واسه من بعضی از سایت ها 200
و بعضی سایت ها 900
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
واسه من بعضی از سایت ها 200
و بعضی سایت ها 900
دوست عزیز خود اسیاتک هم طبق تماس بنده گفتن سرویس صبحانه اسیاتک ساعت رایگان روی 2 مگ بسته شده و این طبیعی هست که ماکزیمم بتونید 250 تا 260 دانلود کنید اما 900 رو شما در ساعت رایگان نمیتونید دانلود کنید بلکه در ساعت غیر رایگان.
فایل هاتو بیار رو سرور uploadboy IR1 با 900 دانلود کن
Last edited by omidcruise; 10-05-2016 at 11:44.
فایل هاتو بیار رو سرور uploadboy IR1 با 900 دانلود کن
سلام دوستان
الان از اسیاتک در رابطه با کندی سرعتم که بهشون گفته بودم باهام تماس گرفتن میگه متاسفانه تعداد یوزرا داخل مرکزتون زیاد میشه و همین باعث میشه که کندی سرعت داشته باشید و اینو با دادن پهنای باند به مرکز حل میکنیم((یه جوری میگفت که معلوم بود حالا حالا ها قصد حل کردنش را ندارن)) بهش میگم مگه به اندازه کاربرا به مرکز پهنای باند نمیدید که سرعت اینجور فاجعه شده میگه حرف شما درسته ولی این دیگه جز سیاست های شرکت هس و از دست منم کاری بر نمییاد میگم چقد طول میکشه پهنای باند به مرکز اختصاص بدید میگه اونم معلوم نیس
به نظرتون داخل سامانه 195 شکایت کنم حل میشه؟؟
مطمئن باش با شکایت یه نفر ادم عالی اینا نمیان پهنای باند رو افزایش بدن ! ( بازم اگه میخوای شکایت کنن ضرری نداره )
هر موقع تونست 195 و یا سازمان تنظیم مقررات بگه چرا شرکت های اسیاتک و غیره این قدرت رو دارند که مثلا به یک منطقه مخابراتی با داشتن 3 هزار پورت و کاربر پهنای باندی رو اختصاص میدهند که همه 3 هزار پورت و 3 هزار کاربر باید مشکل کمبود پهنای باند داشته باشند و بعد به یک منطقه مخابراتی با داشتن 500 پورت مقدار پهنای باندی رو اختصاص میدهند که هیچ وقت از اون مقدار پهنای باند استفاده ای نمیشه بعد میتوننیم بگیم تازه عدالت برقرار شده در صورتی که هیچ کسی پاسخگوی چنین مشکلاتی نیست
سیاست شرکت اینه که درامد زایی داشته باشه حالا یه منطق مخابرانی کمتر یوزر داره درامدش کمه و فقط پول پهنای باند و اجاره کانال و لینک درمیاد و!! یه مرکز هم درامدش زیاده و پهنای باندش در برابر کاربران اون بسیار کم و درامدی که داره 80 درصد سود داره برای شرکت و مخابرات. حالا خیلی هم براشون مهم نیست که کاربران جایی که کمبود پهنای باند دارند ناراضی باشند چرا؟ چون صدرصد خود شرکت هم میدونه که یا محدودیت پورت در اون مرکز هست یا شرکتهای دیگه سرویس نمیدن و کاربر مجبوره که از اسیاتک بگیره.
Last edited by amin885; 10-05-2016 at 19:32.
دقیقا همین طور هس که شما میفرمایید چون داخل مرکز ما به جز اسیاتک شرکت دیگه ای سرویس نمیده و همیشه هم محدودیت پورت داره یعنی خیالش راحته که مشتری مجبور به استفاده هس هر چند که از سرعت قانونی هم سرعت کمتر باشد.
ای خدا چی بگم ..................................... رضایت 100 درصدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما فکر کنم جزو شهرواندای مجازی حساب میشیم. برق قطع بشه ما هم نابود میشیم
وقتی سازمان حکومتی بیاد دروغ بگه دیگه چه انتظاری از بقیه بخشا و شرکتا و ... میشه داشت؟! تو ایران نمک هم میگنده برادر من!
Last edited by IVAN; 10-05-2016 at 21:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)