دقیقا ولی خب تو بعضی چیزا هم دائمی ایرانسل بهتره!
مثل : تعرفه بسته ها و تعرفه ارزان تر و یکسان مکالمات داخل و خارج شبکه
هر کس بر اساس نیازش باید انتخاب کنه
دقیقا ولی خب تو بعضی چیزا هم دائمی ایرانسل بهتره!
مثل : تعرفه بسته ها و تعرفه ارزان تر و یکسان مکالمات داخل و خارج شبکه
هر کس بر اساس نیازش باید انتخاب کنه
سلام
آقا یکی ساده توضیح بده فرق این بسته های TD-LTE با فورجی معمولی که مثلا من الان دارم استفاده میکنم چیه؟؟
مودم مخصوص میخواد؟
همه جا پوشش داره؟
ما طبقه چهارم هستیم
گرونتر
اره
نه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دمتون گرم این سرعتای 80 مگ و صد مگ حال می کنیدا.. من با سیم کارت ایرانسل و مودم tp-link البته از نوع همراه..میانگین سرعتم حدود 3 تا 4 مگ هستش ...البته بیشتر بخاطر محله.. راهی هست آنتنی چیزی بزنم سرعتم بره بالا؟؟ تو خونه استفاده می کنم حمل و نقل نمی کنم.
دوستان این مشکل نت شدن آیپی ها ایرانسلو چطوری میره حل کرد؟>
دوستان این مشکل نت شدن آیپی ها ایرانسلو چطوری میره حل کرد؟>
سلام دوستان. دو تا مشکل دارم:
1. من یه مودم 3G که همراهش یه سیم کارت هدیه هم بود از سایت ایرانسل خریدم و استفاده می کنم. ولی این سیم کارت رو داخل موبایل که میذارم به اینترنت وصل نمیشه. در صورتی که یه سیم کارت دیگه ایرانسل که از اول داخل موبایل بوده به اینترنت وصل میشه و مشکل نداره. فقط سیم کارت این مودم رو داخل موبایل که میذارم وصل نمیشه.
2. یه مودم 4G دارم که سیم کارت داخلش به صورت «یک سیم کارت مرکزی + دو تا قاب به صورت تو در تو» هست. موقعی که میخوام این سیم کارت رو از داخل مودم دربیارم سیم کارت داخلی و قاب هاش از هم جدا میشن و سرهم کردنشون مشکله. راه حلش چیه؟
تشکر.
دوستان تا اونجا که متوجه شدم اگر به باند ۷ وصل باشید، باند ۳ تجمیع میشه و برعکس.
ولی کسی تابحال متوجه شده، در بعضی دکل ها، گوشی، محدود به اتصال به یک فرکانس میشه فقط.
یعنی اگر مثلا رو باند ۷ قفل باشه، گوشی های بدون پلاس اصلا رو باند ۳ نمیرن، و اگر پلاس داشته باشن، میتونن باند ۳ رو به صورت تجمیع با ۷ تجربه کنن و اونام نمیتونن به باند۳ وصل شن بدون اتصال به باند ۷.
کسی متوجه این محدودیت اتصال به یک باند در بعضی دکل ها شده؟
دلیلش چی هست؟
Last edited by greatpouya; 09-04-2017 at 05:46.
فقط در حالت + تجمیع میکنه دیگه ؟
بله
مگه در 4g معمولی تجمیعم داریم؟؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)