لول اکادمیت چنده ؟؟؟
چند تا نوبلمن ساختی ؟؟؟
------
بچه ها راستی برای ساختن نقشه ها این رو بخونید ......
همون فوتوشاپی ها رو می گم ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لول اکادمیت چنده ؟؟؟
چند تا نوبلمن ساختی ؟؟؟
------
بچه ها راستی برای ساختن نقشه ها این رو بخونید ......
همون فوتوشاپی ها رو می گم ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لول اکادمی همون 1 است دست نزدم
1 نوبلمن دارم و اونم فرستادم جنگ یه روستا گرفتم حالا همونجا مونده تا لویالتی رو بیاره بالا
باید لول اکادمیت روببریبالا تر تا بتونی نوبلمن بسازی .. به ازای هر لول 1 دونه نوبلمن می تونی بسازی ....
پس اینطوری بیشتر از 3 تا نوبلمن نمیتونم بسازم
علی، تو که زیادی شلوغش کردی... لطف داری عزیزم
سلام هادی! خیلی دلم برات تنگ شده بود، چه خبرا پسر؟
سلام وحید جون.بابا کجایی پسر؟![]()
![]()
![]()
![]()
بابا بیشتر بیا اینجا.
خواستم دعوات کنم که امضات رو دیدم و فهمیدم هنوز داری بازی میکنی.آفرین پسر خوب.
حالا جریان چی بود؟
سلام D: ! والا خبری اینجا خبری نیست وگرنه حتما بیشتر می یومدم.
دیگه بازی نمی کنم.. یکی از دوستانم فعلا تو Account هست. ببین به قول معروف Duke بودن از آب بینی بز هم کم ارزش تره، وقتی دیدم اونطوری که باید قدرم رو نمی دونم بی خیال شدم. البته یه خورده زودتر به این نتیجه رسیدم اما اگر اون موقع می رفتم بازنده قلمداد می شدم و Tribe سقوط می کرد. دیگه موندم و جنگیدم با ترایب 2 وقتی ما آروم آروم داشتیم رنک 10رو از دست می دادیم چون اونا همینطوری Merge می کردن. دیگه گذشت و اونا از 2 رسیدن به 5 و ما به 9 بالاخره نتونستن زدن Tribe شون رو Disband کردن. از قضا 2-3 روز بعد هم تولد یک سالگی ترابم بود. دیگه جشن گرفتیم و من قبل از اینکه یه داستان جدید شروع بشه کشیدم کنار (: ... اما هنوز 2-3 تا ایرانی یکیشم این علی خودمون. تو Tribe هستن و پست های بالا یی هم دارن. به خاطر اون پیروزی Recruitment های خوبی داشتیم و تونستیم 2-3 از قوی های Tribe دشمن رو (از جمله یکی از Duke هاشون ) رو بگیریم و الان ترایب... ( بذاز امضام رو ببینم (((: ) 5 هست.
از تو چه خبر؟
سلام بچه ها چه خبر ؟
بچه ها این logos بن شده چون هر کار می کنم نمی تونم بهش پ خ بدم؟
ای بابا اینطوری که خیلی بده.من دوست نداشتم تو بازی رو بذاری کنار.حیفه قدیمی ترین بازیکن فروم بازی رو ترک کنه.یعنی هیچ راهی نداره برگردی؟
سلام بچه ها چه خبر ؟
بچه ها این logos بن شده چون هر کار می کنم نمی تونم بهش پ خ بدم؟
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)