این 11 که سر ماه بر میگرده سرعت قبل ولی در کل حدود 1هفته شاتل طول میده با و بندیلش رو از رو خطتون جمع کنه 1 هفته هم پارس طول میده بار و بندیلش رو پهن کنه. (منظورم همون رانژه هست)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این 11 که سر ماه بر میگرده سرعت قبل ولی در کل حدود 1هفته شاتل طول میده با و بندیلش رو از رو خطتون جمع کنه 1 هفته هم پارس طول میده بار و بندیلش رو پهن کنه. (منظورم همون رانژه هست)
زیاد فرقی نمی کنه که کدومش رو بگیری چون بسته به منطقه معمولا بالا می بندن
در واقع تو مشهد هیچکدوم رو زیر 512 نمی بندن
اما وقتی مثلا 128 بگیری اگه تو شب سرعتت 16 شد هیچ گلایه ای نمی تونی داشته باشی
اما اگه مثلا 2 مگ داشته باشی اگه سرعتت کم شد می تونی ازشون طلب کار شی
در مورد منطقه خودت نگاه کن که دور و اطراف به مردم می خوره اهل اینترنت باشن یا نه
مثلا تو احمدآباد ترافیک بالا تره و معمولا اگه 128 بخوای همون 128 می بندن
که اگه ترافیک محدودتون زیاده بهتره زیر 512 نگیری
اما از اونجایی که معلومه پست های این تاپیک رو نخوندی اگه قطعیه ساعتی یه بار و افت سرعت شبانه و پینگ بالای 1000 داشتی بعدا نیای اینجا گله کنی چون از این نظرها شاتل افتضاحه و شما هم بهتره یه کم بیشتر تحقیق کنی
سلام بچه ها من امروز سرویسم رو تمدید کردم شوکه شدم این چه وضعه سرعته؟ 12. میشه کاری کرد؟ منظورم اینه که فسخ کرد ؟ یا اگه بخوام تغیر سرویس بدم باید پوله کامله سرویسه بعدی رو بدم ؟ من امروز روز اولمه!!![]()
اصلا حرفشم نزن![]()
من تازه می خواستم برم شاتل بگیرم.....پشیمونم کردید...یعنی نگیرم ؟؟
منظورتون از سرعت واقعی یعنی چی ؟؟ یعنی 128 همون 128 کیلو بایت دانلود می کنه ؟؟
راستی یک سوال دیگه :
این که می گید 128 ارت یا اکو یا ... چه فرقی دارند..؟؟؟ { شرمنده حال گشتن نداشتم }
سلام اسي احوالت چطوره؟كيفت كوكه؟
برادر 2ماه نبودي
شاتل دهنه همه رو سرويس كرد
من میخوام ای دی اس ال بگیرم چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید؟
از مخابرات بگیرم بختره یا از این شرکتها
محل زندگی هم تهران هستش
ممنون بابا مثل اینکه تو تین دو ماه اتفاقات زیادی افتاده من که نتم از 12.14 بالاتر نمیره تازه با نوسان بعضی وقتا هم 0 میشه الان میشه من فسخ کنم؟ عصری گرفتم پولمو پس میدن؟ یا باید بسوزمو بسازم؟
توی اهواز هر کی مشترک adsl است بهتره تو همون شرکتی که هست بمونه چون همشون سرعت هاشون رو واقعی کردند
دلیل هم بخش نامه سازمانه تنظیم و مقرارات رادیوی است
تف منه رادیو بتو چه که با چه سرعتی وصل میشم حداقل کل کش.ر اجرا میکردید که میگفتیم سراسری است بچه های اهواز چوب کردند............ اونجات
سرعت دانلود در اهواز روی 14 است
یعنی سرعت خودتونو بهتون میدن/ 128 کیلو بیت سرعت دانلوده / یعنی 16 کیلو بایت .
اکو سرویس هایی هستند که همونطوری که از اسمش پیداس اقتصادیه و قیمت کمتری داره و به مراتب باید انتظارات کمتری ( از نظر ترافیک و دانلود) ازش داشته باشی .
سرویس های آرت هم نامحدود ( البته نه کاملا) هستند . و حداقل ماهی 30 تومن هزینه داره .
هم اکنون 49 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 49 مهمان)