تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2851 از 3745 اولاول ... 185123512751280128412847284828492850285128522853285428552861290129513351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,501 به 28,510 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال electronic0nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

میخواستم سرعت سرویس صبحانه چقده ؟ و اینکه چقد حدودا میشه در اون تایم رایگانش دانلود کرد حدودا ؟

با تشکر
    واسه من بعضی از سایت ها 200
    و بعضی سایت ها 900

2. این کاربر از electronic0nt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

و بعضی سایت ها 900
    دوست عزیز خود اسیاتک هم طبق تماس بنده گفتن سرویس صبحانه اسیاتک ساعت رایگان روی 2 مگ بسته شده و این طبیعی هست که ماکزیمم بتونید 250 تا 260 دانلود کنید اما 900 رو شما در ساعت رایگان نمیتونید دانلود کنید بلکه در ساعت غیر رایگان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

و بعضی سایت ها 900
    فایل هاتو بیار رو سرور uploadboy IR1 با 900 دانلود کن
    Last edited by omidcruise; 10-05-2016 at 11:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

و بعضی سایت ها 900
    فایل هاتو بیار رو سرور uploadboy IR1 با 900 دانلود کن

داره خودمونی میشه sajjadm1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    الان از اسیاتک در رابطه با کندی سرعتم که بهشون گفته بودم باهام تماس گرفتن میگه متاسفانه تعداد یوزرا داخل مرکزتون زیاد میشه و همین باعث میشه که کندی سرعت داشته باشید و اینو با دادن پهنای باند به مرکز حل میکنیم((یه جوری میگفت که معلوم بود حالا حالا ها قصد حل کردنش را ندارن)) بهش میگم مگه به اندازه کاربرا به مرکز پهنای باند نمیدید که سرعت اینجور فاجعه شده میگه حرف شما درسته ولی این دیگه جز سیاست های شرکت هس و از دست منم کاری بر نمییاد میگم چقد طول میکشه پهنای باند به مرکز اختصاص بدید میگه اونم معلوم نیس

به نظرتون داخل سامانه 195 شکایت کنم حل میشه؟؟

7. این کاربر از sajjadm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    الان از اسیاتک در رابطه با کندی سرعتم که بهشون گفته بودم باهام تماس گرفتن میگه متاسفانه تعداد یوزرا داخل مرکزتون زیاد میشه و همین باعث میشه که کندی سرعت داشته باشید و اینو با دادن پهنای باند به مرکز حل میکنیم((یه جوری میگفت که معلوم بود حالا حالا ها قصد حل کردنش را ندارن)) بهش میگم مگه به اندازه کاربرا به مرکز پهنای باند نمیدید که سرعت اینجور فاجعه شده میگه حرف شما درسته ولی این دیگه جز سیاست های شرکت هس و از دست منم کاری بر نمییاد میگم چقد طول میکشه پهنای باند به مرکز اختصاص بدید میگه اونم معلوم نیس

مطمئن باش با شکایت یه نفر ادم عالی اینا نمیان پهنای باند رو افزایش بدن ! ( بازم اگه میخوای شکایت کنن ضرری نداره )

9. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان

هر موقع تونست 195 و یا سازمان تنظیم مقررات بگه چرا شرکت های اسیاتک و غیره این قدرت رو دارند که مثلا به یک منطقه مخابراتی با داشتن 3 هزار پورت و کاربر پهنای باندی رو اختصاص میدهند که همه 3 هزار پورت و 3 هزار کاربر باید مشکل کمبود پهنای باند داشته باشند و بعد به یک منطقه مخابراتی با داشتن 500 پورت مقدار پهنای باندی رو اختصاص میدهند که هیچ وقت از اون مقدار پهنای باند استفاده ای نمیشه بعد میتوننیم بگیم تازه عدالت برقرار شده در صورتی که هیچ کسی پاسخگوی چنین مشکلاتی نیست

سیاست شرکت اینه که درامد زایی داشته باشه حالا یه منطق مخابرانی کمتر یوزر داره درامدش کمه و فقط پول پهنای باند و اجاره کانال و لینک درمیاد و!! یه مرکز هم درامدش زیاده و پهنای باندش در برابر کاربران اون بسیار کم و درامدی که داره 80 درصد سود داره برای شرکت و مخابرات. حالا خیلی هم براشون مهم نیست که کاربران جایی که کمبود پهنای باند دارند ناراضی باشند چرا؟ چون صدرصد خود شرکت هم میدونه که یا محدودیت پورت در اون مرکز هست یا شرکتهای دیگه سرویس نمیدن و کاربر مجبوره که از اسیاتک بگیره.
    Last edited by amin885; 10-05-2016 at 19:32.

11. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sajjadm1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

هر موقع تونست 195 و یا سازمان تنظیم مقررات بگه چرا شرکت های اسیاتک و غیره این قدرت رو دارند که مثلا به یک منطقه مخابراتی با داشتن 3 هزار پورت و کاربر پهنای باندی رو اختصاص میدهند که همه 3 هزار پورت و 3 هزار کاربر باید مشکل کمبود پهنای باند داشته باشند و بعد به یک منطقه مخابراتی با داشتن 500 پورت مقدار پهنای باندی رو اختصاص میدهند که هیچ وقت از اون مقدار پهنای باند استفاده ای نمیشه بعد میتوننیم بگیم تازه عدالت برقرار شده در صورتی که هیچ کسی پاسخگوی چنین مشکلاتی نیست

سیاست شرکت اینه که درامد زایی داشته باشه حالا یه منطق مخابرانی کمتر یوزر داره درامدش کمه و فقط پول پهنای باند و اجاره کانال و لینک درمیاد و!! یه مرکز هم درامدش زیاده و پهنای باندش در برابر کاربران اون بسیار کم و درامدی که داره 80 درصد سود داره برای شرکت و مخابرات. حالا خیلی هم براشون مهم نیست که کاربران جایی که کمبود پهنای باند دارند ناراضی باشند چرا؟ چون صدرصد خود شرکت هم میدونه که یا محدودیت پورت در اون مرکز هست یا شرکتهای دیگه سرویس نمیدن و کاربر مجبوره که از اسیاتک بگیره.
    دقیقا همین طور هس که شما میفرمایید چون داخل مرکز ما به جز اسیاتک شرکت دیگه ای سرویس نمیده و همیشه هم محدودیت پورت داره یعنی خیالش راحته که مشتری مجبور به استفاده هس هر چند که از سرعت قانونی هم سرعت کمتر باشد.

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ای خدا چی بگم ..................................... رضایت 100 درصدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

14. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ای خدا چی بگم ..................................... رضایت 100 درصدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ما فکر کنم جزو شهرواندای مجازی حساب میشیم. برق قطع بشه ما هم نابود میشیم

وقتی سازمان حکومتی بیاد دروغ بگه دیگه چه انتظاری از بقیه بخشا و شرکتا و ... میشه داشت؟! تو ایران نمک هم میگنده برادر من!
    Last edited by IVAN; 10-05-2016 at 21:13.

16. 6 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •