آره دیگه. عرض کردم که نرمافزار NetLimiter و حتی NetWorx هم ثبت میکنن جریان دانلود رو. اما چون IDM دانلود رو قطع کرده، خودش چیزی نمیگیره که نهایت تبدیل بشه به یه دانلود مفید. اما نرمافزار آنتیویروس همچنان پرقدرت به دانلودش ادامه میده که باعث میشه ترافیک مصرف بشه اما بره به هرز.
این باگ رو من خودم شخصن روی کاسپرسکی تجربه کردم. تو اینترنت گشتم روی یه آنتیویروس دیگه هم ظاهرن این مشکل بود. یادم نیست حالا ESET بود یا Avira.
جالبه که آسیاتک روی همه سرورها این مشکل رو نداره. مثلن، با آپلودبوی (سرور UKاش) این مشکل برام به وجود اومده. در حالی که روی یه سرور و سایت دیگه این مشکل رو نداشتم.
همین امشب، ساعت رایگان چند تا لینک از همین سرور UK آپلودبوی گذاشته بودم واسه دانلود. صبح دیدم که یه مقداریش رو دانلود کرده، اما از یه جایی به بعد دیگه تو IDM ارور داده و دانلود ادامه پیدا نکرده. اما جریان دانلود به آنتیویروس ادامه پیدا کرده و اون لحظه هم که کنترل کردم NetLimiter نشون میداد که فول ظرفیت پهنای باندم داره استفاده میشه. شانس آوردم که هنوز ساعت رایگان تموم نشده بود، وگرنه یه 2 گیگ دیگه میرفت تو پاچهام.
خلاصه حواستون رو جمع کنید که این جور الکی تو پاچهتون نره. آشن نخورده و دهن سوخته.
چون اینو هیچ رقمه نمیشه برگردوند. ترافیک واقعن ایجاد شده. فقط هرز رفته.