تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2855 از 3745 اولاول ... 185523552755280528452851285228532854285528562857285828592865290529553355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,541 به 28,550 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز.

من تازه 2هفته است دوباره بعد از 3 سال برگشتم آسیاتک. من هم پریشب نزدیک به 4.5 گیگ از ترافیکم مصرف شد در حالی که دانلودی نداشتم. اولش من هم به همین ایده شما رسیدم که ترافیکم رو الکی خورده آسیاتک. اما چون این مشکل رو همون 3 سال پیش با آسیاتک و چند ماه پیش با ایرانسل هم داشتم، وقتی لاگ نرم‌افزار NetLimiter رو روی سیستم دیدم، متوجه شدم که ترافیک در واقع روی سیستمم ایجاد شده، اما در عمل فایلی دانلود نشده و همه این ترافیک مصرف شده، رفته به چاه ویل و هدر شده. این یه مشکل عجیب و غریبه که همون‌طور که گفتم قبلن تجربه‌اش رو داشتم.

مشکل هم از یه باگه بین ویندوز و نرم‌افزار آنتی‌ویروس (در مورد من کاسپرسکی) که لینک‌های دانلود با این که داخل IDM‌ یا مرورگر قطع می‌شن، اما نرم‌افزار آنتی‌ویروس که برای Realtime Protection همه جریان‌های دانلود و آپلود رو به صورت واسطه بین اون نرم‌افزارهای اصلی و اینترنت کنترل می‌کنه، جریان برقرار شده رو قطع نمی‌کنه. البته این وسط تنظیمات ISP هم دخیله. چون روی همه ISPها این اتفاق نمی‌افته. (من با همین سیستم و اینترنت پارس‌آنلاین یا عصرتلکام این مشکل رو نداشتم.)

مثلن همین پریشب، من لینک چند تا فایل ویدیوی بالای 1 گیگ رو تو مرورگر مستقیم کردم تا بتونم اونا رو روی آپلودبوی ریموت کنم برای دانلود تو ساعت رایگان. با وجود این که این دانلودها رو توی مرورگر قطع کردم، اما به دلیل همین باگ که حواسم اون موقع بهش نبود بین ساعت 9 تا 11 شب، نزدیک به 4.5 گیگ ترافیکم مصرف شد. (یعنی دود شد رفت هوا.)

ممنون از نظرت.

چه بد نمی دونستم چنین باگی هست.

خیلی عجیبه ولی بعیدم نیست از آسیاتک.

البته من لینوکس دارم و مطمئن هستم که مشکل از طرف آسیاتک هست.

چون تو خود سیستم آسیاتک حجم مصرفی رو ۲ گیگ حساب کرده.(حتی پشتیبانی هم گفت ۲گیگ مصرف کردم) ولی الکی ۱۷گیگ کم کرده.

با وجود اینکه تو خود سیستم شان حجم مصرفی رو ۲گیگ نوشته با پر رویی میگن مشکل از ما نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بدبخت شدی رفت سره همین کاره اسیاتک 3 گیگم پرید حجمم منفی 1 شد خخخخ 3 روز به اسیاتک مهلت دادم هیچ کاری نکردن تا تو 195 شکایت کردم 1200 تاش برگشت و سه خسارت به دلیل اینکه مصرف نکردم تو 195 شکایت کردم یعنی به 3 سوت خدا خیرشون بده درست شد البته اونم با نرم افزار dumeter اندازه گیری شده بود
    خیلی پدر سوخته هستن

به زمین و زمان شکایت می کنم

غلط کردند

مقصر ما کاربران و نمایندگان شرکت هستن که تا تهش شکایت نمی کنیم.

کار خیلی خوبی کردی

2. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

نت شما هم قطعه ؟؟؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آره برا من 3-4 ساعت قطع بود چند دقیقه پیش زنگ زدم بعد 10 دقیقه بالاخره درستش کرد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

آقا خط ما فیبر نوریه...اگه به مخابرات بگم میتونن برشگردونن به مسی یا نه؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آره برا من 3-4 ساعت قطع بود چند دقیقه پیش زنگ زدم بعد 10 دقیقه بالاخره درستش کرد!
    مال من ده بار زنگ زدم رو حالت بریج کار میکنه ولی pppoa/e نه!!!! طرف میگه مودمت خراب شده برق زدتش راس میگه؟؟؟؟
    رو اندروید در حالت بریج چیکار میشه کرد؟؟؟؟ نوت 5.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مال من ده بار زنگ زدم رو حالت بریج کار میکنه ولی pppoa/e نه!!!! طرف میگه مودمت خراب شده برق زدتش راس میگه؟؟؟؟
    فکر نکنم ربطی داشته باشه. اگه اتصالی کرده باید کل مودم خراب شده باشه نه فقط قسمت ppp
    اگه لپتاپ داری با کایل به مودم وصل کن و با نرم افزار virtual router به صورت وایرلس share کن

8. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممکنه راست گفته باشه. شما باید با یه مودم دیگه که مطمئنی سالمه هم امتحان کنی. من یه مودم قدیمی دارم که خیلی وقت بود ازش استفاده نکرده بودم. چند هفته پیش برای خط دومم خواستم ازش استفاده کنم، هیچ رقمه روی PPPoE وصل نشد. البته مودم لینکش با مرکز مخابراتی برقرار می‌شد. حتی تو ریز مصرف کنترل پنل خود آسیاتک هم لاگ می‌شد اتصالش. اما اینترنت روی سیستم وصل نمی‌شد. وقتی می‌ذاشتم روی حالت Bridge مشکلی نداشت.

اما با مودم سالم دیگه‌ام هیچ مشکلی در حالت PPPoE نداشتم.

-----------------------------

روی اندروید فکر نمی‌کنم مستقیم امکان بریج زدن به مودم باشه. یعنی من چیزی ندیدم. اما راهش همونه دوست دیگه‌مون گفت. با لپ‌تاپ یا سیستمی که کارت شبکه وایرلس داره، یه کانکشن بریج درست می‌کنی تا اینترنت روی اون داشته باشی. بعد با یه نرم‌افزار مثل همون که معرفی کردن یا به نظرم راحت‌ترش، نسخه دسکتاپ Zapya، راحت می‌تونی اینترنت رو روی گوشی هم استفاده کنی.

10. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

روی حالت Bridge که گذاشتی با گوشی به وای فای متصل شو و اپ اندروید wifi pppoe رو نصب کن و یوزر و پسورد اسیاتک رو میذاری داخلش و کانکت میشی.
    Last edited by amin885; 15-05-2016 at 09:44.

12. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

مرکز مخابراتی شما هم شلوغه؟ مرکز مخابراتی ما (کاشانی تهران) که حسابی داغونه. یعنی یکی از بدترین مرکزهاست از این نظر. تقریبن هیچ پورت خالیی پیدا نمی‌شه. تازه یه مفهومی به اسم «پورت اختصاصی» هم داره که فکر نکنم تو مراکز دیگه کسی شنیده باشه تا حالا.

من بعد از ثبت نام، 1.5 ماه منتظر موندم تا خطم وصل شد.
    مرکز زارعی. شلوغه ولی نه در حد کاشانی!

اون موقع هی اصرار میکردم که ثبت نام بکنن و رزرو کنن، پولشم میدم، میگفتن نه حتماً باید از شرکت قبلی جمع کنی. عصر تلکام هم نزدیک 7-8 روز طول داد کاری که پارس آنلاین تو 3-4 روز کاری انجام داد رو برای جمع آوری خط. دیگه آخرش نزدیک بود زنگ بزنم فحش بدم بگم یه هفته س خط رو جمع کردین و چراغ خاموشه چرا تیک آخرش رو نمیزنین که بتونم سرویس بگیرم... :/

14. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز.

من تازه 2هفته است دوباره بعد از 3 سال برگشتم آسیاتک. من هم پریشب نزدیک به 4.5 گیگ از ترافیکم مصرف شد در حالی که دانلودی نداشتم. اولش من هم به همین ایده شما رسیدم که ترافیکم رو الکی خورده آسیاتک. اما چون این مشکل رو همون 3 سال پیش با آسیاتک و چند ماه پیش با ایرانسل هم داشتم، وقتی لاگ نرم‌افزار NetLimiter رو روی سیستم دیدم، متوجه شدم که ترافیک در واقع روی سیستمم ایجاد شده، اما در عمل فایلی دانلود نشده و همه این ترافیک مصرف شده، رفته به چاه ویل و هدر شده. این یه مشکل عجیب و غریبه که همون‌طور که گفتم قبلن تجربه‌اش رو داشتم.

مشکل هم از یه باگه بین ویندوز و نرم‌افزار آنتی‌ویروس (در مورد من کاسپرسکی) که لینک‌های دانلود با این که داخل IDM‌ یا مرورگر قطع می‌شن، اما نرم‌افزار آنتی‌ویروس که برای Realtime Protection همه جریان‌های دانلود و آپلود رو به صورت واسطه بین اون نرم‌افزارهای اصلی و اینترنت کنترل می‌کنه، جریان برقرار شده رو قطع نمی‌کنه. البته این وسط تنظیمات ISP هم دخیله. چون روی همه ISPها این اتفاق نمی‌افته. (من با همین سیستم و اینترنت پارس‌آنلاین یا عصرتلکام این مشکل رو نداشتم.)

مثلن همین پریشب، من لینک چند تا فایل ویدیوی بالای 1 گیگ رو تو مرورگر مستقیم کردم تا بتونم اونا رو روی آپلودبوی ریموت کنم برای دانلود تو ساعت رایگان. با وجود این که این دانلودها رو توی مرورگر قطع کردم، اما به دلیل همین باگ که حواسم اون موقع بهش نبود بین ساعت 9 تا 11 شب، نزدیک به 4.5 گیگ ترافیکم مصرف شد. (یعنی دود شد رفت هوا.)
    بالاخره یعنی وقتی که قطع میشه چراغ مودم همچنان چشمک میزنه یا نه؟
    اگه بزنه که یعنی داره دیتا میکشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •