دوستان شنیدم ایرانسل یه اپلیکیشن داده که به صورت رایگان میشه با نتش شبکه های صدا و سیما رو مشاهده کرد.کسی اطلاعی داره؟
دوستان شنیدم ایرانسل یه اپلیکیشن داده که به صورت رایگان میشه با نتش شبکه های صدا و سیما رو مشاهده کرد.کسی اطلاعی داره؟
Lenz.ir
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
برای استفاده از اینترنت 4G ، سیم کارت اعتباری بهتره یا پیام رسان ؟ خود ایرانسل ادعا میکنه هرینه پیامک و اینترنت در سیم کارت پیام رسان 33% کمتره .
کدوم بهتره ؟ دائمی/اعتباری/پیام رسان . اصلا فرقی داره ؟
Last edited by mohsen14014; 06-04-2017 at 16:07.
این بسته هیبرید، منی که سیم کارت اعتباری دارم چطور محاسبه میشه؟ مثلا من 2000 تومن اعتبار دارم وقتی نت استفاده میکنم درجا هزینه کم میشه؟ خب سیستم از کجا میتونه تشخیص بده قراره من چقدر مصرف کنم تا طبق اون هزینه کم کنه؟؟؟
دایمی.هزینه مکالمش ارزونه 49 تومن.بسته های اینترنت متفاوت و ارزون و باحجم بالا داره.مثلا 4گیگ 13تومن یا 7گیگ 20تومن.دایمی ایرانسل از هرنظر عالیه![]()
سیم کارت دائمی ایرانسل بسته ساعتی دانلود شبانه نداره .
سلام
در منطقه ما نه تنها4G بلکه 4.5 هم چندین ماه راه اندازی شده است
علی رغم شکایت به ۱۹۵ ولی سرعت ما زیر ۵۰۰ کیلوبایت است !!!
رایتل که فقط 3Gهست قشنگ ۲ مگ بر ثانیه سرعت میده کمترین حدش ۱.۵ مگ !
صد شرف به اون شرکت بی ادعا
چرا اینقدر کم؟!
تو apn پراکسی ست نیست که؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
اگر منظورتون شهر میناب است، ایرانسل در این شهر و شهر رودان و یکسری نقاط دیگر در استان هرمزگان با کمبود پهنای باند و دیتا مواجه است و علی رغم رایزنی ها صورت گرفته و درخواست های داده شده تا این لحظه این مشکل مرتفع نگردیده و پهنای باند مورد نیاز در این شهرها در اختیار ایرانسل قرار نگرفته است.
Last edited by SAeedBaa; 07-04-2017 at 13:25.
سلام دوستان مودم D100 ایرانسل رو خریدم و خیلی راضی هستم، برای قفل کردن رو LTE هم با سوپر یوزر میرم و انجام میدم اما 2 تا سوال دارم:
1- امکان آنلاک این مودم وجود داره یا خیر؟
2- من جایی هستم که 3 خونه آنتن دارم تو بهترین جای منزل اما پنجره رو باز میکنم مودم رو میبرم بیرون انتنش پر میشه حتما باید انتن مخصوص بخرم یا دست ساز هم میتونم براش بسازم؟ سوکت TS-9 تو بازار هست؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)