تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2854 از 3017 اولاول ... 18542354275428042844285028512852285328542855285628572858286429042954 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,531 به 28,540 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مشکل اینترنت خوزستان توزیع ناعادلانه سرعته. سرعت یه عده کم میشه یه عده زیاد. مثل همیشه عدالت = کشک
    تا زمانی که ساماندهی نشن اوضاع همینه.
    دلیلش ipهای بی کیفیته که گیر بعضیا میفته وگرنه این کار عمدی نیست پشتیبانی هم هیچ کاری نمیتونه انجام بده بدبختا کارمندن دسترسی زیادی ندارن همش بخاطر سیاست های مخابراته که ipهای بی کیفیت اورده و دیگه شانس بعضیا رو اون سرورا میفتن تنها راه حل مشکل تخلیه و رانژه مجدده
    Last edited by farshad0123; 20-06-2016 at 11:46.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این است اینترنت مخابرات خوزستان

مودم رو ریستارت کنید رنج ای پی تون تغییر کرد 2.185 بجاش قرار گرفت
    امروز سرعت 5 مگ خریدم اما میبینم سرعت دانلودم همون 600 هست و توی ساعت رایگان با اینکه 5 مگ رایگان نداره تایم اوت سرعت 100

زنگ زدم میگم فرق 5 مگ با 2 مگ چیه میگه مودم رو ریست کنید
    ببخشید من متوجه منظورتون نشدم!
    یعنی مثلا از اکانتینگ سرویس 2مگ حداکثر 250 کیلوبایت باشه و 5مگ حداکثر 650 کیلوبایت ست بشن اینجور خوبه؟یعنی اینجور دیگه راضی میشید؟
    Last edited by farshad0123; 20-06-2016 at 12:34.

3. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شکایت کنید،نه یکبار هزاران بار،
    قبلا بخاطر مساله از مخابرات شکایت کردم،شاید چهار یا پنج بار بعد از حل مشکل هنوزم باهام تماس میگرفتن،ایرانخودرو هم شکایت کردم،یکروز نمایندگی کلا تعطيل شد بخاطر شکایت من،الان هر وقت میرم درجا کارم راه میفته.
    داستانش طولانیه بخوام تعربف کنم .
    بجای ابن اعصاب خوردی برید شکایت کنید و پیگیر باشید بعدش ببنید معجزه میکنه.

Sent from my hi6210sft using Tapatalk
    سلام
    صدبار توی این تاپیک گفتم بیایید شکایت کنید... هیچکی نیومد شکایت کنه بجز یکنفر
    من هم شکایتم داره پیگیری میشه و خیلی زود به نتیجه اش میرسم ... واسه همین دیگه چیزی از شکایت نمیگم ... چون کار خودمو راه میندازم ... وقتی دیگران نمیخان کار جمعی انجام بدن, دیگه چرا اصرار کنم
    به هرکی میگم شکایت کردم..میگه ای بابا اینقد معطلت میکنن که پشیمون میشی... ولی واقعیت چیز دیگه ایه

موفق باشید

5. 2 کاربر از dayanoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

6

سلام
    من هم شکایتم داره پیگیری میشه و خیلی زود به نتیجه اش میرسم ... واسه همین دیگه چیزی از شکایت نمیگم ... چون کار خودمو راه میندازم ... وقتی دیگران نمیخان کار جمعی انجام بدن, دیگه چرا اصرار کنم
    به هرکی میگم شکایت کردم..میگه ای بابا اینقد معطلت میکنن که پشیمون میشی... ولی واقعیت چیز دیگه ایه

موفق باشید
    چند وقت پیش به چند نفر در منطقه مخابراتی خودمون گفتم که بیاید همگی از فروشنده اینترنت مخابرات منطقمون به مخابرات شکایت کنیم (طرف خیلی عوضیه). یکیشون گفت شکایت؟!! گفت: "نه من نیستم، من حوصله دردسر دادگاه و آگاهی رو ندارم."
    میبینی گیر چه دهاتی هایی افتادیم به مولا!!! دادگاه و آگاهی!!!
    تک نفری شکایت کردم حدود 10 روز طول کشید تا مشکل واگذاری اینترنت به مشترکین منطقمون حل شد.

7. 3 کاربر از o935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دلیلش ipهای بی کیفیته که گیر بعضیا میفته وگرنه این کار عمدی نیست پشتیبانی هم هیچ کاری نمیتونه انجام بده بدبختا کارمندن دسترسی زیادی ندارن همش بخاطر سیاست های مخابراته که ipهای بی کیفیت اورده و دیگه شانس بعضیا رو اون سرورا میفتن تنها راه حل مشکل تخلیه و رانژه مجدده
    من خوزستانم و آی پی هام مال اصفهان و تبریز و تهران و اراک و ... هست. هر دفعه که خاموش روشن میکنم یه رینج آی پی میاد و همشون کیفیتشون مزخرفه. یه بار پارس انلاینم یه بار اسیاتک معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

کسی در مورد modulation ADSL_ANSI_T1.413 میدونه؟ هر موقع این میاد نتم خرابتر میشه. adsl2Plus میشه بهتر میشه.

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام

موفق باشید
    من زیاد مشکلی ندارم فقط یکم تایم اوت داشتم که با 2.185 درست شد

ولی خیالت راحت کنم شکایت از مخابرات خیلی نتیجه بخش نیست سه سال پیش شکایت کردم شاید باورت نشه ولی بعد از 6 ماه (!) که مشکل خود به خود برطرف شده بود اپراتور مخابرات بم زنگ زد وقتی بش گفتم چی بوده به راحتی گفت پهنای باند کم داشتیم الان هم که مشکل برطرف شده خداحافظ !
    سیاست مخابرات oversell کردن یا فروش بیش از حد هست پهنای باندشون محدوده ولی هیچ وقت به مشترک جدید نه نمیگن از طرفی شما با شکایت کردن داری از خودشون به خودشون شکایت میکنی !
    بعد از مخابرات رفتم پارس اونجا شکایت میکردم سریع رسیدگی میکردن چند بار زنگ میزدن که مطمئن بشن برطرف شده چند گیگ خسارت میدادن واسه سرعت شبانه اعتراض میکردم نصف شب زنگ میزدن تا درست نمیشد ول نمیکردن

اگه مشکلتون از کانفیگ اکانتینگ باشه میتونن برطرف کنن ولی اگه پهنای باند توی مرکز کم باشه باید شکایات خیلی زیاد باشه و با ریزش کاربر مواجه بشن تا پهنای باند اضافه کنن

11. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کسی در مورد modulation ADSL_ANSI_T1.413 میدونه؟ هر موقع این میاد نتم خرابتر میشه. adsl2Plus میشه بهتر میشه.
    خوب ماجولیشن رو دستی ست کن روی ADSL2plus :

13. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 8-1kel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    7kl

پيش فرض

من این چند وقت دور امتحانات بودم نشد بازبینی مجدد بزنم درخواستم لغو شد، الان باز شکایت مینویسم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان کسی میدونه توی دزفول شرکتی هست که اینترنت وایرلس ارائه بده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •