دوستان میشه جواب منم بدین؟
دوستان میشه جواب منم بدین؟
فک کنم 512 10 گیگ ماهی 35 تومن خوب باشه البته سرعت شبانشو زیاد مطمئن نیستم منم دانلودم زیاده ولی 2 مگ فک کنم سرعت شبانش از همه بیشتر باشه باز نمیدونم این سوال منم هست فقط کسی از دوستان جواب نمده!!
اگه منظورت ارتقا به سرویس 2 مگه که مراحل خاصی نداره. شما میری تو کنترل پنل سرویست تو سایت پارسآنلاین. اونجا سرویست رو به 2 مگ ارتقا میدی و هزینه تمدیدش رو هم آنلاین پرداخت میکنی. این طوری بعد از اتمام سرویس فعلیت، اون سرویس 2مگ به طور خودکار روی خطت فعال میشه.
اصلا سرعت دانلود از داخل با خارج فرق نمیکنه هر 2
سرور سرعت بالا است.
بله فرق میکنه .
من نت 2 مگابیت داشتم. محدود 3 گیگ.
امروز رفتم درخواست تخلیه دادم.
حالم از این نت محدود بهم میخوره.
هم گران است هم اینکه از نامحدود خوشم میاد به صرفه تر است برایم.
Last edited by master2014; 03-02-2014 at 14:34.
شما اگه میخوای شبی 5 تا 6 گیگ دانلود داشته باشی باید حداقل یه سرویس 1مگ محدود بگیری. 512ها ظاهراً بگیر نگیر دارن. واسه بعضیا خوبه واسه بعضیای دیگه نه. ضمن این که سرعت دانلود خیلی به شهر و مرکز مخابراتی و این که از سرورهای خارج از کشور دانلود میکنی یا از سرورهای داخل کشور و همین طور وضعیت خود اون سرورها هم بستگی داره.
اگه بیشتر دانلودت از سرورهای خارجیه من فقط 2مگ محدود رو پیشنهاد میکنم. اما اگه اون 5 تا 6 گیگ رو میخوای از سرورهای داخلی خوب دانلود کنی فکر کنم همون 1مگ محدود هم برات کفایت کنه.
قیمت سرویس 1مگ محدود با 3 گیگ ترافیک در ماه 21 هزارتومنه. 5 گیگ ترافیک اضافه هم قیمتش میشه 22 هزار و 500 تومن. سر جمع با ارزش افزوده و این جور مخلفات در میآد ماهی 47 تا 48 هزار تومن. گر چه اگه من جای شما باشم اون ترافیک اضافه رو یه جا میخرم مثلا یه 50 گیگ حدوداً 150 هزار تومن تموم میشه که میشه گیگی 3 هزار تومن. یا 5 گیگش در میآد 15 هزار تومن. این جوری با قیمت خود سرویس یه چیزی حدود 35 تا 36 هزار تومن در ماه میشه.
اینم جواب پینگ با سرویس 1 مگ نامحدود، ساعت 2:30 بعد از ظهر. مطمئناً سرویس 1 مگ محدود وضعیتش از این باید بهتر باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه نوشته کاربر متعهد به ارائه برگه استفاده اداری هست اون تیک رو فعال کنم و بعد سرویس رو بخرم حله یا باید چیزی فکس کنم واسشون یا اون کاربر متعهد به ارائه برگه و این چیزاست فقط حرفه؟؟؟
به صرفه تر واسه شرکته!!!الآن محدود بهتره چون شبانه رایگان داره ولی نامحدود حجم محدود داره ولی شبانه رایگانم نداره حجمت تموم شه باید با سرعت اسمی دانلود کنی من 128 هستم سرعتم 16 شده میخوام حجمی بگیرم!!
ممنون داداش میشه با سرور فرانکفورت speedtest بگیرین؟
کلا سرعت 1 مگ و 2 مگ روزانه شبانه چندن؟
ممنون
هیچ مشکلی نیست
چیزی از شما نمیخوان
فکر نکنم اصلاً نیازی باشه اونو تیک بزنی. واسه من که سرویس 2 مگ محدود دارم که اون تیک فعال نیست. تازه من تلفنی از بخش فروش خود پارسآنلاین اونم دفعه اول این سرویس رو خریدم. طرف اصلاً هیچ چیزی راجع به این چیزا نگفت. ارتقای از داخل کنترل پنل سایت خود پارسآنلاین که قاعدتاً هیچ گیری نباید داشته باشه. من با ISP های قبلیم هم همین جوری بود. بدترین حالتش این بود که ماه اول 128 ثبت نام میکردم از ماههای بعد هر سرویسی رو که میخواستم تو پنل انتخاب میکردم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)