرکانس 1800 و 2600 را قفل کرده است (در نرم افزار و فریمور بعضی مناطق /همچنین در بعضی بیلد نامبر ها) و این موضوع رو باید از طریق ساپورت شرکت سازنده پیگیری کنید.
سلام دوستان و خسته نباشید من یه گوشی دوم م یخوام بخرم که قابلیت اتصال به 4g+ ایرانسل رو داشته باشه
لطف می کنید بهم بگید باید دنباله چه مشخصاتی توی گوشی ها باشم !؟
می خوام بیشتر از گوشی به جای مودم استفاده کنم
و تاپیک رو خوندم نوشته بود تجمعی دو باند 1800 و 2600
خوب گوشی که این دو باند رو داره از کجا بفهمم که قابلیت تجمعی هم داره
و اینکه گوشی که خوده ایرانسل روی سایتش گذاشته می تونه این نوع 4g+ رو ساپورت کنه !>؟
اطلاع ندارم راستش
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
تشکر از جواب
ولی فایده ای نداره
من همیشه خودم دستی apn میسازم
اصلا ------ وصل نی حتی هیچ برنامه ای ------ شکنی هم نصب نمیکنم
هر رامی نصب میکنم نمیشه.هر کاری بود انجام دادم نشد.۲
من میخوام بسته 3 ماهه فعال کنم که نت داشته باشم و هرزگاهی هم بسته های ساعتی بخرم استفاده کنم ، اینا تداخل پیدا نمیکنن بجای ساعتی از ترافیک اون 3 ماهه مصرف بشه ؟
قابلیت LTE Cat 6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خير
اول ميره روي ساعتي
خوب
الان این cat 6 که فقط روی گوشی های گرون قیمت هستش
الان 6s که دارم یعنی اینجوریه
و حتی مودم های 4g خوده ایرانسلم cat 4 هستن
من تا 350 تومنی 4g رو دیدم مشخصاتشو cat 4 هست
حتی خوده گوشی که سایت ایرانسل برای فروش گذاشته هم cat 4 هست
الان به نظرتون این دو گوشی کدوم بهتر می تونن 4g رو ساپورت کنن
نسخه TP601A
بین این دوتا ببینید کدوم بهتره
برای مودم شدن می خوامشون و سیم کارت ایرانسل برام روی 4g موندم و سرعت بالای ایرانسل مهمه
سلام
اگه فقط بعنوان مودم میخواین استفاده کنین مودم cat6 ایرانسل هست
اونو بخرین حدود 350 تومن هست. اسمش اگه درست بگم CA60 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)