تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2855 از 4751 اولاول ... 1855235527552805284528512852285328542855285628572858285928652905295533553855 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,541 به 28,550 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

ممنون بابا مثل اینکه تو تین دو ماه اتفاقات زیادی افتاده من که نتم از 12.14 بالاتر نمیره تازه با نوسان بعضی وقتا هم 0 میشه الان میشه من فسخ کنم؟ عصری گرفتم پولمو پس میدن؟ یا باید بسوزمو بسازم؟
    فكر نكنم پول رو پس بدن.
    فردا زنگ بزن فروش بهشون بگو.
    شاتل خيلي وقته خراب كرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام دوستان من می خوام 512 پارس بگیرم ایا پارس سرعت 512 رو واقعی کرده؟
    بله دوست عزیز متاسفانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

زیاد فرقی نمی کنه که کدومش رو بگیری چون بسته به منطقه معمولا بالا می بندن
    در واقع تو مشهد هیچکدوم رو زیر 512 نمی بندن
    اما وقتی مثلا 128 بگیری اگه تو شب سرعتت 16 شد هیچ گلایه ای نمی تونی داشته باشی
    اما اگه مثلا 2 مگ داشته باشی اگه سرعتت کم شد می تونی ازشون طلب کار شی
    در مورد منطقه خودت نگاه کن که دور و اطراف به مردم می خوره اهل اینترنت باشن یا نه
    مثلا تو احمدآباد ترافیک بالا تره و معمولا اگه 128 بخوای همون 128 می بندن
    که اگه ترافیک محدودتون زیاده بهتره زیر 512 نگیری

اما از اونجایی که معلومه پست های این تاپیک رو نخوندی اگه قطعیه ساعتی یه بار و افت سرعت شبانه و پینگ بالای 1000 داشتی بعدا نیای اینجا گله کنی چون از این نظرها شاتل افتضاحه و شما هم بهتره یه کم بیشتر تحقیق کنی
    دوست عزیز پشتیبانی شاتل بمن گفت که بزودی تمام سرعت های بالاتر از سرویس، برای تمام شرکت های اینترنتی باید به سرعت واقعی کاهش پیدا کنه ظاهرا این بخشنامه جدید سازمان تنظیم مقررات رادیویی هستش و گفتند که شرکت ها و شهر هایی که هنوز سرعتشون کم نشده بزودی سرعتشون کم خواهد شد.
    در ضمن توی اهواز قبلا شاتل سرویس های 128 تا 512 را توی مخابرات پورت 1مگ اختصاص می داد و سرعت را روی 576 از طریق اکانت تنظیم می کرد. ولی الان تمام پورت های داخل مخابرات را دارن نسبت به سرویس تغییر می دند یعنی الان برای سرویس ایکو 128 من در مخابرات پورت 128 اختصاص یافته این یعنی اینکه دیگه خیال افزایش سرعت را ندارند. و حداکثر سرعت من همون 128 خواهد بود مگر اینکه سرویسم را تغییر بدم و پورت داخل مخابراتم تغییر کنه که در آن صورت هم پورت 512 بم اختصاص می دند و حداکثر سرعت دانودم 64 خواهد بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

زیاد فرقی نمی کنه که کدومش رو بگیری چون بسته به منطقه معمولا بالا می بندن
    در واقع تو مشهد هیچکدوم رو زیر 512 نمی بندن
    اما وقتی مثلا 128 بگیری اگه تو شب سرعتت 16 شد هیچ گلایه ای نمی تونی داشته باشی
    اما اگه مثلا 2 مگ داشته باشی اگه سرعتت کم شد می تونی ازشون طلب کار شی
    در مورد منطقه خودت نگاه کن که دور و اطراف به مردم می خوره اهل اینترنت باشن یا نه
    مثلا تو احمدآباد ترافیک بالا تره و معمولا اگه 128 بخوای همون 128 می بندن
    که اگه ترافیک محدودتون زیاده بهتره زیر 512 نگیری

اما از اونجایی که معلومه پست های این تاپیک رو نخوندی اگه قطعیه ساعتی یه بار و افت سرعت شبانه و پینگ بالای 1000 داشتی بعدا نیای اینجا گله کنی چون از این نظرها شاتل افتضاحه و شما هم بهتره یه کم بیشتر تحقیق کنی
    دوست عزیز پشتیبانی شاتل بمن گفت که بزودی تمام سرعت های بالاتر از سرویس، برای تمام شرکت های اینترنتی باید به سرعت واقعی کاهش پیدا کنه ظاهرا این بخشنامه جدید سازمان تنظیم مقررات رادیویی هستش و گفتند که شرکت ها و شهر هایی که هنوز سرعتشون کم نشده بزودی سرعتشون کم خواهد شد.
    در ضمن توی اهواز قبلا شاتل سرویس های 128 تا 512 را توی مخابرات پورت 1مگ اختصاص می داد و سرعت را روی 576 از طریق اکانت تنظیم می کرد. ولی الان تمام پورت های داخل مخابرات را دارن نسبت به سرویس تغییر می دند یعنی الان برای سرویس ایکو 128 من در مخابرات پورت 128 اختصاص یافته این یعنی اینکه دیگه خیال افزایش سرعت را ندارند. و حداکثر سرعت من همون 128 خواهد بود مگر اینکه سرویسم را تغییر بدم و پورت داخل مخابراتم تغییر کنه که در آن صورت هم پورت 512 بم اختصاص می دند و حداکثر سرعت دانودم 64 خواهد بود.

داره خودمونی میشه miladpeiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان و مدیران ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی تمامه افراد اینجا با idm کار میکنن بازم ببخشید
    بچه ها شما با کرک idm از دیشب مشکل ندارید ؟
    ساعت 3 بود بیکباره بعد از 2 سال idm ارور داد که با سریال جعلی ثبت شده و مدام بسته میشد منم از پتچ برایه کرکش استفاده میکردم هرکاریم کردم دیگه درست نشد !!!
    یه دیشب شاتل حالمون و نگرفت بجاش این تلافی کرد :(

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان و مدیران ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی تمامه افراد اینجا با idm کار میکنن بازم ببخشید
    ساعت 3 بود بیکباره بعد از 2 سال idm ارور داد که با سریال جعلی ثبت شده و مدام بسته میشد منم از پتچ برایه کرکش استفاده میکردم هرکاریم کردم دیگه درست نشد !!!
    دیشب هم idm حالمو گرفت هم شاتل!!!

7. این کاربر از mdk20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شاتل همیشه از این بهانه ها داره. من قبلا ازش سرویس داشتم. 512 اکو
    اوایل خوب بود بعد سرعتم به 256 کاهش پیدا کرد. اعتراض که کردم گفتن مخابرات فعلا اجازه نمیده سرعت بالاتر ارائه کنیم!!!! (از اون حرفا بود)
    دورم تموم نشده بود که رفتم و تقاضای تخلیه خط رو کردم . بعدا مثل اینکه سرعتا رو 2 مگ کرده بودن و...
    خلاصه منظور اینه که وقتی پهنای باند کم میارن یا کلا مشکل دارن از خودشون فتوا صادر میکنن. کاربرای مشهد یا شیراز فکر کنم سرعتاشون بالا باشه (به خاطر بستر مخابراتی خوبی که شرکت مخابرات اون شهرها ارائه میده).
    مخابرات شهر ما که همه جا آگهی داده تا 512 رو ارائه میکنه حالا بالفرض بیان و سرعت شرکتا رو کاهش بدن ولی خودشون پهنای بالا ارائه بدن که نمیشه
    مشکل مخابرات شهر شماست که ضعیف عمل میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه دیشب شاتل حالمون و نگرفت بجاش این تلافی کرد
    چرا واسه من هم از کار افتاد ورژن قبلیش رو نصب کردم،کسی کرک جدید نداره؟
    Last edited by mehrdad_goleyakh; 11-01-2011 at 10:17.

10. این کاربر از mehrdad_goleyakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

اره واسه منم همینطوری شده کسی راه حلی واسش پیدا نکرده ??

12. 3 کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اره واسه منم همینطوری شده کسی راه حلی واسش پیدا نکرده ??
    واس منم صبح بیدار شدم دیدم زده فیک سریال و ایناست برنامه...البته تا صبح کار می کرد...
    اگر کرکی اومد که اومد نیومد مجبوریم از نرم افزارهای دیگه استفاده کنیم که البته بعید می دونم هیچ کدوم جای IDM رو بگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •