تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2857 از 3745 اولاول ... 185723572757280728472853285428552856285728582859286028612867290729573357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,561 به 28,570 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آره دیگه. عرض کردم که نرم‌افزار NetLimiter و حتی NetWorx‌ هم ثبت می‌کنن جریان دانلود رو. اما چون IDM دانلود رو قطع کرده، خودش چیزی نمی‌گیره که نهایت تبدیل بشه به یه دانلود مفید. اما نرم‌افزار آنتی‌ویروس همچنان پرقدرت به دانلودش ادامه می‌ده که باعث می‌شه ترافیک مصرف بشه اما بره به هرز.
    این باگ رو من خودم شخصن روی کاسپرسکی تجربه کردم. تو اینترنت گشتم روی یه آنتی‌ویروس دیگه هم ظاهرن این مشکل بود. یادم نیست حالا ESET بود یا Avira.

جالبه که آسیاتک روی همه سرورها این مشکل رو نداره. مثلن، با آپلودبوی (سرور UKاش) این مشکل برام به وجود اومده. در حالی که روی یه سرور و سایت دیگه این مشکل رو نداشتم.

همین امشب، ساعت رایگان چند تا لینک از همین سرور UK آپلودبوی گذاشته بودم واسه دانلود. صبح دیدم که یه مقداریش رو دانلود کرده، اما از یه جایی به بعد دیگه تو IDM ارور داده و دانلود ادامه پیدا نکرده. اما جریان دانلود به آنتی‌ویروس ادامه پیدا کرده و اون لحظه هم که کنترل کردم NetLimiter نشون می‌داد که فول ظرفیت پهنای باندم داره استفاده می‌شه. شانس آوردم که هنوز ساعت رایگان تموم نشده بود، وگرنه یه 2 گیگ دیگه می‌رفت تو پاچه‌ام.

خلاصه حواستون رو جمع کنید که این جور الکی تو پاچه‌تون نره. آشن نخورده و دهن سوخته.
    چون اینو هیچ رقمه نمی‌شه برگردوند. ترافیک واقعن ایجاد شده. فقط هرز رفته.
    خب این که به آسیاتک مربوط نیست مشکل اینه که لینک عوض شده و اون داستان پیش اومده
    بهتره که ازین جور لینکها برای دانلود استفاده نشه یا قبلش با سایتهای دیگه مستقیم بشه بدون دردسر
    و اینکه اون گزینه Retry توی Scheduler برنامه IDM هم آف بشه یا تعدادش محدود بشه که هی به چک کردن لینک ادامه نده

2. این کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خب این که به آسیاتک مربوط نیست مشکل اینه که لینک عوض شده و اون داستان پیش اومده
    بهتره که ازین جور لینکها برای دانلود استفاده نشه یا قبلش با سایتهای دیگه مستقیم بشه بدون دردسر
    و اینکه اون گزینه Retry توی Scheduler برنامه IDM هم آف بشه یا تعدادش محدود بشه که هی به چک کردن لینک ادامه نده
    بله. به طور مستقیم به آسیاتک مربوط نیست ظاهرن. موضوع به عوض شدن لینک هم ربطی نداره دوست عزیز. من اکانت پرمیوم از آپلودبوی دارم. لینک‌ها هم مستقیمن. مشکل هم فقط برای نرم‌افزار IDM نیست. حتی بعضی مواقع وقتی روی مرورگر هم یه فایلی شروع به دانلود می‌شه (بدون این که لینکش رو IDM بگیره) و بعد در حین دانلود قطعش می‌کنی، بازم همین مشکل پیش می‌آد. یعنی دانلود تو مرورگر قطع شده اما نرم‌افزار آنتی‌ویروس همچنان به دانلود ادامه می‌ده.

این یه باگه عجیبه که روی سیستم‌های ویندوزی که آنتی‌ویروس به صورت واسطه بین اپلیکیشن‌های روی ویندوز و شبکه اینترنت عمل می‌کنه، ممکنه پیش بیاد. ربطش به آسیاتک هم در اینه که روی همین سیستم من وقتی از عصرتلکام یا قبل‌ترش از پارس‌آنلاین سرویس داشتم به هیچ وجه با همچین مشکلی مواجه نمی‌شدم. با این که اون موقع هم از همین سایت‌هایی مثل آپلودبوی دانلود داشتم.

همه‌اش هم تقصیر آسیاتک نیست چون، این مشکل روی همه سایت‌ها و سرورها به وجود نمی‌آد. (تو ایرانسل، تقریبن برای هر سایتی که چک کردم این مشکل وجود داشت.)

به هر حال، مشکل از هر چی که باشه، نتیجه‌اش از دست رفتن حجمه و باید مراقبش بود.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    خب بالاخره اسیاتک نمایان شد سمت ما.
    ولی تعرفه های اینترنت مخابرات ارزانتر هست و البته من مشکل کیفیتی باهاش ندارم ۲ مگ رو ۲۳۰ سرعت میده که اسیاتک ۲ مگ رو ۷۰۰ سرعت میده. ولی تعرفه هاش بالاتر هست .

وضعیت چطوره دوستان راهنمایی کنند

سرعت های بسته های حجمی روی چند بسته شده؟
    در سراسر کشور یکسانه ظاهرا؟
    Last edited by Tornado2800; 15-05-2016 at 22:20.

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

از تو خود آنتی‌ویروس راه‌حلی نداره. باید حتمن یه نرم‌افزار ترافیک مانیتورینگ مثل NetWorx یا همین NetLimiter یا DUMeter یا GlassWire روی سیستمت نصب کنی تا اول از همه متوجه این جور مصرفای بی‌رویه بشی.

بعد، هر موقع که دیدی سیستمت داره مصرف غیرعادی نشون می‌ده، یکی از این کارا رو دستی انجام بدی:
    1. بعضی از این نرم‌افزارهای مدیریت ترافیک مثل NetLimiter بهت اجازه می‌دن که کانکشن‌های اینترنت یه نرم‌افزار خاص روی سیستم یا حتی کل سیستم رو قطع یا به اصطلاح (Kill) کنی. این ساده‌ترین راهه. اگه این جواب نداد:
    2. می‌تونی از این مسیر Control Panel->Network and Internet->Network Connections آداپتور کارت شبکه‌ات Disable و بعدش دوباره Enable کنی. این جوری خیلی وقتا اون کانکشن‌های الکی از بین می‌رن. اگه اینم جواب نداد،
    3. سیستم رو ریستارت کنی.

در ضمن داشتن نرم‌افزار مدیریت ترافیک به ویژه یه حرفه‌ایش مثل NetLimiter کمک می‌کنه تا ریز مصرف نرم‌افزارهای مختلف روی سیستمت رو هم به تفکیک روز و ساعت داشته باشی که مطمئن بشی ترافیکت الکی هدر نمی‌ره.

راستش، به غیر از این باگی که من باهاش برخورد کردم، خودم تو این 10 سالی که اینترنت استفاده می‌کنم، مورد حجم‌خوری سیستماتیک از شرکت‌هایی که ازشون سرویس داشتم ندیدم. این مورد رو هم تا اینجا فقط تو آسیاتک و ایرانسل (وقتی با مودم به سیستم ویندوزی وصلش می‌کنم) دیدم.
    ممنون دوست عزیز
    من از NetWorx استفاده میکنم. چیز مشکوکی رو نشون نمیده. دقیقا اون چیزی که مصرف میکنم رو نشون میده. برای وای فای هم محدودیت دسترسی با مک آدرس گذاشتم و مطمئنم که مصرف خودم رو کنترل کردم. اما حس میکنم سیستم های آسیا تک خودجوش ترافیک بیشتری رو ثبت میکنن
    میخوام نامحدود 512 برنزی ( قیمتش حدود 35 تومان ) بگیرم. امیدوارم پشیمونم نکنه و سرعت رو در حد دایال آپ پائین نیاره. همچنین پینگ رو برای بازی کلود ریدرز

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    من از NetWorx استفاده میکنم. چیز مشکوکی رو نشون نمیده. دقیقا اون چیزی که مصرف میکنم رو نشون میده. برای وای فای هم محدودیت دسترسی با مک آدرس گذاشتم و مطمئنم که مصرف خودم رو کنترل کردم. اما حس میکنم سیستم های آسیا تک خودجوش ترافیک بیشتری رو ثبت میکنن
    میخوام نامحدود 512 برنزی ( قیمتش حدود 35 تومان ) بگیرم. امیدوارم پشیمونم نکنه و سرعت رو در حد دایال آپ پائین نیاره. همچنین پینگ رو برای بازی کلود ریدرز
    سلام networx مقدار واقعی رو نشون نمیده،اتفاقا تایپیکش رو هم درست کردم

من خودم از 3 تا برنامه networx و netlimitter و bwmeter هم استفاده میکردم ولی networx نسبت به اون 2 تا اشتباه حساب میکرد شاید 20 یا 30 مگ کمتر حساب میکرد

7. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام networx مقدار واقعی رو نشون نمیده،اتفاقا تایپیکش رو هم درست کردم

من خودم از 3 تا برنامه networx و netlimitter و bwmeter هم استفاده میکردم ولی networx نسبت به اون 2 تا اشتباه حساب میکرد شاید 20 یا 30 مگ کمتر حساب میکرد
    جدی؟ از اون دو تا کدوم دقیقتر و ساده تره ؟
    البته مشکل 20-30 مگ نیست. مشکل کم شدن حجم به صورت 300-400 مگ هست. که باعث میشه 6 گیگ رو گاهی زودتر از 20 روز تموم کنم. در حالی که تا ساعت 5 عصر سر کار هستم و تا اون موقع مصرفی ندارم
    یه سوال : اینستاگرام گردی امکان داره اینجوری حجم کم کنه ؟ شما مصرف وایرلستون رو چجوری میفهمین؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

جدی؟ از اون دو تا کدوم دقیقتر و ساده تره ؟
    البته مشکل 20-30 مگ نیست. مشکل کم شدن حجم به صورت 300-400 مگ هست. که باعث میشه 6 گیگ رو گاهی زودتر از 20 روز تموم کنم. در حالی که تا ساعت 5 عصر سر کار هستم و تا اون موقع مصرفی ندارم
    یه سوال : اینستاگرام گردی امکان داره اینجوری حجم کم کنه ؟ شما مصرف وایرلستون رو چجوری میفهمین؟
    من 2تا برنامه netlimitter و bwmeter دارم

با bwmeter کار میکنم بیشتر مواقع ولی یه عیبی داره و اون اینه که نمیزنه مقدار مصرف هر برنامه چقدر هست و هر وقت هر برنامه ای بخاد به نت وصل بشه پیغام میده که میخای وصل بشه یا forbid میکنی؟

ولی اون نت لیمیتر مصرف هر برنامه رو هم میزنه

bwmwter محیط کاربریش ساده تر از نت لیمیتر

اینستاگرام هم بستگی به حجم و کیفیت عکس های اینستاگرام داره،میتونید از برنامه های اندرویدی که حجم رو حساب میکنن استفاده کنید

منم تقریبا برای هر 2 هفته شاید 5 گیگ مصرف داشته باشیم ،البته ما توخونه 3 نفریم که من لبتاب دارم و 2 نفر دیگه هم موبایل،من مصرفم بیشتر از بقیه است

10. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    خب بالاخره اسیاتک نمایان شد سمت ما.
    ولی تعرفه های اینترنت مخابرات ارزانتر هست و البته من مشکل کیفیتی باهاش ندارم ۲ مگ رو ۲۳۰ سرعت میده که اسیاتک ۲ مگ رو ۷۰۰ سرعت میده. ولی تعرفه هاش بالاتر هست .

وضعیت چطوره دوستان راهنمایی کنند

سرعت های بسته های حجمی روی چند بسته شده؟
    در سراسر کشور یکسانه ظاهرا؟
    سلام
    بین این همه دوستانی که اسیاتک دارن و فعال هستند
    کسی نبود زحمت بکشه پاسخ بده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام من قم هستم بسته صبحانه آسیا تکی رو گرفتم که 10bg داره و از ساعت 6 تا 10 صبح توی مدت یک سال 1395gb دانلود رایگان که البته سرتم همیشه یکسانه و روی 1.2mb هستش یعنی همون 1200kb

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض بسته آسیاتک

سلام من قم هستم بسته صبحانه آسیا تکی رو گرفتم که 10bg داره و از ساعت 6 تا 10 صبح توی مدت یک سال 1395gb دانلود رایگان که البته سرتم همیشه یکسانه و روی 1.2mb هستش یعنی همون 1200kb و قیمتش هم تقریبا 26.000 تومان هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •