Just MY loVe is TW
HEllooooo
I CAnt sAy gOod bYe
i nO GOod bye
helloooooooooooooooooooo
JUst HelOooooo
helo safa64 helo mstafa helo ashena helo ....
Just MY loVe is TW
HEllooooo
I CAnt sAy gOod bYe
i nO GOod bye
helloooooooooooooooooooo
JUst HelOooooo
helo safa64 helo mstafa helo ashena helo ....
سلام بولوت.
راستی تو بازی رو ترک کردی؟
خیلی وقته اینجا سر نزدی.جریان چیه؟
این نقل قول از بولوت.
QUOTE=B O L O T;1530687]دوستان يكي هزار تا اهن مي خواهد تا 2000 تا چوب بده بريد ببينيد[/QUOTE]
و این یکی از بردیا که آخرشه.عجب سوتی باحالی داده این بردیا!!!![]()
![]()
نه بابا برای چی پاک کنه.اتفاقا خیلی هم باحاله.من هر چند مدت میرم اولا میخونم و کلی میخندم.
یادمه یکی گفته بود نفر اول ورلد 11 تا روستا داره.ما هم کلی تعجب کرده بودیم که بابا مگه میشه 11 تا روستا داشت!چطوری امکان داره.چطوری میشه کنترلشون کرد و خلاصه کلی تو کف بودیم و دربارش بحث میکردیم.اگه پیدا کنم لینکش رو میذارم.
ولی کلا اولا بیشتر حال میداد تا الان.دلیلش رو نمیدونم!
اون حرفو فک کنم خودم زدم. ...
یادمه بهزاد هم گفت امکان نداره فوقش 2 3 تا روستا می شه ساخت ....
خیلی با حاله .. به کسایی که تازه می ان توصیه می کنم یه بار از اوول بخونن .. امید وار شن .. همین صفا و .... هم همین جوری بودن
الان پوینت های 1 میلیونی دارن .. امید وار باشید ....
ولی خیلی خنده داره الان وقتی نگاه می کنم به اون پست ها ...
یادمه یه بار به بردیا گفتم من از یه روستام ریسورس می فرستم به تو اون وقت تو هم از روستای خودت ریسورسارو بفرست به روستای اصلی من ...
عجب چیز های باحالی بود ....
چه زود دیر می شه ....
+++
این رو نگاه کنید ..
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1519476&postcount=107
Last edited by V A H I D; 06-06-2008 at 21:52.
فكر كنم برديا بود كه مي گفت نفر اول 11 تا روستا داره
راستي هر كس يه چيز جالب پيدا كرد نقل قول بزنه بخنديم
اينجوري ديگه تايپيك كسل كننده نمي شه
بیا این هم همون پسته ......
شاهکار خودم بوده ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by V A H I D; 06-06-2008 at 21:58.
همیشه یکی دو نفر پیش قدم می شن بعد لاشخورا میریزن، Senator هم که تنش می خاره واسه حمله D: تو Tribe هایی که توسط 4-5 نفر که با هم دوستن اداره می شه حمله ها خیلی دقیقتر، سریعتر و هماهنگتر انجام می شه به خاطر همین قضیه چون مثلا من تنها نیستم که حمله می کنم. البته کسان دیگه ای هم هستن که حمله می کنن اما طرف حرفه ای هست نگاه این رفیق ما نکن اینطوری Village می گیره.
نه، تو Speed Round با هم بازی می کردیم اما 4-5 ماهی می شد که بازی نکرده. فکر نکنم دیگه Account داشته باشه
خوبه بالاخره یه کاری پیدا کردیم سرمون گرم شه! من اول که این تاپیک رو پیدا کردم B O L O T و هادی خیلی حال کردن و تحویل گرفتن بعد علی و محمد (صفا این رو بگم آخه این روزا محمد خالی می گم نمی گیره خطاب به اونم ) ... بعد گذشت و رسید وقتی که داشتم W1 رو ترک می کردم، یه عکس از Map گذاشته بودم آخرسر مصطفی دوزاربش افتاد ((: شوخی کردم مصطفی LoL
راستی الان نه مصطفی هست نه صفا .........
جفتشون رفتن مسافرت ..![]()
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)