تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2850 از 4105 اولاول ... 1850235027502800284028462847284828492850285128522853285428602900295033503850 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,491 به 28,500 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبی؟ 2-3روزه اومدم پیدات نیس داداش؟ شما از اطلاعات و امنیت ناجا اطلاعاتی داری؟ تهران افتادم...
    هستم نظرات را می خونم، اونهایی که واقعا سوال باشن و دوستان جواب نداده باشن را جواب میدم.

نه من اطلاعات و امنیت تهران اطلاع ندارم، اطلاعات و اماکن شهرستان خودمون را دیده بودم، اکثرا با لباس شخصی خدمت میکردن و با ماشین پلاک شخصی گشت میدادن ولی دردسر هایی هم داشت، البته شما میری مرکز و احتمال داره جاهای مختلفی تقسیم بشی.

تشکر بابت جواب، و اینکه آیا بوشهر به دلیل دور بودن از زنجان و یا هوای گرمش برا من هیچ کسری نخواهد داشت؟
    به خاطر دور بودن که به هیچ کس کسر نمیدن، فقط مرخصی بیشتری میدن.

برای اینکه کسی از سردسیر بره گرمسیر و... کسر نداریم، اگه جزو مناطق مصوب بد آب و هوا باشه 2 ماه کسر داره به شرطی که کل خدمت اونجا باشین اگه بخشیش را اونجا باشین به نسبت درصد میگیرین.

باز تاکید میکنم نمی دونم جزو مناطق مصوب هست یا نه، در ضمن ما جایی داریم که مصوب نیست و 2 کیلومتری اون مصوب هست.( من خودم تو این شرایط بودم)

سلام
    دوستان من مشکل مفصلی دارم طوری که با انجام سبک ترین کارها دچار درد مفاصل میشم، البته چند بار رفتم پیش متخصص و آزمایش خون دادم و گفت چیزی نیست ولی درد مفاصل من هنوز پابرجاست (یا دکتره دکتر نیست یا باید ازمایش دیگری انجام داد) و مثلا وقتی با کامپیوتر کار میکنم و ماوس به دست میشم آرنج دستم درد میگیره یا یه مسیر کوتاهی پیاده میرم زانوهام اذیت میکنن و... علائم روماتیسم دارم ولی دکتره میگفت چیزی نیست (بر اساس آزمایش خون). حالا میخواستم بپرسم که اگر بخوام حداقل معاف از دوره سه ماهه آموزشی بشم باید از دکتر خودم بخوام تا آزمایش های بیشتری واسم بنویسه و خودم پیگیر بشم و آزمایش ها رو ببرم برای نظام وظیفه یا اینکه نه اونا خودشون متخصص دارن و...؟ دفترچه گرفتم ولی هنوز کاری انجام ندادم. ممنون میشم راهنمایی کنید
    چیزی به نام معاف از دوره آموزش نداریم، شما یا معاف از رزم میشیم که آموزش میبینین ولی در گروهان معاف از رزم که فرق فاحشی نداره ولی مراعات میکنن و یا کلا معافیت پزشکی میگیرین.

معاف از رزم و معافیت پزشکی هم توسط پزشکان نظام وظیفه داده میشه، البته بردن سوابق بیماری و پرونده خیلی مهمه.

2. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

شاید سوالمو پرسیده باشن ولی تو این دو سه صفحه اخر چیزی ندیدم
    دوستان این پرتال نظام وظیفه چی شده ؟؟؟ همون که میرفتی استعلام میگرفتی تو اون سایت دیگه نیست چرا برش داشتن؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی فکر میکنم ماهی یک بار بروزرسانی میشه یا شاید هر دوماهی یک بار .مثلا اخرین بروزرسانیش برج 10 بوده اگر شما بعد از اون کاری انجام داده باشید توش نیست تا بروزرسانی بعدی

4. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

دوستان اینکه میگید قفل ببرید از اول آموزشی :

1- باید بعد از دوره اموزشی و ادامه خدمت در یگان هم قفل برد ؟؟؟؟؟؟؟؟

2- از روز اول آموزشی قفل ببریم یا در یگان !! دوستان و هم خدمتی ها پیش خودشون نمیگن مگه ما دزدیم که فلانی قفل آورده ؟

3- چند تا قفل بگیریم و چطور قفلی ؟ (اگر امکان داره از نوع قفل تصویر بگذارید با تشکر)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان.برج 1/2/94 افتادم از کجا باید بفهمم کدم کجا خورده؟الان زنگ بزنم نظام وظیفه میگن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

نه داداش.اولا عجله نداشته باش
    دوماشماها که 1اردیبهشت اعزامین نهایتا از 24فروردین کد هاتون مشخص میشه نه الانکه 2ماه هنوز مونده به آموزشیت
    الان زنگ بزنی اولا جوابتو نمیدن بعدش یه چیز دیگه بهت میگن

داره خودمونی میشه MICHAEL SCOFIELD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان.برج 1/2/94 افتادم از کجا باید بفهمم کدم کجا خورده؟الان زنگ بزنم نظام وظیفه میگن؟
    ما که اعزام اول اسفند بودیم کدامون 7 بهمن اومد. شما هم می تونید مثلا از 7 فروردین برید نظام وظیفه شهرتون کد ملی بدید و بپرسید کجا افتادید.
    حدودا یک هفته الی ده روز قبل اعزام هم پستچی برگه آبی رو میاره براتون

9. این کاربر از MICHAEL SCOFIELD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

دوستان اینکه میگید قفل ببرید از اول آموزشی :

1- باید بعد از دوره اموزشی و ادامه خدمت در یگان هم قفل برد ؟؟؟؟؟؟؟؟

2- از روز اول آموزشی قفل ببریم یا در یگان !! دوستان و هم خدمتی ها پیش خودشون نمیگن مگه ما دزدیم که فلانی قفل آورده ؟

3- چند تا قفل بگیریم و چطور قفلی ؟ (اگر امکان داره از نوع قفل تصویر بگذارید با تشکر)
    دوستان راهنمایی کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام
    بچه ها شنبه رفتیم پدافند سمنان بهمون گفتن سه شنبه 6 صبح پادگان باشیم ما هم 15 ساعت راه رو برگشتیم حالا اگه بجای سه شنبه چهارشنبه تا ظهر خودمون رو معرفی کنیم مشکلی پیش میاد ؟؟؟؟؟؟؟ آخه خیلی راهه عکس هم تازه دادم ظاهر کنن ! بچه هایی که سمنان بودند تو رو خدا راهنمایی کنین .... اضاف میزنن ؟ از نظر تعیین جا چی ؟

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    بچه ها شنبه رفتیم پدافند سمنان بهمون گفتن سه شنبه 6 صبح پادگان باشیم ما هم 15 ساعت راه رو برگشتیم حالا اگه بجای سه شنبه چهارشنبه تا ظهر خودمون رو معرفی کنیم مشکلی پیش میاد ؟؟؟؟؟؟؟ آخه خیلی راهه عکس هم تازه دادم ظاهر کنن ! بچه هایی که سمنان بودند تو رو خدا راهنمایی کنین .... اضاف میزنن ؟ از نظر تعیین جا چی ؟

جاهاتون که بر اساس مدرک تحصیلی و نام خانوادگی تعیین میشه و دیر و زود رفتن توش تاثیری نداره ولی از من میشنوی سر موقع برو زمان ما یه روز مشکل نداشت ولی کسانی که 3 روز دیرکرد داشتن تجدید دوره کردن....تجدید دوره هم که حتما میدونید یعنی چی......

در ضمن اونایی که دیر اومدن حدود یه هفته ای رو یه دشک رو زمین خوابیدن چون پدافند اضافه نیاز گرفته بود ولی بعد از یه مدتی تخت ها بر اساس اسم و شماره معلوم میشه ولی باز اون تعدادی گه اضافه بودن تاآخر آموزشی رو زمین خوابیدن

13. 2 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

اقدام شما تیری در تاریکی هست که انداختنش ضرری نداره
    سلام دوسته من.
    آره منم نظرم همینه یه تیری به تاریکی بندازم. اما از این میترسم که یه موقع متوجه این موضوع بشن و بگن این چون الکی گفته و آمارش رو هم الان داریم به زور اعزامش کنیم بره خدمت
    یه موقع این کار رو نمیکنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •