تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2857 از 3195 اولاول ... 18572357275728072847285328542855285628572858285928602861286729072957 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,561 به 28,570 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این وصل کردن کامپوزیت و HDMI زیاد توصیه نمیشه چون من یادمه قدیما اکثرا هی ایراد میداد اخر سر میزد میترکوند کسنول رو

این کابل VGA هم که هست عکسشو گذاشتید کیفیت کار رو نصف میاره پایین می تونم بگم یه جورایی یه روحشکل هم کنار شخصیت اصلی همیشه میاد بنابراین اگر تواناییشو دارین بهتره که مانیتورتون رو عوض کنید تا کار رو یکسره کنید.
    من با HDMI To DVI و 2 فیش صدای کامپوزیت استفاده میکنم ، مشکلی هم ندارم...
    مونیتورمم نمیدونم چه طوریه که وقتی سوییچ میکنم رو پی سی بازم ارتباط HDMI To DVI قطع نمیشه و دوباره که بر میگردم روش ، ریست نمیشه... البته اگه DVI رو بکشم ریست میشه طبیعتا...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

خب اگه مانیتورت Vga و Dvi هم داره
    کنسولو بزن به DVI بعدش PC هم بزن به Vga
    من خودم همین کارو میکنم
    کیفیتش برابر HDMI هست.
    برای سوییچ هم مشکلی نیست.

ببخشید بی ربطه به تاپیک....

اینو یکی از بچه ها گفت چجوری من dvi رو بزنم به کنسول؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من با HDMI To DVI و 2 فیش صدای کامپوزیت استفاده میکنم ، مشکلی هم ندارم...
    مونیتورمم نمیدونم چه طوریه که وقتی سوییچ میکنم رو پی سی بازم ارتباط HDMI To DVI قطع نمیشه و دوباره که بر میگردم روش ، ریست نمیشه... البته اگه DVI رو بکشم ریست میشه طبیعتا...
    موردی هستش که بستگی به شانس داره تو یکی جواب میده تو یکی نه ولی اکثرا جواب داده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان توصیه میکنم مثل من برید تو این مغازه ها که مانیتور تعویض میکنن. مانیتور خودتون رو بدین یه چیزی هم روش درست یه فول اچ دی HDMI خور بگیرین راحت!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینو یکی از بچه ها گفت چجوری من dvi رو بزنم به کنسول؟
    با کابل HDMI To DVI ...

داره خودمونی میشه he200619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نه به وصل بودن سیم تلویزیون ربطی نداره.
    ببینید اگهGOW3رو اجرا کرده پس یعنی شماLT+2رو دارید. و داشبردی که این بازی رو اجرا میکنهASSASSINSرو هم اجرا میکنه.و اگه خود بازی آبدیت بخواد پیغام آبدیت میده خودش.
    پس به داشبرد هم ربطی نداره.راستی وقتی این بازی رو اجرا میکنی چه اروری میده یا چی میگه؟
    تا حالا لایو رفتی؟
    البته شاید هم اون بازی که داری خراب رایت شده باشه.شما با بازی های دیگه مثلMW3وTHE RUNمشکلی نداری؟

--------------------------------
    سلام ممنون از جواب لایو که اصلا نرفتم بعدشم بازیهایی که شما گفتی رو ندارم و ارور هم الان نمیتونم امتحان کنم اما ارور میده که game no suport و اینکه به سایت ایکس باکس مراجعه کنید منتظرم شما بگید اگه لازمه اون بازی ها رو امتحان کنم
    آخه خیلی زوره بیرون میگه 30 تومن میگیره آپدیت میکنه میگه درایو رو باید عوض کرد تا آپدیت شه والا نمیدونم منتظر جوابم ممنون
    در ضمن ازش پرسیدم gow رو اجرا میکنه ولی اینو نه میگه آپدیتش ناقصه میشه همچین چیزی؟
    Last edited by he200619; 05-12-2011 at 15:40.

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

ببینید اگهGOW3رو اجرا کرده پس یعنی شماLT+2رو دارید. و داشبردی که این بازی رو اجرا میکنهASSASSINSرو هم اجرا میکنه.و اگه خود بازی آبدیت بخواد پیغام آبدیت میده خودش.
    پس به داشبرد هم ربطی نداره.راستی وقتی این بازی رو اجرا میکنی چه اروری میده یا چی میگه؟
    تا حالا لایو رفتی؟
    البته شاید هم اون بازی که داری خراب رایت شده باشه.شما با بازی های دیگه مثلMW3وTHE RUNمشکلی نداری؟

سلام ممنون از جواب لایو که اصلا نرفتم بعدشم بازیهایی که شما گفتی رو ندارم و ارور هم الان نمیتونم امتحان کنم اما ارور میده که game no suport و اینکه به سایت ایکس باکس مراجعه کنید منتظرم شما بگید اگه لازمه اون بازی ها رو امتحان کنم
    آخه خیلی زوره بیرون میگه 30 تومن میگیره آپدیت میکنه میگه درایو رو باید عوض کرد تا آپدیت شه والا نمیدونم منتظر جوابم ممنون
    در ضمن ازش پرسیدم gow رو اجرا میکنه ولی اینو نه میگه آپدیتش ناقصه میشه همچین چیزی؟
    خوب الان همونgears3رو بازم اجرا میکنه دیگه درسته؟
    نه دیگه خیلی وقته لازم نیست درایو عوض بشه و این حرفا به نظرم قبل اینکه خرج کنی یه3تومن بدهneed for speed the runرو از یه جای مطمین بخر اگه اجرا شد که هیچ اگه نشد خیلی مشکوک میشه اونموقع.
    آخه مگه نمیگیgears of war3رو اجرا میکنه؟خوب اگه اجرا میکنه که دیگه آبدیت نمیخواد مرد مومن اگه گیرز3رو اجرا میکنه پسlt+2داری و نیازی نداریlt+2بریزی که.آخرین بار کی کنسول رو دادی فریم ویرشو آبدیت کنن؟

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا حالا لایو رفتی؟

دوست عزیز این پیغام Disk not supported رو من وقتی دیدم که به لایو وصل شدم و مایکروسافت فایل Dae.bin کنسول منو تغییر داد. ازون به بعد هیچ کدوم از بازی های XGD3 اجرا نشد. شما که میگی الان Gears of war برات اجرا میشه منظورت Gears 3 هست یا Gears of war 1,2؟ اگه gears 3 بدون مشکل برات اجرا میشه پس به خاطر این مشکلی که من گفتم نیست. اما اگه واسه این قضیه باشه مسلماً هیچکدوم از بازیای AP2.5 و XGD3 نباید اجرا بشه و همشون باید پیغام DIsk not supported بده مگه اینکه با اون روش خاص بیای با برنامه horizon ، اپدیت مربوط به اون بازیو بریزی تو USB و وقتی USB وصل هست بازیو اجرا کنی. ولی بازیای معمولی قدیمی باید اجرا شه.

راه حلش هم همینه که چند روزی صبر کنیم تا LT+3 بیادو اونوقت بریزیمش

راستی چیزی به اسم اپدیت ناقص نداریم
    Last edited by sony_W810i; 05-12-2011 at 17:19.

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام اساتید من سیو بازیهام پاک شده میگن از طریق لایو میشه برگردوندشون چطوریه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeenn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برو بچ الان وصل شم لایو امنه دیگه؟چون دو روز gold مفت به مناسبت کریسمس هدیه داده آدم رو وسوسه میکنه!!!!!
    اگر آپدیتی چیزی خواست انجام بدم دیگه؟بن نشم یه وقت؟قضیه ی این داشبورد جدیده چیه؟اگر آپدیت کنم کپیخور نپره؟
    با تشکر

11. این کاربر از moeenn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •