کاملا درسته فرمایشات گوهر بار شما![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کاملا درسته فرمایشات گوهر بار شما![]()
بله منم این مشکلو داشتم
روزایی بود که اصلا یک فایل موزیک 2 مگی هم دانلود نمیکردم و با دو سه ساعت وب گردی برام 200-300 مگ رد می کرد!
دو ساعت و نیم با تمام مهندسین(!) پشتیبانیش کلنجار رفتم هیچ کدوم زیر بار نمیرفتن . یارو میگفت همین گوگل خودش 1 مگه ! 20 بار که بازش کنی میشه 20 مگ نباید انتظار کمتر از این داشته باشی!!
درحالی که تا چند وقت پیشش بدون دانلود و با وب گردی صبح تا شب حداکثر 90-100 مگ حساب میشد .
خلاصه این کار رو میکنن تا همه به سمت آرت برن . یه ضریب خاصی داره که تابلو هم نشه و طبق محاسبات دقیق من ! ضریب حساب کردن شارژ سرویس اکو توی شاتل 1/5 هست
باالخره ما هم مجبور شدیم ارت بگیریم....
آرت 128 »»»» 12 هزارتومان !!!!
آرت 256 »»»» 18 هزارتومان !!!
كسي نميخواد؟!
من خيلي از اين خطها دارم؟!!!
جدي همه مواردي كه گفتم درسته.
من الان خودم آرت 256 دارم ماهيانه 18 هزاتومن ميدم.
حق نصب »»» كاملاً رايگان
مدت زمان نصب »»» 24 ساعت شايد هم كمتر به 8 ساعت
شاد باشيد![]()
یعنی چی این؟
سرویس خودت رو به کس دیگه منتقل میکنی؟
اینم از سرعت eco 2 مگ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه مشکلی که هست شاتل دوباره شب ها سرعت دانلود رو آورده پایین . شما این مشکل رو ندارین ؟
Last edited by mb_stfu; 13-01-2011 at 10:21.
منم اکو 2 مگ دارم ولی سرعت دانلودم تو ساعات فری از 24 کی بیشتر نمیشه شما سرعتتون تو ساعات فری چند هست؟یه چند شبی هست که وقتی با v.p.n کانت میشم سرعتم به 10 کی هم نمیرسه کسی همچین مشکلی داشته تا حالا؟
دوستان سرویس های 1mb eco هنوز هم شباش رایگانه ؟![]()
سرغت دانلود توی شب یه چند میزسه؟
دوستان من میخوام درخواست به 512 اکو بدم الان 128 دارم
یارو پشتیبانی گفت اگه درخواست 512 بدی سرعت شبانه میشه 60 کیلو
راسته ؟؟؟؟ درخواست بدم ؟
این اتفاق هر شب داره برای من می افته،یعنی شاید در گذشته هم همین طور بوده ولی حواسم بهش نبوده...شب گذشته هم چیزی بیشتر 150 مگ رو برام به عنوان ترافیک رایگان صبت کرده در صورتی که خوب مشخصه چقدر استفاده داشتم...مامپیوتر روشن بوده،خودش دانلود کرده،حجم فایل های دانلودی هم مشخصه...
دیگه این روزها همه هرجور می تونن یه جور دزدی می کنن دیگه...تصورم اینه که اینا می خوان سریع تر به اون مقدار سقف مجاز شبانه برسونن تا از طریق قانون FUP دلیل داشته باشند که بیشتر نباید دانلود کنیم و سرعتارو بیارن پایین...
دقت کنید
منم دقیقا کار شما رو کردم.
128 داشتم.
2هفته 512 گرفتم.
توی روز 57کیلو میده.
توی شب ساعات 1 شب تا 3 شب 17 کیلو میده.ساعت 3 یک دفعه سرعت میره روی همون 57 کیلو که باعت میشه شبی 850 مگ الی 900 مگ دانلود کنی.
من اهواز هستم.
تو این قضیه هم شکی ندارم دوست عزیز.
اهواز که این طوره.![]()
هم اکنون 53 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 53 مهمان)