خراسان شمالی 19 اسفند کسی نیس؟
خراسان شمالی 19 اسفند کسی نیس؟
کسی میدونه که چه زمانی باید خودمونو به یگان معرفی کنیم ؟؟؟یعنی یه روززودترمیشه رفت؟راه میدن؟بخاطرمسافت میگم
همش کشکه خودم 02 بودم دوره قبل که گذشت افتادم چهل دختر.دلتوبه این چیزاخوش نکن
فقط اشنا داشته باشی خوبه بعدشم متاهلی بقیه الکی هس
البته اگه دوره قبل که شما می فرمایید برج 10 باشه، من شنیدم از لحاظ تقسمات بدترین دوره هست. چون سرباز کمه، ولی برج 12 سرباز زیاده بهتره![]()
درسته برج 10 بودم
نمیدونم ازاین حرفامن هم شنیدم ولی بیشتر اشنا وشانسی هست طرف متاهل بود افتاده خاش!!!
سرباز چراباید کم باشه؟؟مگه ظرفیت مراکز اموزشی تغییرمیکنه توی هردوره؟؟؟همیشه یه مقدار نیرومیگیرن ویه مقدارهم بیرون میدن دیگه.اینچیزاروقبول ندارم بقول خودشون عملیات روانی هست که روی سربازا دارن انجام میدن
به هرحال امیدوارم که همه توی استان خودشون بیفتن
از دوستان کسی درمورد زمان معرفی به یگان اطلاعاتی داره خواهشا ج بدین چون نمی دونم فردا معرفی کنم خودم رویا پس فردا.
توی برگه امریه زده 12/10/93 شاهرود بخاطرمسافت یه روز زودتربرم راه میدن؟؟؟؟؟
پتو روهم ببرم؟
سلام
اقا من اموزشیم تموم شده
تجربیاتو میگم
هرکس
چه تک پسر
چه متاهل
چه پدر نظامی
چه پدر ایثارگر باید استان خودش بیوفته
اگر تو تقسیمات ننداختنتون استان خودتون
سریع میرین میدان ونک تهران ستاد فرماندهی کل با مدارک یکساعت کارتونو درست میکنن
دقیقا همینه اینهمه آقازاده و فرزندان مسئولان که دارند در اروپا و کانادا تحصیل می کنند گیر نمیدن و بعد به کسی که حالا 2 سالی خدمت کرده تو سپاه بهش گیر بدن.به نظر منطقی نمیاد
اصلا اینکه کسی سپاه خدمت کرده باشه به کنار اینکه حتی به کسری خدمت هم گیر بدن خودش مورد خیلی عجیب غریبی است که واقعیتش فقط از شما شنیدم.ولی در کل کاری ندارم به این حرفا وقتی خود آمریکاش که بودند دوستان رفتن و سپاه هم خدمت کرده بودند دیگه اگه کشوری بخواد به این موارد گیر بده نمی تونه به اندازه آمریکا حساس باشه که اونم با وجود حساسیت بازم در خیلی موارد کنار میاد با این قضیه
واقعا ؟! ینی واسه شما این اتفاق افتاد؟
اره داش
تو گورهان ما فقط سه چهارنفر کارشونو درست کردن
19 فروردین از اصفهان کسی هست اینجا؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)