تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2856 از 3195 اولاول ... 18562356275628062846285228532854285528562857285828592860286629062956 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,551 به 28,560 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

البته بگم بعد آبدیت هم اگه درست بشه بایدLT+2بریزی.پس یا از همون اول خودت بریز و اگه حرفه ای نیستی بده بیرون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بازی فورزا 4 یا توی بعضی لودینگ ها به مدت طولانی گیر میکنه بعدش اررور میده یا وسط بازی چیکارش کنم؟
    من ************** 3 و مردن وارفر 3 و فیفا 12 و چندتا بازیه دیگه رو بازی میکنم ولی این؟
    ارورش یه چیزی تو ایم مایه هاست
    The disk is coruptade .... clean the disk .... نم چیشی

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خیلی ممنون منم منتظر یه جواب منطقی بودم
    ولی اگه تنها HDMI وصل باشه میشه سوییچ کرد ولی مال من که هم کامپوزیت هم HDMI وصله نمیشه سویچ کرد
    راستی یه فکری ازینا پیدا میشه؟ قیمتش چنده؟
      محتوای مخفی: کابل 

این وصل کردن کامپوزیت و HDMI زیاد توصیه نمیشه چون من یادمه قدیما اکثرا هی ایراد میداد اخر سر میزد میترکوند کسنول رو

این کابل VGA هم که هست عکسشو گذاشتید کیفیت کار رو نصف میاره پایین می تونم بگم یه جورایی یه روحشکل هم کنار شخصیت اصلی همیشه میاد بنابراین اگر تواناییشو دارین بهتره که مانیتورتون رو عوض کنید تا کار رو یکسره کنید.

4. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه he200619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان من ایکس باکس اسلیم 4 گیگ خریدم که بازی گرز آف وار رو میاره اما بازی ass creed رو نمیاره و ارور میده اما با وجودی که گرز آف وار رو اجرا میکنه باید آپدیت lt+2 باشه من شک کردم و وقتی خواستم dvd key رو استخراج کنم که آپدیتش کنم وقتی slim key رو میزنم ارور filed میده نمیدونم چرا ...چند بار هم امتحان کردم درایو رو میشناسه اما موقع که slim key رو میزنم ارور key filed میده به نظرتون ممکنه از این باشه که کابل تصویر رو وصل نکردم اگه حتما مال اینه که امتحان کنم وگرنه کنسول رو بستم نمیخام الکی دوباره بازش کنم اگه هم با اجرای بازی گرز آف وار معلومه lt+2 هست ممکنه آپدیت جدید داشبرد رو انجام بدم و بازی ass creed اجرا شه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

این وصل کردن کامپوزیت و HDMI زیاد توصیه نمیشه چون من یادمه قدیما اکثرا هی ایراد میداد اخر سر میزد میترکوند کنسول رو

این کابل VGA هم که هست عکسشو گذاشتید کیفیت کار رو نصف میاره پایین می تونم بگم یه جورایی یه روحشکل هم کنار شخصیت اصلی همیشه میاد بنابراین اگر تواناییشو دارین بهتره که مانیتورتون رو عوض کنید تا کار رو یکسره کنید.
    نچ نمیشه
    نهایتا میرم میشینم تو حال با تلویزیون بازی میکنم

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان من ایکس باکس اسلیم 4 گیگ خریدم که بازی گرز آف وار رو میاره اما بازی ass creed رو نمیاره و ارور میده اما با وجودی که گرز آف وار رو اجرا میکنه باید آپدیت lt+2 باشه من شک کردم و وقتی خواستم dvd key رو استخراج کنم که آپدیتش کنم وقتی slim key رو میزنم ارور filed میده نمیدونم چرا ...چند بار هم امتحان کردم درایو رو میشناسه اما موقع که slim key رو میزنم ارور key filed میده به نظرتون ممکنه از این باشه که کابل تصویر رو وصل نکردم اگه حتما مال اینه که امتحان کنم وگرنه کنسول رو بستم نمیخام الکی دوباره بازش کنم اگه هم با اجرای بازی گرز آف وار معلومه lt+2 هست ممکنه آپدیت جدید داشبرد رو انجام بدم و بازی ass creed اجرا شه؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    نه به وصل بودن سیم تلویزیون ربطی نداره.
    ببینید اگهGOW3رو اجرا کرده پس یعنی شماLT+2رو دارید. و داشبردی که این بازی رو اجرا میکنهASSASSINSرو هم اجرا میکنه.و اگه خود بازی آبدیت بخواد پیغام آبدیت میده خودش.
    پس به داشبرد هم ربطی نداره.راستی وقتی این بازی رو اجرا میکنی چه اروری میده یا چی میگه؟
    تا حالا لایو رفتی؟
    البته شاید هم اون بازی که داری خراب رایت شده باشه.شما با بازی های دیگه مثلMW3وTHE RUNمشکلی نداری؟
    --------------------------------------------------
    بازی فورزا 4 یا توی بعضی لودینگ ها به مدت طولانی گیر میکنه بعدش اررور میده یا وسط بازی چیکارش کنم؟
    من ************** 3 و مردن وارفر 3 و فیفا 12 و چندتا بازیه دیگه رو بازی میکنم ولی این؟
    ارورش یه چیزی تو ایم مایه هاست
    The disk is coruptade .... clean the disk .... نم چیشی
    خوب ببینید احتمالا این نسخه رو که دارید قبل از اومدنLT+2و قبل از اومدن روشی برای رایت دیسک هایXGD3براتون رایت شده و این نسخه ها عموما این مشکلات رو داشتن.اگه این بازی رو تازه خریدید عوضش کنید اگه نه خیلی وقته خریدید که فکر نکنم عوضش بکنه

---------------------------------------------------
    نچ نمیشه
    نهایتا میرم میشینم تو حال با تلویزیون بازی میکنم
    البته یه توصیه کنم اگه کنسول رو میبری اونجا تو انجام دادن بازی ها دقت کن. میدونی که چی میگم.: دی
    مراقب باش تو جمع چه بازی هایی رو انجام میدی
    Last edited by s.j-rez; 05-12-2011 at 08:27.

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خب اگه مانیتورت Vga و Dvi هم داره
    کنسولو بزن به DVI بعدش PC هم بزن به Vga
    من خودم همین کارو میکنم
    کیفیتش برابر HDMI هست.
    برای سوییچ هم مشکلی نیست.

ببخشید بی ربطه به تاپیک....

9. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان این داشبورد جدید کی میاد ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان این داشبورد جدید کی میاد ؟
    والا میگفتن12 آذر ولی هنوز نیومده

12. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

فردا میاد
    6 دسامبر

14. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •