تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2859 از 4751 اولاول ... 1859235927592809284928552856285728582859286028612862286328692909295933593859 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,581 به 28,590 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این اتفاق هر شب داره برای من می افته،یعنی شاید در گذشته هم همین طور بوده ولی حواسم بهش نبوده...شب گذشته هم چیزی بیشتر 150 مگ رو برام به عنوان ترافیک رایگان صبت کرده در صورتی که خوب مشخصه چقدر استفاده داشتم...مامپیوتر روشن بوده،خودش دانلود کرده،حجم فایل های دانلودی هم مشخصه...
    دیگه این روزها همه هرجور می تونن یه جور دزدی می کنن دیگه...تصورم اینه که اینا می خوان سریع تر به اون مقدار سقف مجاز شبانه برسونن تا از طریق قانون FUP دلیل داشته باشند که بیشتر نباید دانلود کنیم و سرعتارو بیارن پایین...
    نه داداش اشتباه فکر میکنی

این کارو میکنن تا اولاش بری گیگ رایگان بخری . دو دفعه که گیگ 5 هزار تومنی خریدی و هزینه ماهیانه ات زد بالا . پیش خودت فکر میکنی این چه کاریه؟ میرم آرت میگیرم که نامحدوده ... دقیقا همون بلایی که سر من اومد. چون سرویس اکو شون خیلی شلوغه و همیشه پورت هاش پره ولی سرویس آرتش خیلی کم طرفداره

تجربه جالبی هم که دارم اینه که توی فعالیت اینترنتی من هیچ تغییری به وجود نیومده و با توجه به نامحدود شدن سرویسم خیلی خیلی بیشتر هم دارم دانلود میکنم ولی الان مصرفم چندان تفاوتی با دوران اکو نداره!!! (شما باورتون میشه؟!)

البته من احتمال میدم همه ی مشترکین اکو در ابتدای اشتراک این بلای دزدی سرشون نمیاد و از ماه چهارم پنجم به بعد شروع میشه ضریب محاسبه دزدی!!!

اگه تونستن از نمودار مصرف ماهانه قبل از اکو و بعد از اکو هم عکس میذارم تا بیشتر این مساله تابلو رو متوجه بشین

2. این کاربر از firstclass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

دوستان این چه مسخره بازی شاتل در آورده . من هفته پیش سرویسمو از Art home به ART1 تغییر دادم . الان سرعت دانلودم 13 داون استریم هم 122 !! زنگ میزنم میگم مگه 128 نباید سرعت دانلودش 16 باشه داون استریم 160 ! میگه نه کی گفته ؟ داون استریم باید 128 باشه !! بعد هی بهونه آورد که نویز خطتون بالاست و از این حرفا . الان من باید چکار کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منم اکو 2 مگ دارم ولی سرعت دانلودم تو ساعات فری از 24 کی بیشتر نمیشه شما سرعتتون تو ساعات فری چند هست؟یه چند شبی هست که وقتی با v.p.n کانت میشم سرعتم به 10 کی هم نمیرسه کسی همچین مشکلی داشته تا حالا؟
    بله دوست عزیز منم چند شبی میشه که دانلود رایگانم اومده پایین در حد 20 کیلو !!
    به پشتیبانی هم که تماس میگیرم میگن مشکل از مخابرات مرکزه !
    دروغ از این بزرگتر ؟ باز دوباره شروع کردن به محدود کردن یوزر ها .

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

بله منم این مشکلو داشتم

روزایی بود که اصلا یک فایل موزیک 2 مگی هم دانلود نمیکردم و با دو سه ساعت وب گردی برام 200-300 مگ رد می کرد!

دو ساعت و نیم با تمام مهندسین(!) پشتیبانیش کلنجار رفتم هیچ کدوم زیر بار نمیرفتن . یارو میگفت همین گوگل خودش 1 مگه ! 20 بار که بازش کنی میشه 20 مگ نباید انتظار کمتر از این داشته باشی!!

درحالی که تا چند وقت پیشش بدون دانلود و با وب گردی صبح تا شب حداکثر 90-100 مگ حساب میشد .

خلاصه این کار رو میکنن تا همه به سمت آرت برن . یه ضریب خاصی داره که تابلو هم نشه و طبق محاسبات دقیق من ! ضریب حساب کردن شارژ سرویس اکو توی شاتل 1/5 هست

باالخره ما هم مجبور شدیم ارت بگیریم....
    سلام
    من هم تا قبل از کنترل کردن ترافیک روزی 200 مگ مصرف میکردم که تو 15 روز ترافیک تموم میشد !

همیشه فکر میکردم شاید دزدی ای چیزی باشه اما بعد از نصب کردن ورژن جدید DU meter مشکلات خود به خود حل شد !

DU meter 5.0.2 این امکان رو میده که مصرف روزانه خودتون رو به طور دقیق محاسبه کنین . ورژن های قبلی رو استفاده میکردم به این دقت نبودند چون دانلود شبانه رو هم محاسبه میکردند و برای کاربرایی که دانلود شبانه زیاد دارن بلا استفاده میشه .

اما ورژن جدید DUMETER امکان تعریف ساعات رایگان رو داره و میشه ساعت 1 تا 7 صبح رو براش رایگان محسوب کرد تا نشمره
    با اضافه شدن toolbar جدید Du meter روی Taskbar ویندوز میتونین همیشه مقدار استفادتون رو جلوی چشمتون داشته باشید

همینطور که تو عکس مشخصه من برای هر یک مگابایت یک دلار هزینه تعریف کردم و ساعات شبانه رو روی 0 دلار گذاشتم و هر وقت که دیتای ترنسفر شده به سقف 100 مگ برسه ( سرویس من ماهی سه گیگ اکو 512 هست پس میشه روزی 100 مگ متوسط استفاده ) هشدار میده و میتونین خیلی راحت با در نظر گرفتن مصرفتون و مقدار ساعات باقیمونده مصرفتون رو کنترل کنین . تا اینجا که شاتل اضافه نزده چیزی

6. 8 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه h128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من میخوام درخواست به 512 اکو بدم الان 128 دارم
    یارو پشتیبانی گفت اگه درخواست 512 بدی سرعت شبانه میشه 60 کیلو
    راسته ؟؟؟؟ درخواست بدم ؟

من کرج هستم 512 هم دارم روز 64kb شب 12 kb

توی شب ساعات 1 شب تا 3 شب 17 کیلو میده.ساعت 3 یک دفعه سرعت میره روی همون 57 کیلو که باعت میشه شبی 850 مگ الی 900 مگ دانلود کنی.
    من اهواز هستم.
    از ساعت 3 شب به بعد هم هیج فرقی برای من نداره سرعت من 12 kb میمونه

فکر کنم چند وقته دیگه شاتل پشتیبانیش رو تلفن گویا کنه
    مثلا زنگ میزنی پشتیبانی وصل میشه به سیستم ----اگر مشکل سرعت در ساعات شبانه دارید عدد 1------ اگر کار دیگه ای دارید عدد 2 -------ا گر میخواید فوش بدید عدد 3

بعد که 1 رو میزنی میگه مشترک گرامی کم بودن سرعت شما یه دلیل ترافیک زیاد کازبران هست یا از طرف مخابرات منطقه یا هزار جور مشکل دیگه هرچی هست از طرف ما نیست شما لطفا مزاحم نشوید تا ما به کلاهبردازی خودمون ادامه بیدم
    با تشکر بوق بوق

عدد 2 رو اگر بزنید بوق بوق بوق بوق تلفن اشغال است

عدد 3 رو که میزنید میگه لطفا بعد از شنیدن صدای بوق شروع به فوش دادن کنید
    (این گزینه جهت سبک شدن کاربران قرار داده شده )
    Last edited by h128; 13-01-2011 at 15:33.

8. 2 کاربر از h128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unknown_2517's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    هر جا باشم گيلانيم و از تبار فومن

پيش فرض

دوستان من میخوام درخواست به 512 اکو بدم الان 128 دارم
    یارو پشتیبانی گفت اگه درخواست 512 بدی سرعت شبانه میشه 60 کیلو
    راسته ؟؟؟؟ درخواست بدم ؟
    اگر باز هم زياد دانلود كني محدودت ميكنن. فقط احتمال داره يكم ديرتر نسبت به 128 اعمال كنن. در كل ارزش دور ريختن پولتو نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من هم تا قبل از کنترل کردن ترافیک روزی 200 مگ مصرف میکردم که تو 15 روز ترافیک تموم میشد !

همیشه فکر میکردم شاید دزدی ای چیزی باشه اما بعد از نصب کردن ورژن جدید DU meter مشکلات خود به خود حل شد !

DU meter 5.0.2 این امکان رو میده که مصرف روزانه خودتون رو به طور دقیق محاسبه کنین . ورژن های قبلی رو استفاده میکردم به این دقت نبودند چون دانلود شبانه رو هم محاسبه میکردند و برای کاربرایی که دانلود شبانه زیاد دارن بلا استفاده میشه .

اما ورژن جدید DUMETER امکان تعریف ساعات رایگان رو داره و میشه ساعت 1 تا 7 صبح رو براش رایگان محسوب کرد تا نشمره
    با اضافه شدن toolbar جدید Du meter روی Taskbar ویندوز میتونین همیشه مقدار استفادتون رو جلوی چشمتون داشته باشید

همینطور که تو عکس مشخصه من برای هر یک مگابایت یک دلار هزینه تعریف کردم و ساعات شبانه رو روی 0 دلار گذاشتم و هر وقت که دیتای ترنسفر شده به سقف 100 مگ برسه ( سرویس من ماهی سه گیگ اکو 512 هست پس میشه روزی 100 مگ متوسط استفاده ) هشدار میده و میتونین خیلی راحت با در نظر گرفتن مصرفتون و مقدار ساعات باقیمونده مصرفتون رو کنترل کنین . تا اینجا که شاتل اضافه نزده چیزی
    از پیشنهاد شما استفاده می کنم تا نتیجه ببینم چطور میشه اما در اینکه این چند روزه،مسلماً!در زمینه ی ثبت ترافیک رایگان دارند بیشتر می نویسند شکی نیست،چون بالاخره من باید دانلود کرده باشم یا نه؟وقتی مشخصه چقدره،بعدش 10 مگ 20 مگ هم نیست،150 مگه...حالا رایگانه به من مربوط نیست اما نرم افزارشون مشکوک میزنه...من توی فروم پارس آنلاینی ها هم رفتم دیدم این مشکل به صورت های دیگری به شدت بیشتری هم وجود داره،یعنی اصلاً شک بی موردی نیست که این ها هم شاید چنین کنند...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

داداش همون طور که گفتم این مساله در مورد همه ی یوزرها صادق نیست ، شاید شما جزو همون دسته ای باشی که تازه اکو بهشون دادن و اولاش اینجوری محاسبه نمیشه(همون طور که برای من نمیشد)

من فقط تجربه شخصی خودم رو گفتم . شک ندارم که زیادتر از مصرف محاسبه می شد.

شما با دانش خودت قضاوت کن : بازگذاری صفحه اول گوگل با دو تا دونه عکسی که کش شده از قبل ، 1 مگ مصرف منطقیه یا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان این چه مسخره بازی شاتل در آورده . من هفته پیش سرویسمو از Art home به ART1 تغییر دادم . الان سرعت دانلودم 13 داون استریم هم 122 !! زنگ میزنم میگم مگه 128 نباید سرعت دانلودش 16 باشه داون استریم 160 ! میگه نه کی گفته ؟ داون استریم باید 128 باشه !! بعد هی بهونه آورد که نویز خطتون بالاست و از این حرفا . الان من باید چکار کنم ؟
    دوستان این داون استریم دقیقا چی هست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

سلام

عزیزانی که ایکو 512 دارند در مورد دانلود شبانه اعلام وضعیت کنند

مال من ساعت 1 تا 3 بامداد روی 16 کیلو است.
    ساعت 3 تا 7 به یک باره روی 57 کیلو میرود.

دوستان و مشترکین سرویس ایکو 512 اعلام وضعیت کنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 78 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 78 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •