تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2855 از 4428 اولاول ... 1855235527552805284528512852285328542855285628572858285928652905295533553855 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,541 به 28,550 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من جمع اوری کردم واقعا پارس انلاین گند زده تو منطقه اراک ولی یکی از دوستام تو دماوند داره میگه بهتر شدش و من صبر نکردم بهتر شه گفتم جمع اوری کنید پولمم بدید که گند زدید واقعا هم زده بودن پینگ داخلی 350 بودش سرعت مشکل نبود مشکل این بود هر 5 دثیثه قطع وصل میشد چراغ adsl خیلی دیر روشن میشد این شده بود من جرعت نمیکردم مودم رو خاموش کنم یه وعضی بود چند ماه پشتیبانی هم اصلا هم کاری نمیکرد
    تکیه کلامش این بود ویندوز مشکل داره ویروسی هستی =_= اینا کین بابا !
    یه نفر بود خوب بودش با تیم ویور چک کردش گفت از طرف ما مشکل نیست از زیر ساخت مخابراتتون هست پورتتون خرابه منم گفتم جمع کنید پولمم بدید پس که دادن ولی با هزار دردسر من یه شکایت نامه تنظیم کردم ولله
    بعد دو ماه پولمم پس دادن

از من
    دور پارس انلاین رو دوتا خط قرمز بکشید

بابا بزرگ من که بلد نیست سیستم روشن کنه هم میتونه استخدام این پشتیبانی فنی ها بشه

2. 2 کاربر از emproor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

منم درخواست جمع آوری دادم بعد از ۴ ماه که خوب بود و شبی ۱۴ گیگ دانلود میشد از ۲ شب پیش سرعت شبانه رایگان کاملا محدود کردن که از ۳۰ بالاتر نمیره و دقیقا از ۷ به بعد دوباره سرعت میشه ۹۵۰ ! دیگه پارس آنلاین دورش تموم شد ما که رفتیم یه جا دیگه سفرمون رو پهن کنیم

Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kv7_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خواهش می‌کنم. اون پینگ پست قبلیم مال سرویس 1مگ نامحدود تو محل کارم بود. این هم پینگ سرویس 2مگ محدود خونه، ساعت 11:40 شب:

اینم نتیجه speedtest از سرور فرانکفورت (البته تو فرانکفورت 3 تا سرور فعال بود. من از LeaseWeb این تست رو گرفتم.)

چون احساس کردم نتیجه تست از اون سرور بالایی خیلی عادی نیست، اینم نتیجه تست از سرور Vodafone فرانکفورت:

در مورد سرعت 2 مگ محدود: روزانه با IDM و حداقل 8 کانکشن هم‌زمان: دور و ور 950 کیلوبایت در ثانیه
    شبانه رایگان هم ساعت 2 تا 4 حدود 450 کیلوبایت
    ساعت 4 تا 5 صبح حدود 700 کیلوبایت
    ساعت 5 تا 7 صبح حدود 900 کیلوبایت

اینا از سرورهای داخلی هستن که من ازشون دانلود می‌کنم. خارجی یه کم کمتر می‌شه. 10 تا 15 درصد
    قربونت داداش
    از این کد هم یه تست میشه بگیرین؟
    پس من سرویس 2 مگ بگیرم؟ 1 و 512 خیلی کمتر میدن؟
    ping 188.126.64.23 -n 20

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کدوم سرویس های‌وب 15 گیگ حجم رو می‌ده 12 هزار تومن؟ تو سایتش که بیشترین حجمش 8 گیگه. اونم تازه واسه 256اش 22 هزار تومنه.

اصلاً مگه ممکنه یه شرکتی گیگ حجم رو حتی با سرعت 128 بهت بده 12 هزار تومن. برای 15 گیگ کم کم قیمت باید 30 هزار تومن به بالا باشه.

تو فهرست تعرفه‌های همین های‌وب اگه بخوای 20 گیگ حجم اضافه بخری باید حداقل 65 هزارتومن پول بدی. اون وقت 15 گیگ 12 هزار تومن؟
    های وب یک سرویس داره به اسم ترافیک فشفشه،بهت 15 گیگ میده که باید توی 5 روز تموم کنی
    قیمت هم 12 هزار تومن

من خودم 15 گیگ با 12 هزار تومن میخرم،توی 4 روز تموم میشه

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من الان های وب هستم ، به نظرتون از کدوم ای اس پی اینترنت بخرم که با 12 هزار تومن 15 گیگ حجم بده ، پینگ هم برای بازی خوب باشه

از کدوم isp net بخرم
    Last edited by mehrabooni; 04-02-2014 at 18:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hemai's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دو مگ محدود ::: هر شب 5.5 گیگ

یکی رو میشناسم 10 گیگ میگیره
    منم 3 گیگ به زور دانلود میکنم برو خداتو شکر کن

منم درخواست جمع آوری دادم بعد از ۴ ماه که خوب بود و شبی ۱۴ گیگ دانلود میشد از ۲ شب پیش سرعت شبانه رایگان کاملا محدود کردن که از ۳۰ بالاتر نمیره و دقیقا از ۷ به بعد دوباره سرعت میشه ۹۵۰ ! دیگه پارس آنلاین دورش تموم شد ما که رفتیم یه جا دیگه سفرمون رو پهن کنیم
    شما مطمئنی که از زیاد مصرف کردن نبوده ؟
    منم یه مدت صبا داشتم اینطوری شده بود
    Last edited by Hemai; 04-02-2014 at 18:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hemai's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

های وب یک سرویس داره به اسم ترافیک فشفشه،بهت 15 گیگ میده که باید توی 5 روز تموم کنی
    قیمت هم 12 هزار تومن

من خودم 15 گیگ با 12 هزار تومن میخرم،توی 4 روز تموم میشه

برادر این های وب چطوره ؟ شبانه داره ؟ چند ؟

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منم 3 گیگ به زور دانلود میکنم برو خداتو شکر کن

شما مطمئنی که از زیاد مصرف کردن نبوده ؟
    منم یه مدت صبا داشتم اینطوری شده بود
    من ۴ ماه هست که هر شب ۱۴ گیگ دانلود میکنم ( یک شب هم ولش نکردم که بگیم استراحت کرده و محدود نشده بوده ) ولی از ۲ شب پیش از ساعت ۲ به بعد سرعت میاد رو ۳۰ که دقیقا معلومه محدود شده چون خط هم روی ۹ مگ بسته شده

پارس آنلاین چیزی به اسم مصرف زیاد و محدودیت نداشته و خودشون هم میگن نداریم ( اگه داشتن تو این ۴ ماه که من دارم دانلود میکنم و حدود ۱ ترا دانلود کردم باید ۶۰ بار محدود میکرد )

ولی خب ظاهرا دیگه سیاستشون عوض شده و منم نمیتونم با این وضعیت ۱ شب هم ادامه بدم و میرم جای دیگه

Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من ۴ ماه هست که هر شب ۱۴ گیگ دانلود میکنم ( یک شب هم ولش نکردم که بگیم استراحت کرده و محدود نشده بوده ) ولی از ۲ شب پیش از ساعت ۲ به بعد سرعت میاد رو ۳۰ که دقیقا معلومه محدود شده چون خط هم روی ۹ مگ بسته شده

پارس آنلاین چیزی به اسم مصرف زیاد و محدودیت نداشته و خودشون هم میگن نداریم ( اگه داشتن تو این ۴ ماه که من دارم دانلود میکنم و حدود ۱ ترا دانلود کردم باید ۶۰ بار محدود میکرد )

ولی خب ظاهرا دیگه سیاستشون عوض شده و منم نمیتونم با این وضعیت ۱ شب هم ادامه بدم و میرم جای دیگه

جدیدن گند زدن نامحدود ها رو محدود کردن به غیر از 1 و 2 مگ من خودم 8 ماه اخیر از 128 نامحدود ماهی 25-30 گیگ میگرفتم با سرعت 120 ولی این ماه محدودش کردن به 10 گیگ !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kv7_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان من شبانه ۴-۵ گیگ دانلود دارم.
    پینگم زیر ۱۵۰ میخوام!
    کدوم isp میتونم بگیرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •