موشهاي صحرايي چنان سريع تكثير پيدا ميكنند ،كه در عرض هجده ماه دو موش صحرايي
قادرند يك ميليون فرزند داشته باشند .
سعي كن رعايت كني كي ميخواد خرج اينا رو بده
موشهاي صحرايي چنان سريع تكثير پيدا ميكنند ،كه در عرض هجده ماه دو موش صحرايي
قادرند يك ميليون فرزند داشته باشند .
سعي كن رعايت كني كي ميخواد خرج اينا رو بده
رشتيه شب عروسيش به دوستاش ميگه
بچه ها من امشب پرده برداري ميكنم از فردا شما
بهره برداري كنيد
ترکه دل درد داشت رفت دکتر.دکتر یه ظرف کوچیک بهش داد و گفت :فردا تو این مدفوعت رو بریز
بیار. ترکه فرداش با یه سطل پر ان رفت پیش دکتر . دکتر گفت این چیه ، چرا اینقدر زیاد . گفت :
آقای دکتر گفتم شاید تعارف میکنی
یه پسره با موهای عجیب غریب و سبز رنگ کنار یه قزوینی نشسته بود.قزوینیه یه سره به پسره
نگاه میکرد . پسره عصبانی شد و گفت:مگه آدم ندیدی.قزوینیه گفت : چرا . ولی یه روز توی
جوونی که مست کرده بودم.رفتم خونه و یه طوطی رو کردم حالا داشتم نگاه میکردم ببینم تو پسر
منی ؟
یه قزوینی یه چاه ۹۰ متری کنده بود و پشتش کمین کرده بود . تا یه سوسول میاد برای کنجکاوی
لب چاه ببینه چه خبر شده . قزوینی میاد می چسبونه پشت پسره . میگه یا ۹۰ متر میری پایین یا
اینکه ۱ سانتی متر میای عقب .
با اینکه انتخابات خیلی وقته تموم شده ولی تو قزوین هنوز مردم تو صف های به هم فشرده
مشغول رای دادن هستن.
پسره به دختره میگه : نترس تا ۱۰ بشمری همه چیز تموم میشه و بعد مشغول میشه . دختره
شروع میکنه به شمردن . ۱............۲............۳...........۴....... .....۵..............۶
..............۷............۷............۷...... ......۷......بازم ۷............
ترکه میره کولر بخره . بهش میگن کولر آبی میخوای ؟ میگه رنگش فرقی نمیکنه..
شنیدی ترکه تو لیوان می گوزه . نشنیدی ؟ جدی میگی ؟ خب اگه تولیوان بودی میشنیدی...
به ترکه میگن : موقع س..س چیکار میکنی که زنت اینطوری دیونه میشه . ترکه میگه : هیچی
وقتی کارم تموم شد با پرده تمیز میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)