تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2853 از 4428 اولاول ... 1853235327532803284328492850285128522853285428552856285728632903295333533853 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,521 به 28,530 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه kv7_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون دوستان
    من نهایتا 5-6 گیگ شبی دانلود دارم
    کدوم سرویس جوابمو میده 8 گیگ هم ترافیک میخوام! حالا میتونه خود سرویس 3 باشه، 5 بعدا بخرم! کلا از 30-35 در ماه بیشتر نشه دیگه!!
    اگه میشه با تو cmd با این دو کد تست میگیرین
    ping 4.2.2.4 -n 20
    ping 94.250.195.205 -n 20
    سرعت تک کانکشن چطوره؟
    دوستان میشه جواب منم بدین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان میشه جواب منم بدین؟
    فک کنم 512 10 گیگ ماهی 35 تومن خوب باشه البته سرعت شبانشو زیاد مطمئن نیستم منم دانلودم زیاده ولی 2 مگ فک کنم سرعت شبانش از همه بیشتر باشه باز نمیدونم این سوال منم هست فقط کسی از دوستان جواب نمده!!

3. این کاربر از HWWW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من نامحدود داشتم البته شش ماه اخیر به غیر از این ماه که نامحدود رو محدود کردن به 10 گیگ من اصلا دانلود شبانه نداشتم ولی حالا در عرض 6 روز 10 گیگم تموم شد چون دانلودم زیاده واسه همین نامحدود گرفتم حالا میخوام برم 2 مگ بگیرم ولی نمیدونم چه جوری اخه مثله اینکه مراحل داره لطفا کمک کنید!!!
    اگه منظورت ارتقا به سرویس 2 مگه که مراحل خاصی نداره. شما می‌ری تو کنترل پنل سرویست تو سایت پارس‌آنلاین. اونجا سرویست رو به 2 مگ ارتقا می‌دی و هزینه تمدیدش رو هم آنلاین پرداخت می‌کنی. این طوری بعد از اتمام سرویس فعلیت، اون سرویس 2مگ به طور خودکار روی خطت فعال می‌شه.

5. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سرعت دانلود از سرورهای خارج چنده؟
    بین 512 و 2 مگ تو ساعت رایگانش فرقی میکنه؟؟
    اصلا سرعت دانلود از داخل با خارج فرق نمیکنه هر 2
    سرور سرعت بالا است.
    بله فرق میکنه .
    من نت 2 مگابیت داشتم. محدود 3 گیگ.
    امروز رفتم درخواست تخلیه دادم.
    حالم از این نت محدود بهم میخوره.
    هم گران است هم اینکه از نامحدود خوشم میاد به صرفه تر است برایم.
    Last edited by master2014; 03-02-2014 at 14:34.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون دوستان
    من نهایتا 5-6 گیگ شبی دانلود دارم
    کدوم سرویس جوابمو میده 8 گیگ هم ترافیک میخوام! حالا میتونه خود سرویس 3 باشه، 5 بعدا بخرم! کلا از 30-35 در ماه بیشتر نشه دیگه!!
    اگه میشه با تو cmd با این دو کد تست میگیرین
    ping 4.2.2.4 -n 20
    ping 94.250.195.205 -n 20
    شما اگه می‌خوای شبی 5 تا 6 گیگ دانلود داشته باشی باید حداقل یه سرویس 1مگ محدود بگیری. 512ها ظاهراً بگیر نگیر دارن. واسه بعضیا خوبه واسه بعضیای دیگه نه. ضمن این که سرعت دانلود خیلی به شهر و مرکز مخابراتی و این که از سرورهای خارج از کشور دانلود می‌کنی یا از سرورهای داخل کشور و همین طور وضعیت خود اون سرورها هم بستگی داره.

اگه بیشتر دانلودت از سرورهای خارجیه من فقط 2مگ محدود رو پیشنهاد می‌کنم. اما اگه اون 5 تا 6 گیگ رو می‌خوای از سرورهای داخلی خوب دانلود کنی فکر کنم همون 1مگ محدود هم برات کفایت کنه.

قیمت سرویس 1مگ محدود با 3 گیگ ترافیک در ماه 21 هزارتومنه. 5 گیگ ترافیک اضافه هم قیمتش می‌شه 22 هزار و 500 تومن. سر جمع با ارزش افزوده و این جور مخلفات در می‌آد ماهی 47 تا 48 هزار تومن. گر چه اگه من جای شما باشم اون ترافیک اضافه رو یه جا می‌خرم مثلا یه 50 گیگ حدوداً 150 هزار تومن تموم می‌شه که می‌شه گیگی 3 هزار تومن. یا 5 گیگش در می‌آد 15 هزار تومن. این جوری با قیمت خود سرویس یه چیزی حدود 35 تا 36 هزار تومن در ماه می‌شه.

اینم جواب پینگ با سرویس 1 مگ نامحدود، ساعت 2:30 بعد از ظهر. مطمئناً سرویس 1 مگ محدود وضعیتش از این باید بهتر باشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگه منظورت ارتقا به سرویس 2 مگه که مراحل خاصی نداره. شما می‌ری تو کنترل پنل سرویست تو سایت پارس‌آنلاین. اونجا سرویست رو به 2 مگ ارتقا می‌دی و هزینه تمدیدش رو هم آنلاین پرداخت می‌کنی. این طوری بعد از اتمام سرویس فعلیت، اون سرویس 2مگ به طور خودکار روی خطت فعال می‌شه.
    آخه نوشته کاربر متعهد به ارائه برگه استفاده اداری هست اون تیک رو فعال کنم و بعد سرویس رو بخرم حله یا باید چیزی فکس کنم واسشون یا اون کاربر متعهد به ارائه برگه و این چیزاست فقط حرفه؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اصلا سرعت دانلود از داخل با خارج فرق نمیکنه هر 2
    سرور سرعت بالا است.
    بله فرق میکنه .
    من نت 2 مگابیت داشتم. محدود 3 گیگ.
    امروز رفتم درخواست تخلیه دادم.
    حالم از این نت محدود بهم میخوره.
    هم گران است هم اینکه از نامحدود خوشم میاد به صرفه تر است برایم.
    به صرفه تر واسه شرکته!!!الآن محدود بهتره چون شبانه رایگان داره ولی نامحدود حجم محدود داره ولی شبانه رایگانم نداره حجمت تموم شه باید با سرعت اسمی دانلود کنی من 128 هستم سرعتم 16 شده میخوام حجمی بگیرم!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kv7_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شما اگه می‌خوای شبی 5 تا 6 گیگ دانلود داشته باشی باید حداقل یه سرویس 1مگ محدود بگیری. 512ها ظاهراً بگیر نگیر دارن. واسه بعضیا خوبه واسه بعضیای دیگه نه. ضمن این که سرعت دانلود خیلی به شهر و مرکز مخابراتی و این که از سرورهای خارج از کشور دانلود می‌کنی یا از سرورهای داخل کشور و همین طور وضعیت خود اون سرورها هم بستگی داره.

اگه بیشتر دانلودت از سرورهای خارجیه من فقط 2مگ محدود رو پیشنهاد می‌کنم. اما اگه اون 5 تا 6 گیگ رو می‌خوای از سرورهای داخلی خوب دانلود کنی فکر کنم همون 1مگ محدود هم برات کفایت کنه.

قیمت سرویس 1مگ محدود با 3 گیگ ترافیک در ماه 21 هزارتومنه. 5 گیگ ترافیک اضافه هم قیمتش می‌شه 22 هزار و 500 تومن. سر جمع با ارزش افزوده و این جور مخلفات در می‌آد ماهی 47 تا 48 هزار تومن. گر چه اگه من جای شما باشم اون ترافیک اضافه رو یه جا می‌خرم مثلا یه 50 گیگ حدوداً 150 هزار تومن تموم می‌شه که می‌شه گیگی 3 هزار تومن. یا 5 گیگش در می‌آد 15 هزار تومن. این جوری با قیمت خود سرویس یه چیزی حدود 35 تا 36 هزار تومن در ماه می‌شه.

اینم جواب پینگ با سرویس 1 مگ نامحدود، ساعت 2:30 بعد از ظهر. مطمئناً سرویس 1 مگ محدود وضعیتش از این باید بهتر باشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون داداش میشه با سرور فرانکفورت speedtest بگیرین؟
    کلا سرعت 1 مگ و 2 مگ روزانه شبانه چندن؟
    ممنون

12. این کاربر از kv7_shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behzadee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آخه نوشته کاربر متعهد به ارائه برگه استفاده اداری هست اون تیک رو فعال کنم و بعد سرویس رو بخرم حله یا باید چیزی فکس کنم واسشون یا اون کاربر متعهد به ارائه برگه و این چیزاست فقط حرفه؟؟؟
    هیچ مشکلی نیست
    چیزی از شما نمیخوان

14. این کاربر از behzadee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فکر نکنم اصلاً نیازی باشه اونو تیک بزنی. واسه من که سرویس 2 مگ محدود دارم که اون تیک فعال نیست. تازه من تلفنی از بخش فروش خود پارس‌آنلاین اونم دفعه اول این سرویس رو خریدم. طرف اصلاً هیچ چیزی راجع به این چیزا نگفت. ارتقای از داخل کنترل پنل سایت خود پارس‌آنلاین که قاعدتاً هیچ گیری نباید داشته باشه. من با ISP های قبلیم هم همین جوری بود. بدترین حالتش این بود که ماه اول 128 ثبت نام می‌کردم از ماه‌های بعد هر سرویسی رو که می‌خواستم تو پنل انتخاب می‌کردم.

16. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •