من الان اونجا خدمت میکنم دوره کد رو بدترین پادگان ایران اونجاست حتی از خاش هم بدتره
ادرسشم اینه
تهران-شهرستان رباط کریم - منطقه پرندک
ولی تو بهتره از پل فردیس یا از آزادی سوار اتوبوس بشی بیای شهرستان شهریار از اونجا با ماشین میبرنت دم در پادگان
من الان اونجا خدمت میکنم دوره کد رو بدترین پادگان ایران اونجاست حتی از خاش هم بدتره
ادرسشم اینه
تهران-شهرستان رباط کریم - منطقه پرندک
ولی تو بهتره از پل فردیس یا از آزادی سوار اتوبوس بشی بیای شهرستان شهریار از اونجا با ماشین میبرنت دم در پادگان
دوستان یه سوال مهم بنده چند سال سابقه بسیج فعال دارم و کارکرد زیاد دارم.
شنبه میخوام به امید خدا دیگه مدارک سربازی را بدم پلیس + 10 خواستم بدونم این سابقه بسیجم را چجوری باید پیگیری کنم تا طرف برام رد کنه باید کاری کنم قبلش؟چی میخواد؟چون تو دفترچه هیچ اشاره ای به سابقه بسیج و این حرفها نشده.یعنی من ندیدم.
ممنون میشم راهنمایی کنید بنده را
ازبچه های سمنان اینجاکسی هست؟؟؟
من یگانم خورده شهیدپژوهنده شاهرود.میگن همون چهل دخترهس درسته؟؟
ادرسش روکسی داره بده؟ازمازندران میخام برم
کسی میدونه این پیتوهایی که توی اموزشی بهمون دادن روباید به یگان ببریم یانه؟؟
من تورسته کامپیوترافتادم گروهبان یکم
درجه ورسته ام رو زدم گیرمیدن؟
Last edited by worldm; 26-02-2015 at 12:13.
سلام،آقا من افتادم 02 پرندک شهید انشایی.اینجوری که اینا میگن این امتحانا و این نمره ها واقعا مهمه یا میخوان بترسونن.تجدید دوره میکنن با این نمره ها یا الکی هستش؟؟
سلام
دوستانی که به بیماری قلبی و اکو آشنا هستن لطف کنن بگن با این نتیجه ""اکو"" و ""عمل قلب باز"" معاف دائم میشه شد یا خیر ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان ناجا خدمت می کنم ولی کسری جبهه دارم پس یعنی اینکه منم با این وجود که سپاه خدمت نکردم و کسری دارم اونم نه بسیج بهم ویزا نمیدنمن موندم شما این حرفارو از کجا درمیارین لطفا هر حرفی که اطلاعات کافی در موردش ندارید بیخودی نظر ندید اینم بگم برای اینکه تعداد پستاتونو بالا ببرید این راهش نیست راه های بهتری هم هست در فروم های دیگر اینجا خیلی ها میان اطلاعاتی رو در مورد خدمت پیدا کنند لطفا با این حرفا اونارو گمراه نکنید.در مورد سپاه هم بگم که شاید سخت گیری که در ارتش و ناجا نیست اینجا باشه ولی دلیل نمیشه که کلا ایگنورتون کنند.اونا خودشون هم می دونند خدمت سربازی در سپاه با اینکه تو خود سپاه کار کنی و کادری اونجا باشی فرق داره و به این چیزا واقفند
حالا میشه بعد از آموزشی معافیت جبهه ( 30 ماه ) گرفت ؟
همش الکی و چرندیاته فقط به خاطر کمک مربی هاست اگه شما امتحان خوب بدید برای کمک مربی ها خوبه و مرخصی بهشون میدن وگرنه تو هیچی تاثیر نداره
دوستانی که در نیروی زمینی خدمت میکنن ، لباس یگانمون همین 4جیب های پلنگیه ؟
لباس دیگه ای نیس ؟
1.بله میدن.
2.بله میزارن.
3.اصولا توی آموزشی کار تخصصی به سرباز آموزشی نمیدن ولی خیاط و آشپز و نقاش گاها میخوان که تو اینا فقط خیاط بد نیس و بقیش خرحمالی محض هست(دور از جون شما) و نرید بهتره.فقط منشی گری هست که ته راحتی و معاف از 90 درصد چیزهاست که اونم اکثرا بچه های گوگولی مگولی و تر و تمیز تر از بقیه رو انتخاب میکنند.
کلا دنبال مسئولیت نباشید.توی آموزشی زرنگ اونیه که حتی آخر دوره هم گروهبانا فامیلشو بلد نباشن هنوز!
و در آخر بیرجند پادگان بسار خوبیه شانس اوردی افتادی اونجا.
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)