شما متولد چند هستید؟
شما متولد چند هستید؟
دوستان ممنون میشم جواب منم بدید.
تجدید دوره اونم واسه نمره که کلا جوک هست. تجدید دوره فقط برای موارد خاص مثل نهست های زیاد و موارد این چنینی ممکنه رخ بده که اونم تو هر دوره شاید بین یه گردان 2 نفر باشن که تجدید دوره میشن! به نمره ها هم توجه ای نکنید، ته تهش اینه که مثلا تو یه هفته ازتون امتحان گرفتن و نمرتون پایین شد اون هفته بهتون مرخصی ندن که اونم بستگی به افسراتون داره و هر گروهانی یجور برخورد میکنه. در کل زیاد حرفاشون رو جدی نگیرید
. به ما انقد گفتن بخونید و مهمه آخرش باز میدیدی بچه ها بعد از تایم آموزش یا خوابیدن یا دارن با هم حرف میزن یا تو محوطه پادگان ولو بودن!
از پادگان 02 فقط باید لذت برد. موفق باشی
دوستان ممنون میشم جواب من هم بدید.
سلام دوستان ...امروز و فردارو مرخصی دادن...عجب شیر...تو یه هفته به اندازه یه سال دلتنگ شدیم و سختی کشیدیم...غروبای پادگان خیلی بده..اونایی که میرن خودشونو از نظر روحی آماده کنن.تف تو روح پدر کسی که خدمتو بنا کرد همین
ممنونم ازت ترسم بیشتر راجب مرخصی بود ک خیلی دوس داشتم عید رو شهر خودم باشم ک خداروشکر اینطوریه![]()
اومديم مرخصى..
منشى گروهان شديم و از رژه مژه جستيم(البته هر کار سختى خودشو داره)..گروهانم کلى احترام ميذارن
منم اومدم مرخصی
اینقد برنامه میزارن که 3 روزش اندازه 3 هفته طول کشید
سلام. دوره کد خوردم مرکز اموزش توپخونه اصفهان صیاد
تازیخ تو برگه امریه زده شده ولی ساعت نزده... چه ساعتی در اون تاریخ باید اونجا باشم؟ صبح زود حدود 6-7 اونجا باشم یا دیرتر هم شد اشکال نداره؟
دوستان سلام
دو تا سوال
1- دوستی دارم که به خاطر حساسیت دستش به آب و خاک طبق چیزی که تو دفترچه نوشته، احتمال زیـــاد شرایط معافی رو داره (چندین پزشک تایید کردن)
منتها میخواد یا معاف باشه یا وضعیت عادی داشته باشه و "به هیچ عنوان" معاف از رزم نشه، حالا سوال اینجاست که ممکنه درخواست معافیت پزشکی بده
درخواستش رد بشه ولی خودش بگن به خاطر وضعیتت معاف از رزم میشی؟! یا نه اگه درخواست معافیت پزشکی رد شد دیگه کاری به حالت های دیگه ندارن
2- من از چند نفر پرسیدم بعضی گفتن دوره تکمیلی "بعد از تعطیلات نوروز" هست و بعضیا گفتن "اوایل تابستان"... تاریخ دقیقش کی معلوم میشه دوستان؟
با تشکر مهران...
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)