تشکر دوست من.
شنیدم قراره LT+3 برای حل مشکل live این بازیها ارائه بشه....میخواستم بدونم در صورت ریختن فریمور آینده باید بازی های xgd 3 رو کلا دوباره پچ کرد یا همین دیسکهای فعلی هم قابل استفادست؟
تشکر دوست من.
شنیدم قراره LT+3 برای حل مشکل live این بازیها ارائه بشه....میخواستم بدونم در صورت ریختن فریمور آینده باید بازی های xgd 3 رو کلا دوباره پچ کرد یا همین دیسکهای فعلی هم قابل استفادست؟
LT+ 2.0 تقریبا 20 مهر اومد...
XGD3 ها نیاز به پچ ندارن اتفاقا... و هنوز پچ هم نشدن...شنیدم قراره LT+3 برای حل مشکل live این بازیها ارائه بشه....میخواستم بدونم در صورت ریختن فریمور آینده باید بازی های xgd 3 رو کلا دوباره پچ کرد یا همین دیسکهای فعلی هم قابل استفادست؟
اما AP2.5 ها تا جایی که میدونم باید دوباره پچ بشن...
سلام
بچه ها یه کابل مخصوص 360 ازینا که فروشنده گفت توی ساختش طلا به کار رفته( آره تو ...)خریدم 34 تومن
تصویر ردیف شد
ولی ازون جا که مانیتوره خروجی صدا داره میخوام صدارو از مانیتور بگیرم ولی وقتی فیش اسپیکر رو وصل میکنم صدا نداره
چچچچچیییییییییککککککککککک اااااار کنم؟
راستی از همه ی بچه هایی که کمک کردن ممنون
ساجد جان مجید خان و aha 2012
sonixax
اگه اپدیت جدیدش بیاد میشه؟ چون این سایته همش اپدیت های جدید میده
نه چون از یه آبدیت بازی به بالا تر نمیشه این کارو کرد.البته شاید هم شد.اینskyrimکلا ارزششو نداره بازی زیاد خوبی نیست که به خاطرش خودتو مشغول کنی اگه درست نمیشه ولش کن تاlt+3
مطمئنید پچ نشدن؟! دوستمون همین تاپیک بغلی گفتن برای lt+2 پچ شدن!!
در هر حال با توجه به اینکه گفته میشه lt+3 برای live این بازیها میاد گمونم اونجا باید پچ بشن...درسته؟؟
چون دنبال خرید چند عنوان از این بازیهام میخوام وضعیت حال و آیندشون کمی برام روشن بشه.
ممنون از راهنماییتون.
بله درسته این بازی ها پچ نشدن.
اون حرف رو من زدم چون بیشتر مردم پچ شدن رو همون اجرا شدن میدونن منم اصطلاحی که مردم بیشتر فکر میکنن در موردش رو به کار بردم و این بازی ها اصلا پچ نشدن.
آره درسته c4هم برای همون دارهabgx360 ver 1.6رو میده بیرون تا این بازی هارو هم پچ کنه
wtf این بازی امسال به احتمال زیاد Goty میشه اونوقت میای میگی ...
والا ن نمیدونم چرا همه قربون این بازی میرن این فقط نظر شخصی هستدر کل هیچ چیزی ارزش نداره خودتو ناراحت کنی چه برسه به بازی
راستی کسی زمان تقریبی عرضهabgx360 ver 1.6رو میدونه؟؟
من که کاملا محو این بازی شدم . خیلی هم رفته بودم![]()
حالا با lt بعدی درست میشه بدون دردسر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)