از تو خود آنتیویروس راهحلی نداره. باید حتمن یه نرمافزار ترافیک مانیتورینگ مثل NetWorx یا همین NetLimiter یا DUMeter یا GlassWire روی سیستمت نصب کنی تا اول از همه متوجه این جور مصرفای بیرویه بشی.
بعد، هر موقع که دیدی سیستمت داره مصرف غیرعادی نشون میده، یکی از این کارا رو دستی انجام بدی:
1. بعضی از این نرمافزارهای مدیریت ترافیک مثل NetLimiter بهت اجازه میدن که کانکشنهای اینترنت یه نرمافزار خاص روی سیستم یا حتی کل سیستم رو قطع یا به اصطلاح (Kill) کنی. این سادهترین راهه. اگه این جواب نداد:
2. میتونی از این مسیر Control Panel->Network and Internet->Network Connections آداپتور کارت شبکهات Disable و بعدش دوباره Enable کنی. این جوری خیلی وقتا اون کانکشنهای الکی از بین میرن. اگه اینم جواب نداد،
3. سیستم رو ریستارت کنی.
در ضمن داشتن نرمافزار مدیریت ترافیک به ویژه یه حرفهایش مثل NetLimiter کمک میکنه تا ریز مصرف نرمافزارهای مختلف روی سیستمت رو هم به تفکیک روز و ساعت داشته باشی که مطمئن بشی ترافیکت الکی هدر نمیره.
راستش، به غیر از این باگی که من باهاش برخورد کردم، خودم تو این 10 سالی که اینترنت استفاده میکنم، مورد حجمخوری سیستماتیک از شرکتهایی که ازشون سرویس داشتم ندیدم. این مورد رو هم تا اینجا فقط تو آسیاتک و ایرانسل (وقتی با مودم به سیستم ویندوزی وصلش میکنم) دیدم.