تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2850 از 3347 اولاول ... 18502350275028002840284628472848284928502851285228532854286029002950 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,491 به 28,500 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

طبق تعرفه همون 2 تا 8 هستش. ولی بعد از عید که ساعت ها تغییر کرده ولی ایرانسل طبق روال ساعت قبل از عید پیش می ره. همین الان که ساعت 8:04 هستش ولی جز ساعت 2 تا 8 محسوب میشه و از تعرفه 2 تا 8 استفاده می کنه. 1 شب به خاطر همین قضیه از حجم اصلیم کم شد.
    نه من استفاده میکنم ایرانسل هم یک ساعت کشیده جلو.شما ساعت رو روی +4.30 بزار یعنی به وقت کابل.همه چی درست میشه.

2. این کاربر از mohamad hosain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه من استفاده میکنم ایرانسل هم یک ساعت کشیده جلو.شما ساعت رو روی +4.30 بزار یعنی به وقت کابل.همه چی درست میشه.
    اصلا به کابل و تهران و... کار ندارم. الان این پست رو در ساعت 12:20 می زارم، که ساعت انجمن و کامپیوتر و ساعت رسمی کشور هستش. طبق این ساعت دانلود من 3 تا 9 هستش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اصلا به کابل و تهران و... کار ندارم. الان این پست رو در ساعت 12:20 می زارم، که ساعت انجمن و کامپیوتر و ساعت رسمی کشور هستش. طبق این ساعت دانلود من 3 تا 9 هستش.
    درسته دقیقا یک شب یک ساعت از حجم خودم پرید و از ساعت 3 شروع شده بود بسته نامحدود، دو تا سه از بسته خودم کم شد، شانس آوردم باز سرعت مثل قبل رو 10 مگابایت نبود وگرنه که...

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم بسته های اینترنت نامحدود شبانه اگه دوتا همزمان بگیریم مثلا سه ساعته نامحدود در کل 6 ساعت میشه دانلود کرد؟یعنی یکی سه ساعت دانلود کنه و بعد سه ساعت دومی اتوماتیک فعال بشه؟
    آخه من اینکارو کردم ولی احساس میکنم بعد اون سه یا دوساعت اول(بسته اول)از اینترنت و بسته معمولیم حجم کم میکنه و کل پول و حجمم یهو کم میشه ممنون میشم راهنماییم کنید

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درسته دقیقا یک شب یک ساعت از حجم خودم پرید و از ساعت 3 شروع شده بود بسته نامحدود، دو تا سه از بسته خودم کم شد، شانس آوردم باز سرعت مثل قبل رو 10 مگابایت نبود وگرنه که...
    منم از بستم کم شد که فهمیدم. حتی امروز نرم افزار ایرانسل من رو که باز کردم ساعت اتمام این تعرفه رو 8:59 زده بود

7. این کاربر از amirfakhrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما ساعت کامپیوترت رو طوری تنظیم کردی که حین 1 فروردین مستقیما 1 ساعت بره جلو.باید روی کابل تنظیم کنید.
    عزیز من متاسفانه متوجه منظور شما نمیشم ساعت کامپیوتر من روی تهران GMT+3:30 هست و مطابق با ساعت 119 و همچنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و برای من از سر ساعت 2 شروع میشه شبانه من نمیدونم منظور شما چیه برای چی یک ساعت دیگه الکی برم جلو روی ساعت افغانستان ؟ یک ساعت میریم جلو نه 2 ساعت

طبق تعرفه همون 2 تا 8 هستش. ولی بعد از عید که ساعت ها تغییر کرده ولی ایرانسل طبق روال ساعت قبل از عید پیش می ره. همین الان که ساعت 8:04 هستش ولی جز ساعت 2 تا 8 محسوب میشه و از تعرفه 2 تا 8 استفاده می کنه. 1 شب به خاطر همین قضیه از حجم اصلیم کم شد.
    همون جور که به دوست بالایی گفتم الان ساعت ایرانسل براساس ساعت درست هست 119 و همین ساعت رو هم همه دارن استفاده میکنن
    حالا اگر شما دوستان ساعت دیگه ای استفاده میکنید دیگه من نمیدونم من ساعت ایران استفاده میکنم و ایرانسل هم ساعتش رو کشیده جلو

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من همین دیشب از ساعت 2:20 دقیقه شروع به دانلود کردم و از بسته شبانه کم شد شما سیم کارتت مشکل داره زنگ بزن به پشتیبانی
    سلام میخواستم بدونم بسته های اینترنت نامحدود شبانه اگه دوتا همزمان بگیریم مثلا سه ساعته نامحدود در کل 6 ساعت میشه دانلود کرد؟یعنی یکی سه ساعت دانلود کنه و بعد سه ساعت دومی اتوماتیک فعال بشه؟
    آخه من اینکارو کردم ولی احساس میکنم بعد اون سه یا دوساعت اول(بسته اول)از اینترنت و بسته معمولیم حجم کم میکنه و کل پول و حجمم یهو کم میشه ممنون میشم راهنماییم کنید
    سلام
    آره اگر دو بسته پشت سرهم بخری خودکار میره روی اون بسته دومی و 6 ساعت میتونی دانلود کنی

10. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

منهم سه شب پیش شبانه استفاده کردم از 2-8 بود مطابق ساعت رسمی کشور تو ایرانسل من هم همون زمان چک کردم همینو زده بود. ایرانسل هم مانند بقیه ارگانها هست نمیتونه که با ساعت قدیم کار کنه! اینهایی که میگن 3-9 شاید تنظیمات ساعت سیستمشون اتومات و از شبکه انتخاب نشده.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

12. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    سرعت LTE با اینکه در منطقه ما 4.5 هست مثلا.. سرعت حداکثر ۲-۳ مگ بر ثانیه است
    برای شما هم همینطور است؟
    فقط اوایل ظاهرا خوب بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

تایید میشه خیلی از گوشی ها پلاس دارن ولی ایرانسل ساپورت نمی کنه !
    مثل
    Apple iPhone 6 Plus TD-LTE A1524
    شما اطلاع دارین گوشی های سونی مثل xz از پلاس پشتیبانی مکنن یانه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •