yello رو نمیدونم ولی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلافاصله فعال میشه براش
yello رو نمیدونم ولی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلافاصله فعال میشه براش
جالب بود . ولی من هنوز جوابم رو نگرفتم . کجا اعلام می شه؟
سایت خود ایرانسل رو چک کنید
پشتیبانی
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دانلود نامحدود در بازه ساعتی 2 تا 8 صبح بعد از عید 3 تا 9 شده؟من دوبار سر همین موضوع کلی از حجم روزانه ام کم شده.یعنی ایرانسل ساعت رو نکشیده جلو؟
اگر کسی دلیلش رو میدونه ممنون میشم کمک کنه...
در ضمن ساعت سیستمم درسته.ولی تو خود نرم افزار ایرانسل من میزنه دانلود تا ساعت 8:59
Last edited by bayern; 05-04-2017 at 23:25.
سلام
ساعت مشكلي نداره شما طبق شروع دانلود خودت و پايان حساب كن كاري به ايرانسل من نداشته باش
شما يه سيم كارت بگير كه فقط دانلود داشته باشه كه اكر مشكلي شد از بسته ماهانه كم نكنه
سلام دوستان جریان این بسته های هیبرید چیه؟ برای کسی که بسته ی ماهانه ایرانسل داره و طرح کنترل مصرف آزاد هم فعال کرده باشه چطور از این بسته ی هییرید استفاده میشه ؟ و فعال سازی این بسته هیبرید ماهانه هزینه داره؟ من با ایرانسل آنلاین چت کردم همین سوال ها رو کردم ولی طرف خیلی بلانسبت شما گاگول بود هیچی بلد نبود!!
لطفا هر کی میتونه آمارشو دربیاره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيشتر در مقابل مصرف آزاد قرارداره
به نظر بسته ها به صرف تر
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
این واسه کسی خوبه که نمیدونه چقدر مصرف داره
به جای اینکه بسته بخره
این رو فعال میکنه و آزاد اینترنت مصرف میکنه و طبق مصرفش یه جای اینکه به تعرفه آزاد حساب بشه با نرخ این جدول حساب میشه که میصرفه
مثلا شما ۲۰ گیگ بدون بسته از این جدول مصرف کنی طبق این جدول حدودا ۶۲ هزار تومن برات قبض میاد در صورتی که اگه اینو نداشته باشی و مصرف آزاد مصرف کنی بالتر از ۱ میلیون میشه
دوستان سایت فیلیمو نمیدونم برا من مشکل داره یا برا شما هم مشکل داره؟
![]()
تست کردم مشکلی نداره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)