تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2851 از 3195 اولاول ... 18512351275128012841284728482849285028512852285328542855286129012951 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,501 به 28,510 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منم با نظرتون موافقم
    واقها سطح اطلاعاتشون خیلی بالاست تو زمینه کنسول
    فعال بودن واقعا حقشونه.....

2. 2 کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Arian_albertini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقايون بدنه ي اسليم ٤ گيگ مشكيه مات و ٢٥٠ گيگ براق؟!
    ( راستي ميشه يه تخلفي كنم و اين وسط بپرسم كه مانيتور يا ال سي دي كوچيك واسه همين بازي كه ١٠٨٠ پي ساپورت كنه چي پيش نهاد ميدن؟! حدود قيمتش هم ميشه بگين؟(من بودجه ام ٢٥٠-٣٠٠ تومنه) برام پ خ كنيد. يه دنيا ممنونتون مي شم!)

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

( راستي ميشه يه تخلفي كنم و اين وسط بپرسم كه مانيتور يا ال سي دي كوچيك واسه همين بازي كه ١٠٨٠ پي ساپورت كنه چي پيش نهاد ميدن؟! حدود قيمتش هم ميشه بگين؟(من بودجه ام ٢٥٠-٣٠٠ تومنه) برام پ خ كنيد. يه دنيا ممنونتون مي شم!)
    بله درسته همین طوره.اگه دوست ندارید بدنش براق باشه توصیه میکنم4گیگ بخرید و هارد رو افزایش بدید.البته براق هاشونم بد نیست و جذاب هستش.
    والا قسمت دوم سوالتونم تو تخصص من نیست

5. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اقا من با اپدیت فلش و با Horizon بازی های جدید رو اوردم بد از چند وقت گفتیم یه سری به لایو بزنی چه خبره الان بازی skyrim هر اپدیتشو که ریختم ارور مده نی دیگه امد نست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اقا من با اپدیت فلش و با Horizon بازی های جدید رو اوردم بد از چند وقت گفتیم یه سری به لایو بزنی چه خبره الان بازی skyrim هر اپدیتشو که ریختم ارور مده نی دیگه امد نست؟
    والا از بین کسانی که مخفیانه آبدیت شدن و با هوریزون کارشو انجام دادن زیاد دیده شده که یکی دو بازی اجرا نشه و یا با مشکل اجرا بشه.شما یه چند تا بازی دیگه هم تست کن ببین چی میشه اگه فقطSKIRYMبود که اجرا نشد یه آبدیت دیگه از بازی رو دانلود کنید و با فلش بریزید رو کنسول احتمالا دیگه درست بشه+به ریجن بازی توجه کنید احتمالا اون ریجن که روی قاب نوشته غلط هستش اگه دقیقا ریجن بازی رو میدونید دانلود کنید وگر نه چند نسخه دیگه که کنسولتون قابلیت شناساییشو داره دانلود کنید و بریزید
    Last edited by s.j-rez; 02-12-2011 at 00:39.

8. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

والا از بین کسانی که مخفیانه آبدیت شدن و با هوریزون کارشو انجام دادن زیاد دیده شده که یکی دو بازی اجرا نشه و یا با مشکل اجرا بشه.شما یه چند تا بازی دیگه هم تست کن ببین چی میشه اگه فقطSKIRYMبود که اجرا نشد یه آبدیت دیگه از بازی رو دانلود کنید و با فلش بریزید رو کنسول احتمالا دیگه درست بشه+به ریجن بازی توجه کنید احتمالا اون ریجن که روی قاب نوشته غلط هستش اگه دقیقا ریجن بازی رو میدونید دانلود کنید وگر نه چند نسخه دیگه که کنسولتون قابلیت شناساییشو داره دانلود کنید و بریزید
    assassin رو دوباره ریختم شد ولی SKYRIM نشد خیلی از اپدییت هاشو ریختم هچ کدوم نشد

ریجن بازی رو از کجا میشه فهمید

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

assassin رو دوباره ریختم شد ولی SKYRIM نشد خیلی از اپدییت هاشو ریختم هچ کدوم نشد

ریجن بازی رو از کجا میشه فهمید
    تو ایران اکثر یجن ای رو که روی قاب و دیسک بازی میزنن اشتباه هست و درست نیست.
    والا قدیما میشد با برنامهabgx360ریجن بازی رو دقیق فهمید ولی الان چون بازی هاxgd3شدن این کار دیگه انجام پذیر نیست.منم برنامه جایگزینی برای این کار نمیشناسم وc4گفته نسخه جدید رو به زودی میده.
    اما شما باید چی کار کنید:
    خوب ریجن کنسول شماpalهست همه اون آبدیت هارو به جز اونی که ریجن اشntsc.jهست رو بریز.البته حجمشون هم کمه و زیاد طول نمیکشه.آپدیت هارو جدا جدا بریز و فلشتم یه بارformatبکن.اگه هم نشد احتمالا آبدیت اون بازی از اونی که تو سایته بالا تره و نمیشه کاریش کرد متاسفانه

11. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

11

در مورد مانیتور بستگی داره که شما به چی میگید کوچیک ؟
    بعدش هم که این مانیتور شما برای این که مناسب گیم باشه ترجیحا باید یه سری ویژگی ها داشته باشه »

HDMI / سرعت واکنش 2 ms / فول اچ دی / کنتراست مناسب

من بهتون مانیتور
    ASUS - 22" - MS228H - LED

رو پیشنهاد میدم که واقعا بی نقصه و با 300 تومن احتمالا بتونید پیدا کنید ...

13. 2 کاربر از abbasgh66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان این درسته که برای اجرای بازیهای XGD3 حتما باید فریمور LT+2 داشته باشیم؟....برای من gears of war 3 رو اجرا کرد بدون مشکل!! آخرین بار یک ماه پیش دادم فریمور رو بریزن....

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان این درسته که برای اجرای بازیهای XGD3 حتما باید فریمور LT+2 داشته باشیم؟....برای من gears of war 3 رو اجرا کرد بدون مشکل!! آخرین بار یک ماه پیش دادم فریمور رو بریزن....
    بله درسته بدونLt+2امکان نداره بازی هایxgd3رو بتونید اجرا کنید.خوب فکر کنمlt+2هم یک ماه پیش و همین حدودا اومده بود دیگه و حتما براتونlt+2ریخته در غیر این صورت امکان اجرا اصلا وجود نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •