سمنان چی شد راه افتاد
ولی برا من نیومد و Gprs هم اصلا قطع نبود !!!!
سلام
اگه من بخوام سیم کارت اعتباریم رو به دائمی تبدیل کنم چقد هزینه داره و چی کار باید بکنم؟
باید بری دفتر خدمات مشترکین.از 150000 تومن مقدار اعتبارتا کم کن همین قدر باید اضافه پول بدی.
احتمالا آخر هفته میرم سمنان اگه خبری بود میگم.![]()
تعرفه مکالمات ایرانسل کاهش نیافته است و اعلام کاهش 20 و 25 درصدی تعرفه مکالمات سیمکارت های دائمی و اعتباری این شبکه فقط برای مکالمات داخل شبکه ایرانسل اعمال خواهد شد . به گزارش ایستنا از واحد مرکزی خبر، قوام از مسئولان روابط عمومی شرکت ایرانسل گفت: این کاهش تعرفه فقط برای مکالمات داخل شبکه " ایرانسل به ایرانسل " اعمال می شود.وی افزود: هنوز زمان اعمال این کاهش تعرفه در داخل شبکه ایرانسل مشخص نشده است. با اینکه مدیر عامل شرکت ایرانسل پنج روز پیش , از کاهش 20 درصدی تعرفه سیمکارتهای دائمی و 25 درصدی تعرفه سیمکارتهای اعتباری این شرکت خبر داده و اعلام کرده بود این کاهش تعرفه بزودی در شبکه اپراتور دوم تلفن همراه اجرا می شود اما به این موضوع هیچ اشارهای نکرد که کاهش تعرفه فقط برای مکالمات ایرانسل به ایرانسل اعمال می شود.
مدیر روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز گفت: هر گونه تغییر در نرخ مکالمات سیمکارت ایرانسل باید قبل از اجرائی شدن به اطلاع این سازمان برسد.
فرنقی زاد افزود: هنوز درباره کاهش تعرفه مکالمات ایرانسل به این سازمان اطلاعی داده نشده است.
تعرفه مکالمات سیمکارت دائمی و اعتباری ایرانسل از شانزدهم اردیبهشت به ترتیب 3از 499 ریال به 625 ریال و از 620 ریال به 852 ریال افزایش یافت که این موضوع در کاهش اقبال مردم به خرید سیمکارت های این شرکت تاثیر بسزائی داشت .
در مورد SMS:
جناب vahooli مث اين كه شما هم مثل بنده مطالعه نداشتينا!!؟
در مورد MMS:
نرخ 160 تومن براي هر MMS صحيح نيست
شما ميتوني امتحان كني
مثلا شما چندتا كلمه رو تايپ كن به حجم 1 كيلوبايت بعد از طريق MMS ارسالش كن ببين چند تومن ميشه؟
تقريبا 2 و خورده اي
و اگه 10 كيلوبايت ارسال كني تقريبا 25 تومن ميشه
وقتي كه شما ميگي هر MMS تا سقف 300 كيلوبايت و 160 تومن
يعني اين كه مثل SMS چه 1 كاراكتر تايپ كني چه 160 كاراكتر يه مبلغ كم ميشه
در صورتي كه MMS ايرانسل (مال كشوراي ديگه رو نميدونم) بر اساس حجم پولش رو محاسبه ميكنه
يعني اگه يه حرف بنويسيم يا يه عكس بفرستيم يا دو تا عكس بفرستيم همه نرخش با هم فرق ميكنه
چون بستر MMS با GPRS كنترل ميشه
در ضمن شما اين نرخ 160 تومن رو از كجا نوشتي؟؟؟؟؟؟
اين روش از طريق سيستم Email-SMS انجام ميشود
در روش هايي كه همه جا نوشته اند فرد فرستنده از طريق درگاه ايميل كاري ميكند كه شمره اش شناسايي نشود يا به جاي شمره اش با استفاده از كاراكتر @ شكل شماره را به شكل يك ايميل درمي آورد ولي در روشي كه من ميخواهم اينجا بنويسم نه تنها شماره فرستنده شناسايي نميشود بلكه فرستنده ميتواند يك اسم(نه يك ايميل) يا شماره دلخواه را به جاي شماره خودش براي گيرنده بفرستد و در واقع گيرنده را به اشتباه دچار كند
در اينجا فعلا روش ارسال از گوشيهاي سوني اريكسون به سوني اريكسون را مينويسم:
به ترتيب وارد قسمتهاي زير ميشويم:(براي راهنمايي مرحله به مرحله گوشي خود را با زبان فارسي تنظيم كنيد)
پيام نگاري – تنظيمها- پيام متن - درگاه ايميل - درگاه جديد ايميل
در قسمت شماره , شماره كسي را كه قصد اذيت كردن او را داريم مينويسيم
سپس آن را ذخيره كرده و به عنوان درگاه ايميل فعلي مشخص ميكنيم
سپس از قسمت تنظيمها خارج شده و وارد قسمت نوشتن پيام جديد ميشويم
گزينه پيام متن را انتخاب كرده سپس متن خود را مينويسيم(اگر ميخواهيم خود را به جاي ايرانسل جا بزنيم بايد متن را به صورت فينگليش بنويسيم تا گيرنده مشكوك نشود)
سپس ادامه را زده و گزينه آدرس ايميل وارد كنيد را انتخاب ميكنيم
در قسمت آدرس ميتوانيم يك شماره دلخواه مثل 2225 يا 09350000000 يا يك اسم دلخواه مثل Irancell يا يك اسمي كه ميدانيم حتما در دفترچه گوشي فرد گيرنده به صورت انگليسي موجود است مثل Ali ياReza و... را مينويسيم
و حالا نكته اصلي
از گزينه بيشتر گزينه اصلاح موضوع را انتخاب ميكنيم و حتما بايد براي اينكه كار به درستي انجام شود كاراكتري را در آن قسمت بنويسيم مثلا يك كاراكتر Space كه در اين صورت پيام بدون موضوع ميشود
ولي براي اين كه كار ما تر و تميز انجام شود خط اول متن پيام را عينا مينويسيم يا از روش كپي و چسباندن استفاده ميكنيم
علت اين كار به اين خاطر است كه چون گوشي هاي سوني اريكسون خط اول هر SMS عادي را درقسمت صندوق ورودي و زير اسم يا شماره فرستنده مينويسد پس ما هم براي اين كه شكل استاندارد SMS حفظ شود و گيرنده مشكوك نشود خط اول پيام خود را در قسمت موضوع كپي ميكنيم
سپس گزينه ارسال را انتخاب ميكنيم تا پيام جعلي يا سركاري ارسال شود
اين روش روي همه گوشي هاي سوني اريكسون كه درگاه ايميل دارن كار ميكنه
مثل K310-K510-K750-K800-W700-W800 و... امتحان شده و به درستي كار كرده
هر سؤالي بود در خدمتم
اگر هم كه گوشي سوني اريكسون داريد و خواستيد ميتونيد شمارتونو بدين تا براتون SMS جعلي ارسال كنم تا روش دريافت رو ببينيد
در ضمن اين روش رو خودم به صورت امتحاني پيدا كردم و از هيچ كجا هم كپي برداري نكردم
و دوستام و فاميلامو با اين روش سر كار ميزارم
حتما حتما استفاده كنين خيلي حال ميده مخصوصا اگه گيرنده 0935 باشه اونم با اسم ايرانسل.
از اونجايي كه من اسم عليرضا رو توسط اشكال در ثبت نام پي سي ورلد جعل كردم و خودم رو به جاي Tempest معرفي كردم پس به اين كارم هم شك نكنيد
پس فعلا باي
Last edited by XGAME; 29-05-2007 at 03:29.
دوست من ناراحتي من از اينکه اين يک تيکه خاک داره با همين طرفداريهاي کور بعضيها داره از بين ميره، شده مثل تيم آبي وقرمز ، خود بازيکناش ورئيس روسا دارن پولشون به جيب ميزنن وماشينهاي آنچناني ودست مزدهاي آنچناني شون رو ميگيرن ولي طرفدارانشون دارن توي سرو مغز همديگه ميزنن در ضمن دوست عزيز بعد از يک سال ديگه اگه ايرادي بود شکايتمونو به کجا ببريم ؟بيشتر ناراحتي من از اينه که متاسفانه به مردم ياد دادن و ما مردم هم ياد گرفته ايم که از هر چي يک قديس بسازيم خوب معلومه بعد از قديس شدن گفتن هر ايرادي کفره
تمام بحث بنده نیز در این چند روز اخیر هم همین است که چرا قسمت اصلی موضوع که از همه مهمتره گفته نمیشود چرا ؟
البته اشتباه نشه گفت ولی فقط برای افراد کنجکاو در اخبار در اینتر نت ونه در رادیو وتلویزیون که عمومیت داره
Last edited by alirp; 29-05-2007 at 08:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)