منم با نظرتون موافقم
واقها سطح اطلاعاتشون خیلی بالاست تو زمینه کنسول
فعال بودن واقعا حقشونه.....
![]()
منم با نظرتون موافقم
واقها سطح اطلاعاتشون خیلی بالاست تو زمینه کنسول
فعال بودن واقعا حقشونه.....
![]()
آقايون بدنه ي اسليم ٤ گيگ مشكيه مات و ٢٥٠ گيگ براق؟!
( راستي ميشه يه تخلفي كنم و اين وسط بپرسم كه مانيتور يا ال سي دي كوچيك واسه همين بازي كه ١٠٨٠ پي ساپورت كنه چي پيش نهاد ميدن؟! حدود قيمتش هم ميشه بگين؟(من بودجه ام ٢٥٠-٣٠٠ تومنه) برام پ خ كنيد. يه دنيا ممنونتون مي شم!)![]()
بله درسته همین طوره.اگه دوست ندارید بدنش براق باشه توصیه میکنم4گیگ بخرید و هارد رو افزایش بدید.البته براق هاشونم بد نیست و جذاب هستش.
والا قسمت دوم سوالتونم تو تخصص من نیست![]()
اقا من با اپدیت فلش و با Horizon بازی های جدید رو اوردم بد از چند وقت گفتیم یه سری به لایو بزنی چه خبره الان بازی skyrim هر اپدیتشو که ریختم ارور مده نی دیگه امد نست؟
والا از بین کسانی که مخفیانه آبدیت شدن و با هوریزون کارشو انجام دادن زیاد دیده شده که یکی دو بازی اجرا نشه و یا با مشکل اجرا بشه.شما یه چند تا بازی دیگه هم تست کن ببین چی میشه اگه فقطSKIRYMبود که اجرا نشد یه آبدیت دیگه از بازی رو دانلود کنید و با فلش بریزید رو کنسول احتمالا دیگه درست بشه+به ریجن بازی توجه کنید احتمالا اون ریجن که روی قاب نوشته غلط هستش اگه دقیقا ریجن بازی رو میدونید دانلود کنید وگر نه چند نسخه دیگه که کنسولتون قابلیت شناساییشو داره دانلود کنید و بریزید
Last edited by s.j-rez; 02-12-2011 at 00:39.
assassin رو دوباره ریختم شد ولی SKYRIM نشدخیلی از اپدییت هاشو ریختم هچ کدوم نشد
ریجن بازی رو از کجا میشه فهمید
تو ایران اکثر یجن ای رو که روی قاب و دیسک بازی میزنن اشتباه هست و درست نیست.
والا قدیما میشد با برنامهabgx360ریجن بازی رو دقیق فهمید ولی الان چون بازی هاxgd3شدن این کار دیگه انجام پذیر نیست.منم برنامه جایگزینی برای این کار نمیشناسم وc4گفته نسخه جدید رو به زودی میده.
اما شما باید چی کار کنید:
خوب ریجن کنسول شماpalهست همه اون آبدیت هارو به جز اونی که ریجن اشntsc.jهست رو بریز.البته حجمشون هم کمه و زیاد طول نمیکشه.آپدیت هارو جدا جدا بریز و فلشتم یه بارformatبکن.اگه هم نشد احتمالا آبدیت اون بازی از اونی که تو سایته بالا تره و نمیشه کاریش کرد متاسفانه
در مورد مانیتور بستگی داره که شما به چی میگید کوچیک ؟
بعدش هم که این مانیتور شما برای این که مناسب گیم باشه ترجیحا باید یه سری ویژگی ها داشته باشه »
HDMI / سرعت واکنش 2 ms / فول اچ دی / کنتراست مناسب
من بهتون مانیتور
ASUS - 22" - MS228H - LED
رو پیشنهاد میدم که واقعا بی نقصه و با 300 تومن احتمالا بتونید پیدا کنید ...
دوستان این درسته که برای اجرای بازیهای XGD3 حتما باید فریمور LT+2 داشته باشیم؟....برای من gears of war 3 رو اجرا کرد بدون مشکل!! آخرین بار یک ماه پیش دادم فریمور رو بریزن....
بله درسته بدونLt+2امکان نداره بازی هایxgd3رو بتونید اجرا کنید.خوب فکر کنمlt+2هم یک ماه پیش و همین حدودا اومده بود دیگه و حتما براتونlt+2ریخته در غیر این صورت امکان اجرا اصلا وجود نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)