خدمتم دو روزه تمام شده یادش بخیر قبل آموزشی میومدم اینجا و از توصیه های بچها استفاده می کردم![]()
خدمتم دو روزه تمام شده یادش بخیر قبل آموزشی میومدم اینجا و از توصیه های بچها استفاده می کردم![]()
بچه ها من دوره کد توپخونه خوردم اصفهان... کسی نمیدونه اونجا اوضاع چجوریه؟؟؟ مثلا اگه ماشین شخصی ببریم اجازه میدن که ماشینو بذاریم تو پارکینگش؟؟؟؟؟ و اینکه بعد از دوره کد کجاها یگان توپخونه داره؟؟؟؟
دوستان ازتون ممنونم و لطفا راهنماییی کنید
ساعات کاری پلیس 10+ چطوریه؟ فقط صبح ها بازن؟!!
8 صبح تا 3. بعضی جاها هم 8 تا 2.5.
البته پنج شنبه ها تا 1 هستن. (البته یادم نیست دقیق 1 بود یا نه ولی 5شنبه ها ساعت کاریشون زودتر تموم می شه.)
کدوم ارگان و کدوم نیرو هستی؟
تو پایگاه که من ندیدم ولی تو حوضه ها یه 2 3 تایی سرباز بودند که همشون هم دیپلم و 90 درصد زیر دیپلم بودن از 3 نفر اونی که دیپلم داشت بعد از ساعت کاری میرفت خونه ولی اون دوتای دیگه همیشه تو حوضه بودن یعنی آسایشگاه داشتن مثل پادگان....
لطفا بفرمایید که پادگان مرا شبان چگونه است؟ چطوری باید برویم؟ و دقیقا کجای پرندک است؟
سلام دوستان
1. این راسته که میگن اگه سپاه خدمت کنی؛ کشور های اروپایی اینا، باهات مشکل پیدا می کنند ؟ مثلا به کشورشون راه نمیدن و دردسر داره از این حرف ها.
2. اگه گسی خدمت معاف باشه می تونه فقط آموزشی رو بره ؟ اول باید معافیت رو گرفت یا آموزشی رو رفت ؟
ممنون
ممنون از جوابتون دوست عزیر
اگر اطلاعی دارید در این زمینه میدونید سپاه کجا پذیرش کنم بهتره از نظر راحتی ؟ میخوام اگه بشه تو طول خدمت برای ارشد بخونم
جایه زیاد جالبی نیستش دوست عزیز
با پادگان 02 حدود 2 کیلومتر فاصله داره
بهترین گردانش ابوذر هستش
و بهترین گروهانش گروهان 1 ابوذر هستش
ادرس پادگان 02 رو پیدا کن توی نت با هم فاصله ای ندارن
البته مرا تکاور همون 33 قدیم میشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)