کسی مرکز بهینه سازی نزاجا اصفهان بوده تا حالا؟یگانم اونجا افتاده
با لباسه استاره یا فصل؟
کلا روز اول باید لباسو درست کنیم بریم یا شخصی هم راه میدن؟چون من از راه دور میام![]()
کسی مرکز بهینه سازی نزاجا اصفهان بوده تا حالا؟یگانم اونجا افتاده
با لباسه استاره یا فصل؟
کلا روز اول باید لباسو درست کنیم بریم یا شخصی هم راه میدن؟چون من از راه دور میام![]()
دوستان کسی راجع به دوره آموزشی 45 روزه اطلاع داره؟ شرایطش چیه و چقدر کسری داره ؟
روزه اول حتما با لباس نظامی استتار برید و آرم و علائم و درجه رو هم نصب کرده باشید. لباس فصل رو بعدا که تو یگان جا افتادین با اجازه فرماندتون می تونید بپوشید.
سلام
اقا متاهلا قانونی هست که بدبختا تو شهر خودشون بیوفتن یا نه استان خودشون
بلا جواب دادن ولی قفل اگر بردی از اون کوچیکاببر ناجا بیفتی که احتمالش خیلی کمه کمدت بدن ولی یه ساک بزرگ می دن که قفله اونجا کارت میاد. بله بدترین تقسیم رو ناجا داره و بهترین تقسیم رو سپاه.
لباس شخصی بری رات نمی دن می تونی دم در عوضش کنی.... اگرم رات بدن پایه بالاها می اذیتندت!![]()
سلام دوباره دوستان یه سوال من وقتی مشخص شد که کجا افتادم تو اون یه هفته برم خودم با پول خودم پوتینو لباسو اینا بخرم بدشون نمیاد ؟؟؟ حوصله تعویض پوتینو لباسو اینا رو ندارم اونحا یه سر بخرم قبلش راحت تر نیست ؟>؟؟
نبود تایباد ؟؟؟؟؟؟؟ کمین بریم با هم ....خدا به همه مرزبانان قوت بده
Last edited by mohamadjaf; 25-02-2015 at 09:37.
سلام دوستان عزیز
من دوره کد خوردم میخوام بدوم آیا باید علائم(باند قرمز و هشتی ها) از لباس و شلوارم بکنم.ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان عزیز دوره کد با رسته عمران و استحکامات چطوره؟
Last edited by twoone; 25-02-2015 at 10:39.
با سلام
از دوستان متخصص در این امر آیا میشه دوره خدمت در یگان رو در پایگاه بسیج گذروند , مثلا معرفی نامه ای چیزی برای بسیج بگیریم ؟
و یه سوال اینکه بهترین جا برای خدمت در سپاه تو تهران کجاست ؟
ممنون میشم دوستان جواب بدن![]()
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)