تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2856 از 3745 اولاول ... 185623562756280628462852285328542855285628572858285928602866290629563356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,551 به 28,560 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بالاخره یعنی وقتی که قطع میشه چراغ مودم همچنان چشمک میزنه یا نه؟
    اگه بزنه که یعنی داره دیتا میکشه
    آره دیگه. عرض کردم که نرم‌افزار NetLimiter و حتی NetWorx‌ هم ثبت می‌کنن جریان دانلود رو. اما چون IDM دانلود رو قطع کرده، خودش چیزی نمی‌گیره که نهایت تبدیل بشه به یه دانلود مفید. اما نرم‌افزار آنتی‌ویروس همچنان پرقدرت به دانلودش ادامه می‌ده که باعث می‌شه ترافیک مصرف بشه اما بره به هرز.
    این باگ رو من خودم شخصن روی کاسپرسکی تجربه کردم. تو اینترنت گشتم روی یه آنتی‌ویروس دیگه هم ظاهرن این مشکل بود. یادم نیست حالا ESET بود یا Avira.

جالبه که آسیاتک روی همه سرورها این مشکل رو نداره. مثلن، با آپلودبوی (سرور UKاش) این مشکل برام به وجود اومده. در حالی که روی یه سرور و سایت دیگه این مشکل رو نداشتم.

همین امشب، ساعت رایگان چند تا لینک از همین سرور UK آپلودبوی گذاشته بودم واسه دانلود. صبح دیدم که یه مقداریش رو دانلود کرده، اما از یه جایی به بعد دیگه تو IDM ارور داده و دانلود ادامه پیدا نکرده. اما جریان دانلود به آنتی‌ویروس ادامه پیدا کرده و اون لحظه هم که کنترل کردم NetLimiter نشون می‌داد که فول ظرفیت پهنای باندم داره استفاده می‌شه. شانس آوردم که هنوز ساعت رایگان تموم نشده بود، وگرنه یه 2 گیگ دیگه می‌رفت تو پاچه‌ام.

خلاصه حواستون رو جمع کنید که این جور الکی تو پاچه‌تون نره. آشن نخورده و دهن سوخته.
    چون اینو هیچ رقمه نمی‌شه برگردوند. ترافیک واقعن ایجاد شده. فقط هرز رفته.

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

آره دیگه. عرض کردم که نرم‌افزار NetLimiter و حتی NetWorx‌ هم ثبت می‌کنن جریان دانلود رو. اما چون IDM دانلود رو قطع کرده، خودش چیزی نمی‌گیره که نهایت تبدیل بشه به یه دانلود مفید. اما نرم‌افزار آنتی‌ویروس همچنان پرقدرت به دانلودش ادامه می‌ده که باعث می‌شه ترافیک مصرف بشه اما بره به هرز.
    این باگ رو من خودم شخصن روی کاسپرسکی تجربه کردم. تو اینترنت گشتم روی یه آنتی‌ویروس دیگه هم ظاهرن این مشکل بود. یادم نیست حالا ESET بود یا Avira.

جالبه که آسیاتک روی همه سرورها این مشکل رو نداره. مثلن، با آپلودبوی (سرور UKاش) این مشکل برام به وجود اومده. در حالی که روی یه سرور و سایت دیگه این مشکل رو نداشتم.

همین امشب، ساعت رایگان چند تا لینک از همین سرور UK آپلودبوی گذاشته بودم واسه دانلود. صبح دیدم که یه مقداریش رو دانلود کرده، اما از یه جایی به بعد دیگه تو IDM ارور داده و دانلود ادامه پیدا نکرده. اما جریان دانلود به آنتی‌ویروس ادامه پیدا کرده و اون لحظه هم که کنترل کردم NetLimiter نشون می‌داد که فول ظرفیت پهنای باندم داره استفاده می‌شه. شانس آوردم که هنوز ساعت رایگان تموم نشده بود، وگرنه یه 2 گیگ دیگه می‌رفت تو پاچه‌ام.

خلاصه حواستون رو جمع کنید که این جور الکی تو پاچه‌تون نره. آشن نخورده و دهن سوخته.
    چون اینو هیچ رقمه نمی‌شه برگردوند. ترافیک واقعن ایجاد شده. فقط هرز رفته.
    دوست عزیز میشه راه حلش رو هم بگین ؟ کدوم قسمت آنتی ویروس کسپرسکی باید تغییرات رو اعمال کنیم ؟ هر چی گشتم قسمت فایروال کسپرسکی ( ورژن 2015 ) خبری از مدیریت مصرف اینترنت و اینا نبود
    این 6 گیگی که هر ماه به من میدن. من احساس میکنم فقط 3 گیگی استفاده میکنم. بقیه اش هوا فروشیه !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز میشه راه حلش رو هم بگین ؟ کدوم قسمت آنتی ویروس کسپرسکی باید تغییرات رو اعمال کنیم ؟ هر چی گشتم قسمت فایروال کسپرسکی ( ورژن 2015 ) خبری از مدیریت مصرف اینترنت و اینا نبود
    این 6 گیگی که هر ماه به من میدن. من احساس میکنم فقط 3 گیگی استفاده میکنم. بقیه اش هوا فروشیه !!
    از تو خود آنتی‌ویروس راه‌حلی نداره. باید حتمن یه نرم‌افزار ترافیک مانیتورینگ مثل NetWorx یا همین NetLimiter یا DUMeter یا GlassWire روی سیستمت نصب کنی تا اول از همه متوجه این جور مصرفای بی‌رویه بشی.

بعد، هر موقع که دیدی سیستمت داره مصرف غیرعادی نشون می‌ده، یکی از این کارا رو دستی انجام بدی:
    1. بعضی از این نرم‌افزارهای مدیریت ترافیک مثل NetLimiter بهت اجازه می‌دن که کانکشن‌های اینترنت یه نرم‌افزار خاص روی سیستم یا حتی کل سیستم رو قطع یا به اصطلاح (Kill) کنی. این ساده‌ترین راهه. اگه این جواب نداد:
    2. می‌تونی از این مسیر Control Panel->Network and Internet->Network Connections آداپتور کارت شبکه‌ات Disable و بعدش دوباره Enable کنی. این جوری خیلی وقتا اون کانکشن‌های الکی از بین می‌رن. اگه اینم جواب نداد،
    3. سیستم رو ریستارت کنی.

در ضمن داشتن نرم‌افزار مدیریت ترافیک به ویژه یه حرفه‌ایش مثل NetLimiter کمک می‌کنه تا ریز مصرف نرم‌افزارهای مختلف روی سیستمت رو هم به تفکیک روز و ساعت داشته باشی که مطمئن بشی ترافیکت الکی هدر نمی‌ره.

راستش، به غیر از این باگی که من باهاش برخورد کردم، خودم تو این 10 سالی که اینترنت استفاده می‌کنم، مورد حجم‌خوری سیستماتیک از شرکت‌هایی که ازشون سرویس داشتم ندیدم. این مورد رو هم تا اینجا فقط تو آسیاتک و ایرانسل (وقتی با مودم به سیستم ویندوزی وصلش می‌کنم) دیدم.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

روی حالت Bridge که گذاشتی با گوشی به وای فای متصل شو و اپ اندروید wifi pppoe رو نصب کن و یوزر و پسورد اسیاتک رو میذاری داخلش و کانکت میشی.
    این تنها اپی هست که برای اینکار وجود داره نیاز به روت داره متاسفانه

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

این چی چی میگه زر اضافی میزنه نشد یه بار یه حرفی بشنویم که قبلا عملی شده باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

سلام دوستان

من میخواستم سرویس فعلی که دارم و تخلیه کنم و بیام از آسیا تک سرویس بگیرم. در ماه یه چیزی حدود 30 گیگ مصرف دارم. به نظرتون سرویس 512 نامحدود برنزی برای من مناسبه؟ سرعت دانلود سرویس های 512 آسیاتک چطور هست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان

من میخواستم سرویس فعلی که دارم و تخلیه کنم و بیام از آسیا تک سرویس بگیرم. در ماه یه چیزی حدود 30 گیگ مصرف دارم. به نظرتون سرویس 512 نامحدود برنزی برای من مناسبه؟ سرعت دانلود سرویس های 512 آسیاتک چطور هست؟
    از چاله میفتی تو چاه

دوستان باز این نت چشه؟؟ همش servise unavilable اشکم دراومد

داره خودمونی میشه sajjadm1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

تا چند لحظه پیش نت من داغون شده بود جوری که باید ده دقیقه صبر میکردی تا یه سایت باز بشه تازه اونم اگه باز میشد ولی سرعت دانلودم عجیب بالا بود یعنی حداکثر سرعتی که خطم بسته شده بود(12 مگابیت) را داشت برا اولین بار میداد اونم بدون نوسان

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تا چند لحظه پیش نت من داغون شده بود جوری که باید ده دقیقه صبر میکردی تا یه سایت باز بشه تازه اونم اگه باز میشد ولی سرعت دانلودم عجیب بالا بود یعنی حداکثر سرعتی که خطم بسته شده بود(12 مگابیت) را داشت برا اولین بار میداد اونم بدون نوسان
    منم دقیقا مثل شما تازه دیشبم 4-5 ساعت قطع بود ولی اشکل نداره عوضش اینترنتمون ملی شده من چقد خوشحالم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

منم دقیقا مثل شما تازه دیشبم 4-5 ساعت قطع بود ولی اشکل نداره عوضش اینترنتمون ملی شده من چقد خوشحالم
    ببین چه کار دارن می کنن که وقتی چیزی رو که حقمونه بهمون میدن چقدر خوشحال میشیم این سرعت بالا باید رو سرورای خارجی باشه... هی چی بگم
    جالب اینجاست فردا همین رو هم محدود می کنن ولی یه جور محدود می کنن که هی بگی بده بدتر نشه
    پس فرداش دوباره بدتره میشه بد یه بدتر جدید میاد و همچنان این بد و بدتر ادامه داره تا این بدترو به حد اعلی برسونن واقعا افرین دارن

12. این کاربر از binamplayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •