شما ساکن کدوم استان هستید ؟
شما ساکن کدوم استان هستید ؟
البته شانس هم دخیله و بنظرم رشته تحصیلی هم خیلی تاثیر داره - خودم پارسال برج 12 بودم و با شرایط تک پسری بدون دوره کد افتادم استان همجوار! و یکی از دوستام با همین شرایط من دوره کد خورد شیراز ولی باز موقع تقسیم افتاد استان خودمون![]()
سلام خواهشا منو راهنمایی کنیدد.
من واسه معافیت کفالت اقدام کردم و کمیسیونم تموم شده قبول کردن که معافم کنن حدود 100 هزارم واریز کردم فردا باید ببرم واسشون.
حالا من میخوام واسه گرفتن گواهینامه اقدام کنم بنا به دلایلی نمیتونم اشتغال به تحصیل ببرم ازم کارت معافیت میخوان حالا به نظره شما اساتید نمیشه تا قبله صادر شدن کارت واسه گرفتن گواهینامه اقدام کنم؟؟
ار اونجا برگه ای چیزی بهم نمیدن ببرم آموزش رانندگی ؟
بازم میگم منو واسه معاف شدن قبول کردن
ممنون از دوستانی که واسه مشکلات سربازی در این تاپیک زحمت میکشن![]()
دوستان یه سوال دارم.الان من امریه هستم .ولی نمیدونم مدت مرخصی و نحوه گرفتنش چطوریه چند روزه؟
اینا میخوان زرنگ بازی در بیارن !!
میگن چون از شنبه مرخصی گرفتی 5 شنبه جمعه ای که ادارات تعطیله هم جز مرخصیت حساب میشه.
در صورتی که این مربوط به کارمندای ادارست نه طرح نظام.کسی مطلبی در این مورد داره که منو راهنمایی کنه؟
باید برای اینا سند رو کنی تا قبول کنن
آره روزهای تعطیل هم جزء مرخصی حساب میاد ولی جزء استحقاقی حساب نمیشه!
داداش داری تو اداره به جای پاس و گشتی ساعت 4 صبح صفا میکنی نا شکری هم میکنی......
سلام دوستان کسی خبر داره اعزامی های 92/6 تا 93/6 قراره سه ماه کسری بهشون تعلق بگیره ؟؟ این صحت داره ؟؟
سلام
منم شنیدم سه ماه کم میشه از خدمت اعزامیای ۶/۹۲ الی ۶/۹۳
کسی چیزی میدونه؟؟؟؟
من اعزامی ۲/۹۳ هستم
برج شش سال 92 که الان دیگه ته خدمتشه از چی میخوان کم کنن؟!
نه دیگه کسی که اعزامی برج 92/6 سه ماه از خدمتش مونده ..... بعد گفتن از 92/6 تا 93/6 که خیلیا رو شامل میشه !!
اصلا شما بگو یه ماه بگو 10 روز ...هر چی باشه خوبه ....مثلا من که اعزامی 92/7 هستم از الان 4 ماه و 10 روز مونده که اگه این قانون بیاد
من دیگه میرم تو پایان دوره![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)