تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2856 از 4105 اولاول ... 1856235627562806284628522853285428552856285728582859286028662906295633563856 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,551 به 28,560 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

حالا میشه بعد از آموزشی معافیت جبهه ( 30 ماه ) گرفت ؟
    شما متولد چند هستید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم بنده چند سال سابقه بسیج فعال دارم و کارکرد زیاد دارم.
    شنبه میخوام به امید خدا دیگه مدارک سربازی را بدم پلیس + 10 خواستم بدونم این سابقه بسیجم را چجوری باید پیگیری کنم تا طرف برام رد کنه باید کاری کنم قبلش؟چی میخواد؟چون تو دفترچه هیچ اشاره ای به سابقه بسیج و این حرفها نشده.یعنی من ندیدم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید بنده را
    دوستان ممنون میشم جواب منم بدید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام،آقا من افتادم 02 پرندک شهید انشایی.اینجوری که اینا میگن این امتحانا و این نمره ها واقعا مهمه یا میخوان بترسونن.تجدید دوره میکنن با این نمره ها یا الکی هستش؟؟
    تجدید دوره اونم واسه نمره که کلا جوک هست . تجدید دوره فقط برای موارد خاص مثل نهست های زیاد و موارد این چنینی ممکنه رخ بده که اونم تو هر دوره شاید بین یه گردان 2 نفر باشن که تجدید دوره میشن! به نمره ها هم توجه ای نکنید، ته تهش اینه که مثلا تو یه هفته ازتون امتحان گرفتن و نمرتون پایین شد اون هفته بهتون مرخصی ندن که اونم بستگی به افسراتون داره و هر گروهانی یجور برخورد میکنه. در کل زیاد حرفاشون رو جدی نگیرید. به ما انقد گفتن بخونید و مهمه آخرش باز میدیدی بچه ها بعد از تایم آموزش یا خوابیدن یا دارن با هم حرف میزن یا تو محوطه پادگان ولو بودن!
    از پادگان 02 فقط باید لذت برد . موفق باشی

4. این کاربر از flourish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم بنده چند سال سابقه بسیج فعال دارم و کارکرد زیاد دارم.
    شنبه میخوام به امید خدا دیگه مدارک سربازی را بدم پلیس + 10 خواستم بدونم این سابقه بسیجم را چجوری باید پیگیری کنم تا طرف برام رد کنه باید کاری کنم قبلش؟چی میخواد؟چون تو دفترچه هیچ اشاره ای به سابقه بسیج و این حرفها نشده.یعنی من ندیدم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید بنده را
    دوستان ممنون میشم جواب من هم بدید.

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

سلام دوستان ...امروز و فردارو مرخصی دادن...عجب شیر...تو یه هفته به اندازه یه سال دلتنگ شدیم و سختی کشیدیم...غروبای پادگان خیلی بده..اونایی که میرن خودشونو از نظر روحی آماده کنن.تف تو روح پدر کسی که خدمتو بنا کرد همین

7. این کاربر از mojtaba_1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

1.بله میدن. 2.بله میزارن. 3.اصولا توی آموزشی کار تخصصی به سرباز آموزشی نمیدن ولی خیاط و آشپز و نقاش گاها میخوان که تو اینا فقط خیاط بد نیس و بقیش خرحمالی محض هست(دور از جون شما) و نرید بهتره.فقط منشی گری هست که ته راحتی و معاف از 90 درصد چیزهاست که اونم اکثرا بچه های گوگولی مگولی و تر و تمیز تر از بقیه رو انتخاب میکنند. کلا دنبال مسئولیت نباشید.توی آموزشی زرنگ اونیه که حتی آخر دوره هم گروهبانا فامیلشو بلد نباشن هنوز! و در آخر بیرجند پادگان بسار خوبیه شانس اوردی افتادی اونجا.
    ممنونم ازت ترسم بیشتر راجب مرخصی بود ک خیلی دوس داشتم عید رو شهر خودم باشم ک خداروشکر اینطوریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اومديم مرخصى..
    منشى گروهان شديم و از رژه مژه جستيم(البته هر کار سختى خودشو داره)..گروهانم کلى احترام ميذارن

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم اومدم مرخصی

اینقد برنامه میزارن که 3 روزش اندازه 3 هفته طول کشید

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام. دوره کد خوردم مرکز اموزش توپخونه اصفهان صیاد
    تازیخ تو برگه امریه زده شده ولی ساعت نزده... چه ساعتی در اون تاریخ باید اونجا باشم؟ صبح زود حدود 6-7 اونجا باشم یا دیرتر هم شد اشکال نداره؟

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

دوستان سلام

دو تا سوال

1- دوستی دارم که به خاطر حساسیت دستش به آب و خاک طبق چیزی که تو دفترچه نوشته، احتمال زیـــاد شرایط معافی رو داره (چندین پزشک تایید کردن)
    منتها میخواد یا معاف باشه یا وضعیت عادی داشته باشه و "به هیچ عنوان" معاف از رزم نشه، حالا سوال اینجاست که ممکنه درخواست معافیت پزشکی بده
    درخواستش رد بشه ولی خودش بگن به خاطر وضعیتت معاف از رزم میشی؟! یا نه اگه درخواست معافیت پزشکی رد شد دیگه کاری به حالت های دیگه ندارن

2- من از چند نفر پرسیدم بعضی گفتن دوره تکمیلی "بعد از تعطیلات نوروز" هست و بعضیا گفتن "اوایل تابستان"... تاریخ دقیقش کی معلوم میشه دوستان؟

با تشکر مهران...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •