تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2852 از 4428 اولاول ... 1852235227522802284228482849285028512852285328542855285628622902295233523852 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,511 به 28,520 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه kv7_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون دوستان
    من نهایتا 5-6 گیگ شبی دانلود دارم
    کدوم سرویس جوابمو میده 8 گیگ هم ترافیک میخوام! حالا میتونه خود سرویس 3 باشه، 5 بعدا بخرم! کلا از 30-35 در ماه بیشتر نشه دیگه!!
    اگه میشه با تو cmd با این دو کد تست میگیرین
    ping 4.2.2.4 -n 20
    ping 94.250.195.205 -n 20
    شرمنده میشه علاوه بر اینا با یه تستم با speedtest بگیرین؟
    میخوام ببینم سرعت تک کانکشن چطوره؟
    512 10 gig جواب میده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mag net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

وقتی از پارس آنلاین SMS میاد که تجهیزات مرکز مخابراتیتون میخواد آپدیت میشه شکه زده نشیدچونکه از این بعد باید قید adsl بزنید چون باعث قطعی زیاد (به قول یکی از دوستان پریدن لینک) و سرعت به میزان شدید افت میکنه و از اون سرعتی که داشتید و راضی بودید خبری نیست و باید باهاش وداع کنید و هر چی هم سر و صدا کنید هم کسی صداتون نمیشنوه (همون پشتیبانی)
    Last edited by mag net; 02-02-2014 at 23:47.

3. 2 کاربر از mag net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان بنظر شما بخوام 1 سرویس 1 ماهه پارس سرعت بالاتر از 128 برای تست اینترنت شبانه بگیرم چی خوبه؟ 256 512 1 2 ؟ من از صبانت میخوام بیام تشکور
    این سوال منم هست کسی فقط جواب نمیده تازه من پارس هم هستم نمیدونم چیکار باید بکنم از 128 برم 2 مگ یکماهه (البته فقط واسه شبانش احتمالا بالاترین سرعت شبانه رو داره)!!

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

این سوال منم هست کسی فقط جواب نمیده تازه من پارس هم هستم نمیدونم چیکار باید بکنم از 128 برم 2 مگ یکماهه (البته فقط واسه شبانش احتمالا بالاترین سرعت شبانه رو داره)!!
    الان شما با 128 میانگین سرعت شبانتون چقدره؟

Sent from my C6903 using Tapatalk

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک هفته ای هست سرعت دانلود شبانم افتضاح شده
    از 30 بیشتر نمیشه
    رسما اصلا هیچی نمیتونم دانلود کنم
    سرویسم 512 حدود هست و زاهدانم
    به نظرتون راهی هست؟
    از سایت تینی مووی دانلود می کنم که سرورشم داخلیه ولی سرعت افتضاح
    راهی چیزی اگه میدونین ممنونتون میشم بگین
    اصلا من به خاطر افتضاح بودن سرعت شبانه شاتل اومدم پارس
    الان فرقیبا شاتل نداره
    نمیدونم چی کار کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

Maximum Transmission Unit یا mtu معمولا تو پنل روتر ( آی پی 192.168.0.1 یا 192.168.1.1 یا ... ) شما در قسمت WAN setting قسمتی برای مقدار دهی به این پارامتر موجود هست که معمولا روی 1500 یا کمتر هستش مثلا 1292 یا ...
    این عدد رو از 1500 بیش تر نذارید ...

سرعت اینترنت پارس خیلی مزخرف شده ... یا حداقل مرکز مخابراتی ما افتضاح هستش !! قبلا 3 تا 4 مگ سرعتم تو اسپید تست بود اما الان زیر 1.5 ... اکثرا زیر 1 میشه شبا ...
    2 مگ هست مثلا تو کرج ...
    رو 9 مگ هم بسته شده مثلا !!!

چند روز پیش یه تیکت ثبت کردم خلاصه هی گفتم مشکل از سمت من نیست از سمت شماست قبول نمیکردن آخر سر یه team viewer زدن همه چی رو چک کردن از mtu و dns و فایروال و سرعت دانلود از چند سایت معروف و دانلود با idm و speedtest و snr و down stream و ...
    آخر سر گفتن بله مرکز مخابراتی شما مشکل داره مثل اینکه ما پیگیری میکنیم !!

سلام

دوست عزیز شما کدوم مرکز مخابراتی کرج هستین؟

پس این جریان چه طوریه بعضی از دوستان با سرعت 9 مگ دانلود شبانه هم دارن اونوقت شما این طوری تعریف میکنید
    راستش بین پارس انلاین و صبانت گیر کردم .
    واقعا عجب وضعی شده واسه ساده ترین نیازهامون این همه هزینه میخوام کنیم ولی اخرشم هم از کیفیت خبری نمی خواد بشه

ا

8. این کاربر از matin 99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

2 مگابیت پارس آنلاین. ساعات شبانه رایگان

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

2 مگابیت پارس آنلاین. ساعات شبانه رایگان

سرعت دانلود از سرورهای خارج چنده؟
    بین 512 و 2 مگ تو ساعت رایگانش فرقی میکنه؟؟

11. این کاربر از مهدی صفایی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینترنت ۲۰ درصد ارزان شد/مردم منتظر باشند

دوشنبه 14 بهمن 1392

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آخرین پست اجتماعی خود خبر از کاهش ۲۰ درصدی قیمت اینترنت و موافقت نمایندگان شرکت زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکت‌های ندا با این مصوبه داد و گفت: باید به زودی منتظر اعمال این مصوبه در بازار باشیم.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از لحظه آغاز به کارش در این وزارتخانه به مشکلات و چالش‌های پهنای باند و کیفیت اینترنت پرداخت و یکی از وعده‌های اولیه‌اش این بود که قیمت اینترنت کاهش و کیفیت آن افزایش یابد.
    بر این اساس در راستای افزایش کیفیت ظرفیت پهنای باند را از حدود 70 گیگا بیت بر ثانیه به بیش از 100 گیگا بیت رسانید و حال هم در شبکه اجتماعی خود عنوان کرده است که در راستای کاهش تعرفه اینترنت، جلسات کارشناسی را با نمایندگان شرکت زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکت‌های ندا (PAP) داشته‌ایم که در نهایت با کاهش هزینه‌ها موافقت کرده‌اند.
    محمود واعظی همچنین گفته است که این نمایندگان با تقلیل سود و افزایش بهره‌وری موافقت کرده و بر این اساس تعرفه حجمی اینترنت ADSL به مقدار 20% کاهش می‌یابد.
    این پیشنهاد صبح روز گذشته و در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب و طبق گفته واعظی با حساسیت و همراهی اعضاء به تصویب رسیده است و باید به زودی منتظر اعمال آن در بازار بود.
    وی همچنین درباره گام بعدی اقدامات این کمیسیون گفته است: گام بعدی پیگیری افزایش سرعت و ارتقاء کیفیت و ارائه خدمت به مردم عزیزمان است که امیدواریم با پیگیری سازمان تنظیم مقررات و شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی با رعایت اشتراک 1 به 8 ، بخشی از مشکلات فعلی مرتفع گردد.
    با این مصوبه قیمت اینترنت پرسرعت 20 درصد کاهش خواهد یافت.

حالا پارس انلاین می تونه 128 نامحدود که 20 گیگ برگردونه به جای 28 تومان 20 تومان کنه
    Last edited by rezamc; 03-02-2014 at 11:14.

13. 3 کاربر از rezamc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

الان شما با 128 میانگین سرعت شبانتون چقدره؟

Sent from my C6903 using Tapatalk
    من نامحدود داشتم البته شش ماه اخیر به غیر از این ماه که نامحدود رو محدود کردن به 10 گیگ من اصلا دانلود شبانه نداشتم ولی حالا در عرض 6 روز 10 گیگم تموم شد چون دانلودم زیاده واسه همین نامحدود گرفتم حالا میخوام برم 2 مگ بگیرم ولی نمیدونم چه جوری اخه مثله اینکه مراحل داره لطفا کمک کنید!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •