فكر نكنم پول رو پس بدن.
فردا زنگ بزن فروش بهشون بگو.
شاتل خيلي وقته خراب كرده![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فكر نكنم پول رو پس بدن.
فردا زنگ بزن فروش بهشون بگو.
شاتل خيلي وقته خراب كرده![]()
بله دوست عزیز متاسفانه![]()
دوست عزیز پشتیبانی شاتل بمن گفت که بزودی تمام سرعت های بالاتر از سرویس، برای تمام شرکت های اینترنتی باید به سرعت واقعی کاهش پیدا کنه ظاهرا این بخشنامه جدید سازمان تنظیم مقررات رادیویی هستش و گفتند که شرکت ها و شهر هایی که هنوز سرعتشون کم نشده بزودی سرعتشون کم خواهد شد.
در ضمن توی اهواز قبلا شاتل سرویس های 128 تا 512 را توی مخابرات پورت 1مگ اختصاص می داد و سرعت را روی 576 از طریق اکانت تنظیم می کرد. ولی الان تمام پورت های داخل مخابرات را دارن نسبت به سرویس تغییر می دند یعنی الان برای سرویس ایکو 128 من در مخابرات پورت 128 اختصاص یافته این یعنی اینکه دیگه خیال افزایش سرعت را ندارند. و حداکثر سرعت من همون 128 خواهد بود مگر اینکه سرویسم را تغییر بدم و پورت داخل مخابراتم تغییر کنه که در آن صورت هم پورت 512 بم اختصاص می دند و حداکثر سرعت دانودم 64 خواهد بود.
دوست عزیز پشتیبانی شاتل بمن گفت که بزودی تمام سرعت های بالاتر از سرویس، برای تمام شرکت های اینترنتی باید به سرعت واقعی کاهش پیدا کنه ظاهرا این بخشنامه جدید سازمان تنظیم مقررات رادیویی هستش و گفتند که شرکت ها و شهر هایی که هنوز سرعتشون کم نشده بزودی سرعتشون کم خواهد شد.
در ضمن توی اهواز قبلا شاتل سرویس های 128 تا 512 را توی مخابرات پورت 1مگ اختصاص می داد و سرعت را روی 576 از طریق اکانت تنظیم می کرد. ولی الان تمام پورت های داخل مخابرات را دارن نسبت به سرویس تغییر می دند یعنی الان برای سرویس ایکو 128 من در مخابرات پورت 128 اختصاص یافته این یعنی اینکه دیگه خیال افزایش سرعت را ندارند. و حداکثر سرعت من همون 128 خواهد بود مگر اینکه سرویسم را تغییر بدم و پورت داخل مخابراتم تغییر کنه که در آن صورت هم پورت 512 بم اختصاص می دند و حداکثر سرعت دانودم 64 خواهد بود.
دوستان و مدیران ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی تمامه افراد اینجا با idm کار میکنن بازم ببخشید
بچه ها شما با کرک idm از دیشب مشکل ندارید ؟
ساعت 3 بود بیکباره بعد از 2 سال idm ارور داد که با سریال جعلی ثبت شده و مدام بسته میشد منم از پتچ برایه کرکش استفاده میکردم هرکاریم کردم دیگه درست نشد !!!
یه دیشب شاتل حالمون و نگرفت بجاش این تلافی کرد :(
دیشب هم idm حالمو گرفت هم شاتل!!!
شاتل همیشه از این بهانه ها داره. من قبلا ازش سرویس داشتم. 512 اکو
اوایل خوب بود بعد سرعتم به 256 کاهش پیدا کرد. اعتراض که کردم گفتن مخابرات فعلا اجازه نمیده سرعت بالاتر ارائه کنیم!!!! (از اون حرفا بود)
دورم تموم نشده بود که رفتم و تقاضای تخلیه خط رو کردم . بعدا مثل اینکه سرعتا رو 2 مگ کرده بودن و...
خلاصه منظور اینه که وقتی پهنای باند کم میارن یا کلا مشکل دارن از خودشون فتوا صادر میکنن. کاربرای مشهد یا شیراز فکر کنم سرعتاشون بالا باشه (به خاطر بستر مخابراتی خوبی که شرکت مخابرات اون شهرها ارائه میده).
مخابرات شهر ما که همه جا آگهی داده تا 512 رو ارائه میکنه حالا بالفرض بیان و سرعت شرکتا رو کاهش بدن ولی خودشون پهنای بالا ارائه بدن که نمیشه
مشکل مخابرات شهر شماست که ضعیف عمل میکنه
چرا واسه من هم از کار افتاد ورژن قبلیش رو نصب کردم،کسی کرک جدید نداره؟دوستان و مدیران ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی تمامه افراد اینجا با idm کار میکنن بازم ببخشید
بچه ها شما با کرک idm از دیشب مشکل ندارید ؟
ساعت 3 بود بیکباره بعد از 2 سال idm ارور داد که با سریال جعلی ثبت شده و مدام بسته میشد منم از پتچ برایه کرکش استفاده میکردم هرکاریم کردم دیگه درست نشد !!!
یه دیشب شاتل حالمون و نگرفت بجاش این تلافی کرد
Last edited by mehrdad_goleyakh; 11-01-2011 at 10:17.
اره واسه منم همینطوری شده کسی راه حلی واسش پیدا نکرده ??
واس منم صبح بیدار شدم دیدم زده فیک سریال و ایناست برنامه...البته تا صبح کار می کرد...
اگر کرکی اومد که اومد نیومد مجبوریم از نرم افزارهای دیگه استفاده کنیم که البته بعید می دونم هیچ کدوم جای IDM رو بگیره
هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)