تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2858 از 3195 اولاول ... 18582358275828082848285428552856285728582859286028612862286829082958 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,571 به 28,580 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

برو بچ الان وصل شم لایو امنه دیگه؟چون دو روز gold مفت به مناسبت کریسمس هدیه داده آدم رو وسوسه میکنه!!!!!
    اگر آپدیتی چیزی خواست انجام بدم دیگه؟بن نشم یه وقت؟قضیه ی این داشبورد جدیده چیه؟اگر آپدیت کنم کپیخور نپره؟
    با تشکر
    خیر امن نیست
    اگه وصل بشی دیگه ازت نمیپرسه آپدیت کنم یا نه.خودش یهو بدون اینکه متوجه بشی آپدیت میکنه و دیگه نمیتونی بازیهای جدیدو بازی کنی.فعلا بیخیال لایو و دو روز گلد شو

2. 3 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

دوستان همونطور که میدونید فردا آبدیت داشبرد جدید برای این کنسول عرضه میشه.
    به همه دوستان توصیه میکنیم که آبدیت نکنن و صبر کنن هکر ها و کنسول بسیجی ها آبدیت رو امتحان کنن.

فردا بعد از عرضه میتونید داشبرد رو از محیط لایو و از طریق لینک زیر دانلود کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته:انتظار میره با توجه به پیش داشبرد قبلی و اینکه این داشبرد خیلی نوین هست اقدامات امنیتی زیادی رو در خودش داشته باشه.

4. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

نکته:انتظار میره با توجه به پیش داشبرد قبلی و اینکه این داشبرد خیلی نوین هست اقدامات امنیتی زیادی رو در خودش داشته باشه.

تکبیـــــــــــــــــر

راست میگه فعلا بیخیال داشبورد جدید بشید

6. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه he200619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خوب الان همونgears3رو بازم اجرا میکنه دیگه درسته؟
    نه دیگه خیلی وقته لازم نیست درایو عوض بشه و این حرفا به نظرم قبل اینکه خرج کنی یه3تومن بدهneed for speed the runرو از یه جای مطمین بخر اگه اجرا شد که هیچ اگه نشد خیلی مشکوک میشه اونموقع.
    آخه مگه نمیگیgears of war3رو اجرا میکنه؟خوب اگه اجرا میکنه که دیگه آبدیت نمیخواد مرد مومن اگه گیرز3رو اجرا میکنه پسlt+2داری و نیازی نداریlt+2بریزی که.آخرین بار کی کنسول رو دادی فریم ویرشو آبدیت کنن؟
    ---------------
    داداش گلم من تازه گرفتم ایکس باکس رو و همینجوری بود نمیدونم کی آپدیت شده والا منم موندم اون بازی هم میگیرم تست میکنم بابا 3 تومن فدای سرت این درست بشه حرف پولش نیست مهم اینه خودم میخام درست کنم من اصولا ادمی هستم دوست دارم کارای ایکس باکس و موبایلم رو خودم انجام بدم هزینه که برام مهم نیست
    -------------------
    دوست عزیز این پیغام Disk not supported رو من وقتی دیدم که به لایو وصل شدم و مایکروسافت فایل Dae.bin کنسول منو تغییر داد. ازون به بعد هیچ کدوم از بازی های XGD3 اجرا نشد. شما که میگی الان Gears of war برات اجرا میشه منظورت Gears 3 هست یا Gears of war 1,2؟ اگه gears 3 بدون مشکل برات اجرا میشه پس به خاطر این مشکلی که من گفتم نیست. اما اگه واسه این قضیه باشه مسلماً هیچکدوم از بازیای AP2.5 و XGD3 نباید اجرا بشه و همشون باید پیغام DIsk not supported بده مگه اینکه با اون روش خاص بیای با برنامه horizon ، اپدیت مربوط به اون بازیو بریزی تو USB و وقتی USB وصل هست بازیو اجرا کنی. ولی بازیای معمولی قدیمی باید اجرا شه.

راه حلش هم همینه که چند روزی صبر کنیم تا LT+3 بیادو اونوقت بریزیمش

راستی چیزی به اسم اپدیت ناقص نداریم
    ------------
    داداشی منم میدونستم آپدیت ناقص وجود نداره شک کرده بودم بعدشم گرز 3 اجرا میشه 1-2 رو من اصلا ندارم بازی هایی که اجرا کردم توش عبارتند از:L.A.NOIRE و tomb rader , pes12, gears of war 3, perison break,saw,mortal kombat
    که بازی l.a.noire فروشنده گفت کنسولت آپدیت جدید lt2 رو داره منم گفتم داره و اجرا شد حالا نمیدونم واسه این بازی لازمه آپدیت یا اون یه چیزی پرونده............ کمک کمک منتظرم داداشای گلم

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من گنسولم رو -- نکردم و بازی ای که الان دارم ، GOW 3 هستش(اوریجینال).
    من که مشکلی برا آپدیت داشبورد که ندارم ؟
    ضمنا دوستان ، بعد از آپدیت داشبورد آیا سیو بازی ها باقی می مونه ؟

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

حذف شود...........

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من گنسولم رو -- نکردم و بازی ای که الان دارم ، GOW 3 هستش(اوریجینال).
    من که مشکلی برا آپدیت داشبورد که ندارم ؟
    ضمنا دوستان ، بعد از آپدیت داشبورد آیا سیو بازی ها باقی می مونه ؟
    نه عزیز جان مشکلی واسه شما نیست آپدیت کن برو تو لایو حالشم ببر.سیو بازی هاتم هیچیش نمیشه.
    منم اگه بازی ارجینال مطمئن گیرم میومد دلم میخواست یه چند تا بازی توپ رو ارجینال بگیرم با خیال راحت لایو برم عقده هام خالی شهحیف که اینجا ایرانه

11. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تغییرات؟
    میشه یه چندتا تغییری که توش ایجاد میشه رو بگی مثلا

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام اساتید من سیو بازیهام پاک شده میگن از طریق لایو میشه برگردوندشون چطوریه؟
    دوستان جواب من فراموش شد

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

خوب الان همونgears3رو بازم اجرا میکنه دیگه درسته؟
    نه دیگه خیلی وقته لازم نیست درایو عوض بشه و این حرفا به نظرم قبل اینکه خرج کنی یه3تومن بدهneed for speed the runرو از یه جای مطمین بخر اگه اجرا شد که هیچ اگه نشد خیلی مشکوک میشه اونموقع.
    آخه مگه نمیگیgears of war3رو اجرا میکنه؟خوب اگه اجرا میکنه که دیگه آبدیت نمیخواد مرد مومن اگه گیرز3رو اجرا میکنه پسlt+2داری و نیازی نداریlt+2بریزی که.آخرین بار کی کنسول رو دادی فریم ویرشو آبدیت کنن؟
    ---------------
    داداش گلم من تازه گرفتم ایکس باکس رو و همینجوری بود نمیدونم کی آپدیت شده والا منم موندم اون بازی هم میگیرم تست میکنم بابا 3 تومن فدای سرت این درست بشه حرف پولش نیست مهم اینه خودم میخام درست کنم من اصولا ادمی هستم دوست دارم کارای ایکس باکس و موبایلم رو خودم انجام بدم هزینه که برام مهم نیست
    -------------------
    دوست عزیز این پیغام Disk not supported رو من وقتی دیدم که به لایو وصل شدم و مایکروسافت فایل Dae.bin کنسول منو تغییر داد. ازون به بعد هیچ کدوم از بازی های XGD3 اجرا نشد. شما که میگی الان Gears of war برات اجرا میشه منظورت Gears 3 هست یا Gears of war 1,2؟ اگه gears 3 بدون مشکل برات اجرا میشه پس به خاطر این مشکلی که من گفتم نیست. اما اگه واسه این قضیه باشه مسلماً هیچکدوم از بازیای AP2.5 و XGD3 نباید اجرا بشه و همشون باید پیغام DIsk not supported بده مگه اینکه با اون روش خاص بیای با برنامه horizon ، اپدیت مربوط به اون بازیو بریزی تو USB و وقتی USB وصل هست بازیو اجرا کنی. ولی بازیای معمولی قدیمی باید اجرا شه.

راه حلش هم همینه که چند روزی صبر کنیم تا LT+3 بیادو اونوقت بریزیمش

راستی چیزی به اسم اپدیت ناقص نداریم
    ------------
    داداشی منم میدونستم آپدیت ناقص وجود نداره شک کرده بودم بعدشم گرز 3 اجرا میشه 1-2 رو من اصلا ندارم بازی هایی که اجرا کردم توش عبارتند از:L.A.NOIRE و tomb rader , pes12, gears of war 3, perison break,saw,mortal kombat
    که بازی l.a.noire فروشنده گفت کنسولت آپدیت جدید lt2 رو داره منم گفتم داره و اجرا شد حالا نمیدونم واسه این بازی لازمه آپدیت یا اون یه چیزی پرونده............ کمک کمک منتظرم داداشای گلم
    ببینl.a noireنسخهlt+2رو نمیخواد.
    شما تونستیgears3رو اجرا کنی پس یعنیlt+2داری و جواب داده.
    احتمالا اون بازی رو که خریدی مشکل داره فقط همین جای نگرانی هم نیست عوضش کن
    -------------------------------------------------------------
    دوستان جواب من فراموش شد
    ببین برای این کار باید از قبل به لایو وصل شده باشی و سیو های مد نظرتو تو لایو آپلود میکردی.خوب اگه این کارو نکردی هیچ کاری نمیشه کرد
    -------------------------------------------------------------
    تغییرات؟
    میشه یه چندتا تغییری که توش ایجاد میشه رو بگی مثلا
    والا حرف در موردش فعلا زیاده و تقریبا هیچکدوم موثق نیست.
    ظاهرا تغیرات گرافیکی زیادی کرده ولی داشبرد فعلا عرضه نشده به محض عرضه تستش میکنم و میگم
    Last edited by s.j-rez; 06-12-2011 at 12:54.

15. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •